Brainpark III Noord

Rotterdam - Rotterdam
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Kaveloppervlak
8560 m2

Over dit project

Brainpark III Noord is onderdeel van het Rotterdamse Brainpark.

De bereikbaarheid van Brainpark III Noord is fantastisch, met een eigen afrit aan de A16 en haltes voor bus, metro en people mover om de hoek.
Deze locatie is in het schetsontwerp opgezet als een complex van drie zelfstandige kantoorgebouwen, gelegen in- en een landschappelijke verbinding aangaand met- een verhoogd groen talud. De kantoorgebouwen liggen aan de binnenzijde aan een plein, dat wat lager ligt dan het talud en zo op een natuurlijke manier afgeschermd is van de snelweg en een aangename buitenruimte vormt. De ontsluiting van de gebouwen vindt ook plaats via het plein. Kantoorgebruikers en bezoekers kunnen riant parkeren in de onderliggende parkeergarage.

Het liggende ontwerp van de gebouwen is bijzonder functioneel te noemen, met een degelijke, afwisselende en lichte uitstraling. De gebouwen worden uitgerust met uitstekende technische voorzieningen en hebben efficiënte plattegronden. Met het oog op het Nieuwe Werken en de toekomstige behoefte aan kantoorruimte is in de gebouwen ook grote flexibiliteit ingebouwd. Binnen de schil kunnen zeer verschillende ruimten worden gemaakt (werkkamers, vergaderruimten, grote werkruimten, kantoorlandschappen), waardoor de gebouwen aanpasbaar blijven aan veranderende huisvestingsbehoeften. Door de opzet en structuur van de plattegronden is het bijvoorbeeld ook mogelijk vides te realiseren. Dit creëert spectaculaire ruimten, die een visuele en fysieke verbinding vormen tussen verdiepingen. Door de vrije oriëntatie van de gebouwen wordt maximaal geprofiteerd van het uitzicht.

Metrage 41.220 m²
Huurbaar vanaf 8.560 m²
Type aanbod Huur
Huur prijs ¤ 185,- per m²

Vloeroppervlakte
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 41.220 m², in units vanaf circa 8.560 m².

Verdieping Metrage (in m² v.v.o.) Parkeren (aantal) Status
Gebouw A (13 lagen) Ca. 13.925 250 te huur
Gebouw B (9 lagen) Ca. 8.560 125 te huur
Gebouw C (8 lagen) Ca. 18.735 250 te huur

Meer informatie

Kenmerken

Project
Brainpark III Noord
Huurwoningen
5
Type woningen
Overig

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Eigendom
Huur
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Fitness, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden