Heemraadstraat

Rotterdam - Rotterdam
Actueel aanbod

€ 690,- tot € 950,-

Kenmerken

Woonoppervlak
35 - 95m2

Over dit project

HEEMRAADSTRAAT ROTTERDAM

Midden in de Rotterdamse Wijk Het Nieuwe Westen, om de hoek van het Heemraadsplein en de Nieuwe Binnenweg ligt de Heemraadstraat. Hier worden acht herenhuizen in hun oude glorie hersteld, om zo plaats te bieden aan achttien huurwoningen. Met de binnenstad op loopafstand, goede uitvalswegen en openbaar vervoer nabij, is de Heemraadstraat een ideale woonlocatie voor iedereen die op zoek is naar een huurwoning in een gezellige buurt midden in Rotterdam.

EEN RIJKE HISTORIE
De buurt
De Heemraadstraat ligt in een buurt van schijnbare tegenstellingen. De statige Heemraadssingel, met de parkachtige oevers en chique panden aan de ene kant. Het klassieke Nieuwe Westen aan de andere kant. De Heemraadstraat ligt er precies tussenin, midden in een wijk in opkomst. Het voorzieningenniveau in de buurt is hoog, met een groot en divers winkelaanbod, kinderdagverblijven en scholen. Het gezellige Heemraadsplein, waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd, zorgt voor een levendige sfeer en biedt ruimte om te ontspannen.

Bereikbaarheid
De Heemraadstraat is zowel met het openbaar vervoer als met de auto gemakkelijk bereikbaar. Tram 4 en buslijnen 32 en 44 komen langs het aangrenzende Heemraadsplein en brengen je onder andere rechtstreeks naar Rotterdam Centraal. De metro is op loopafstand. Met de auto ben je via de verschillende ontsluitingswegen in de buurt snel op een van de snelwegen rondom Rotterdam.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Heemraadstraat
Huurwoningen
18
Huurprijs
€ 690,- tot € 950,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Huur
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden