Create Mullerpier

Rotterdam - Delfshaven
Actueel aanbod

€ 119.950,- tot € 299.500,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
88 - 222m2

Over dit project

DROOMHUIS OP DE MÜLLERPIER
CREATE UW DROOMHUIS OP DE MÜLLERPIER
Create hier uw droomhuis op één van de 18 zelf bouwkavels en geniet straks van een grote stadswoning met uitzicht op de Nieuwe Maas of de Sint Jobshaven.

Altijd al een stadswoning met 5 woonlagen gewild en een woonkamer met een grote raampartij voor optimaal uitzicht? Het zijn maar wat suggesties, de mogelijkheden zijn groot. Create Müllerpier en ontwerp samen met uw architect het ultieme droomhuis op een toplocatie. Dit keer staat u aan het roer!

Kies voor zelf bouwen op deze schitterende locatie waar water en vrijheid hand in hand gaan met de stedelijkheid van winkels, horeca gelegenheden, scholen, sportschool en de tramhalte om de hoek. Heerlijk nieuw wonen, maar niet in een wijk waar alles nog vorm moet krijgen. De Müllerpier is zo goed als af en daar profiteert u van. Dat u hier op een vrije kavel uw droomhuis kunt bouwen, is uniek.

Create zoals u wilt
Groot of groter. Aan u de keuze. De kavels zijn 4.8, 5.5, 5.4, 5.7 of 6 meter breed. Wel zijn er spelregels voor de bebouwing vastgelegd in het zogenaamde 'kavelpaspoort'. Verder bent u vrij om een huis te bouwen zoals u het wilt. Vier woonlagen, een huis met twee aparte opgangen (kavles 7 en 18), werken aan huis of een woonkamer met een grote raampartij voor een optimaal uitzicht.

Spelregels
In het kavelpaspoort zijn slimme ontwerpregels vastgelegd. Die regels zijn er zeker niet om u te beperken, maar om binnen de grote vrijheid van mogelijkheden toch samenhang en een prettige woonsfeer te creëren. Zo maakt iedereen bijvoorbeeld gebruik van dezelfde gevelsteen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Create Mullerpier
Koopwoningen
18
Prijs
€ 119.950,- tot € 299.500,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Overige
Terras
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Busstation, Restaurant/cafetaria, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden