Brainpark III T3

Rotterdam - Rotterdam
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Kaveloppervlak
4500 m2

Over dit project

Brainpark III T3 is onderdeel van het Rotterdamse Brainpark.

Het liggende ontwerp voor T3 bestaat uit twee kantoorgebouwen in een groen dijklichaam, met volumes van ca. 5.000 en 10.000 vvo. De gebouwen functioneren geheel zelfstandig, maar zijn elkaar gekoppeld door een centraal plein, dat de toegang vormt voor beide gebouwen. Ook in de vormgeving van de gebouwen komt deze tweezijdigheid terug: de eenduidige gevelkeuze zorgt voor eenheid, terwijl door de volumes ten opzichte van elkaar te draaien weer duidelijk onderscheid ontstaat. Dit maakt T3 geschikt voor zowel single- als multitenant gebruik. Het centrale plein is een ontmoetingsplaats voor de gebruikers van het gehele complex. Het verhoogde groene talud schermt het centrale plein af van de snelweg. Het ontwerp bevat een ondergrondse garage met een ruime parkeermogelijkheden.

In het schetsontwerp voor T3 is gekozen voor maximale flexibiliteit op de standaardverdiepingen, terwijl de lobby, het vergadercentrum en andere specifieke voorzieningen al wel een plaats hebben gekregen. Dit maakt het mogelijk om, ook in een relatief laat stadium van de bouw, de lay-out en inrichting van het gebouw aan te passen. De begane grond wordt extra hoog uitgevoerd om de representativiteit te benadrukken. Op het aansluitende terrein is plaats voor een zonterras met uitzicht op het water. Door de gebouwen uit te rusten met energiezuinige installaties, hoge warmteweerstand en door rekening te houden met de milieubelasting tijdens de bouw, het gebruik en toekomstig hergebruik door middel van toepassing van duurzame bouwmaterialen en – methoden voldoet het ontwerp aan de huidige EPC-norm voor duurzaamheid.

Het ligt op een zichtlocatie aan de snelweg A16.
De bereikbaarheid van T3 is fantastisch: een eigen afrit aan de A16, haltes voor bus, metro en people mover bevinden zich om de hoek.

Metrage 13.300 m²
Huurbaar vanaf 4.500 m²

Verdieping Metrage (in m² v.v.o.)
Gebouw A, begane grond Ca. 650
Gebouw A, 1e verdieping Ca. 875
Gebouw A, 2e verdieping Ca. 875
Gebouw A, 3e verdieping Ca. 875
Gebouw A, 4e verdieping Ca. 875
Gebouw A, 5e verdieping Ca. 350
Gebouw B, begane grond Ca. 850
Gebouw B, 1e verdieping Ca. 1.000
Gebouw B, 2e verdieping Ca. 1.000
Gebouw B, 3e verdieping Ca. 1.000
Gebouw B, 4e verdieping Ca. 1.000
Gebouw B, 5e verdieping Ca. 1.000
Gebouw B, 6e verdieping Ca. 1.000
Gebouw B, 7e verdieping Ca. 1.000
Gebouw B, 8e verdieping Ca. 600
Gebouw B, 9e verdieping Ca. 350

Parkeernorm 1:51 m² v.v.o.Parkeergarage, terrein is afgesloten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Brainpark III T3
Huurwoningen
3
Type woningen
Overig

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Fitness, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Voortgezet onderwijs
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden