Het Verborgen Geheim fase 4

Rotterdam - Rotterdam
Actueel aanbod

€ 252.500,- tot € 297.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
114 - 160m2
Kaveloppervlak
181 - 234m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

170 nul-op-de-meter nieuwbouwhuizen
Verscholen in de Rotterdamse stadshavens, achter de voormalige scheepswerf van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) ligt Heijplaat. Een rustig en groen tuindorp met sfeervolle arbeidershuizen, statige villa's en idyllische kerktorens. Op dit verborgen, historische plekje aan de Maas komt een moderne en groene woonwijk met in totaal 170 nul-op-de-meter nieuwbouwhuizen. Dit betekent dat je huis net zoveel energie opwekt als verbruikt. Daarmee is Het Verborgen Geheim uniek in Rotterdam.

Het Verborgen Geheim groeit
De wijk gaat zich écht al vormen. Fase 1 is opgeleverd en de bouw van fasen 2 en 3 is gestart. Qua architectuur passen de huizen perfect bij de bouwstijl van het originele tuindorp. De wijk wordt ruim van opzet met veel groen, heel veel ruimte voor kinderen om te spelen en voldoende parkeergelegenheid. Een heuse parel op Heijplaat!

Fase 4 in verkoop
In fase 4 komen 30 eengezinswoningen in dezelfde stijl als type Kiel en Mast in fasen 2 en 3. Je hebt keuze uit 114 of 121m2 woonoppervlakte. Lees meer over de woningen in deze fase en download de brochure op hetverborgengeheim.nl.

Type Kiel
De ruime eengezinswoningen van type Kiel hebben een woonoppervlakte van circa 121 m2. De voortuinen met groene haag en de luifels boven de voordeuren geven de woningen een vriendelijke uitstraling. In de achtertuin heb je alle rust en privacy. De hoekwoningen hebben ook nog een zijtuin. In de straat is voldoende gratis parkeergelegenheid. Prijzen vanaf 260.500 v.o.n.

Type Mast
Bij type Mast heb je keuze uit 114 of 121 m2 woonoppervlak. De wit gekeimde gevels met bruine detaillering en de schuine kap met antraciete dakpan maken deze woningen echt een plaatje.

De meeste huizen liggen aan de voorzijde aan een brede, autovrije groenstrook en hebben een diepe achtertuin op het zuiden. Alle tuinen hebben een houten berging en een achterom.

De hoekwoningen staan op ruime kavels met ook nog een zijtuin. Parkeren doe je op je eigen parkeerplaats op het binnenterrein achter de woningen of aan de voorzijde (bnrs. 131 t/m 138). Prijzen vanaf 252.500 v.o.n.

Puur Rotterdams wonen in de dynamiek van de haven
In Het Verborgen Geheim komen verleden en toekomst samen. De eengezinswoningen sluiten met voortuinen en groene perkjes aan bij de bestaande bebouwing van het historische tuindorp. Parkeerhoven tussen de woningen maken de straten autoluw. Het industriële en stoere karakter van de haven komt terug in de kadewoningen die pal aan de Heijsehaven staan.

Gegarandeerd nul-op-de-meter
Alle woningen in Het Verborgen Geheim worden met nul-op-de-meter garantie gebouwd. Zonnepanelen, een individuele warmtepomp, drievoudig-glas en warmte terugwinunits zorgen er onder meer voor dat de energiemeter in de woning aan het eind van een jaar op dezelfde stand als aan het begin van het jaar. Dat betekent nooit meer een energienota en ook je hypotheekvoorwaarden kunnen door de energiezuinige toepassingen gunstiger uitvallen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Verborgen Geheim fase 4
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
170
Prijs
€ 252.500,- tot € 297.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Overige
Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Restaurant/cafetaria, Strand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden