Kaap de Goede Hoek

Rotterdam - Rotterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

In de rij van kustlocaties neemt Hoek van Holland een zeer bijzondere plaats in. Het oriënteert zich op de Nieuwe Waterweg, maar ligt ook aan zee en de duinen. De nieuwbouwlocatie Kaap de Goede Hoek ligt precies op het snijpunt van rust, natuur en ruimte van het kustlandschap en dynamiek en kracht van de Rotterdamse wereldhaven. Tegen deze uitdagende achtergrond ontwikkeld AM een uniek gebied, genaamd Kaap de Goede Hoek.

Kaap de Goede Hoek wordt een dorp of buurt én een badplaats in de natuur. Een unieke plek met water, duinen en natuur die bewoners en recreanten vrijheid biedt. Het water en de duinen zijn voor iedereen direct zichtbaar en voelbaar. Een plaats waar iedereen zijn eigen vakantiesfeer ervaart, waar iedereen zich thuis voelt en waar iedereen vrij kan leven in alle seizoenen van het jaar.

Eén Ambiance
In Kaap de Goede Hoek is één ambiance en er heerst een sfeer van vrij en zorgeloos leven. Er speelt zich van alles af in dit unieke gebied. Mensen wonen, wandelen, fietsen, gaan naar het strand, genieten van het uitzicht of wonen een conferentie bij. Het plein biedt gezellige levendigheid en de mogelijkheid om wat te eten en te drinken. In alle seizoenen heeft Kaap de Goede Hoek haar charme. Golven en stevige zeewind maken dat mensen zich in de herfst en winter één voelen met de natuur.

Impressie
Impressies van het woongebied en de badplaats zijn gemaakt en geven u een beeld van hoe het wordt om te wonen en te leven in Kaap de Goede Hoek.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kaap de Goede Hoek
Start verkoop
2019 (4e kwartaal)
Koopwoningen
700 (waarvan 320 beschikbaar)
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden