Cooltoren

Rotterdam - Centrum
Toekomstig aanbod

€ 80.000,- tot € 800.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
40 - 150m2

Over dit project

De Cool Tower is gesitueerd in het Baankwartier in de wijk Cool in het centrum van Rotterdam. Dit gebied, achter de Schiedamsedijk nabij de Leuvehaven is geheel vernieuwd in de jaren 60 van de vorige eeuw nadat het bombardement van 1940 het totaal had verwoest.

De woontoren Cooltower is geinspireerd op de moderne vormen en de innovatie van het Nieuwe Bouwen zoals de villa's van o.a. Brinkman en van der Vlucht in het Museumpark.

Appartementen
In de 100 meter hoge ranke Cool Tower komen appartementen en in een multifunctionele plint komen kantoorruimte, sportvoorzieningen en een parkeergarage. De woontoren krijgt verschillende type appartementen voor verschillende doelgroepen. De basistypen zijn de loft, het hoekappartement, het panoramische appartement en de woon-werk- combinatie. In de 'kroon' van de toren bevinden zich twee speciale woningtypen met riante dakterrassen: het penthouse en de duplex. De Cooltoren krijgt ook een daktuin voor collectief gebruik van ca. 800 m2.

SCHRIJF IN & DENK MEE!
Op een schitterende locatie verrijst binnenkort de 100 meter hoge Cooltower met 33 verdiepingen. Ben je geïnteresseerd in een appartement of penthouse van 40 tot 150 m² met een fenomenaal uitzicht? Praat dan mee over de ontwikkeling, zodat wij de Cooltower nog beter kunnen afstemmen op ieders woonwensen. In een aantal inspirerende en interactieve bijeenkomsten heb je de kans om jouw visie met ons te delen.

Meld je aan !

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cooltoren
Koopwoningen
120
Prijs
€ 80.000,- tot € 800.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden