Rotterdam The Gemini

Rotterdam - Prins Alexander
Actueel aanbod

€ 712,- p.m. tot € 1.150,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 97m2

Over dit project

Rotterdam op z'n best.

Vanuit The Gemini beleef je Rotterdam volop. Rust en ruimte zijn dichtbij, net als horeca, kunst en cultuur. De vele voorzieningen voor openbaar vervoer brengen je waarheen jij maar wilt. En met de auto ben je via uitstekende verbindingen altijd snel op weg. Rotterdam is een stad van de wereld en heeft alles wat jij zoekt.

Comfort en gemak

Na een drukke dag kom je graag weer op adem. Thuis, in een omgeving waar jij je prettig voelt. Op een plek waar je kunt doen en laten wat jij wilt. Die locatie komt er, in de wijk Het Lage Land in Rotterdam. Het voormalige kantoorgebouw aan de Hoofdweg 204 wordt getransformeerd tot The Gemini. Een uniek wooncomplex, met 34 appartementen en studio's. Wie weet, word jij er één van de huurders. De oplevering staat gepland voor oktober 2017.

The Gemini is duurzaam met een Energie-Index <1,2. Dat is duurzaam, zuinig én bespaart jouw onnodige kosten voor energie. Elke woning is voorzien van een luxe keuken met diverse inbouwapparatuur, een complete badkamer met inloopdouche. Parkeren doe je voor de deur of op de eigen parkeerplaats naast het pand. En heb je zin om buiten te zitten? Met een ruim en gemeubileerd dakterras op de derde verdieping is relaxen in de buitenlucht altijd dichtbij.

Je bent er zo

Je huurt een appartement of studio in The Gemini vanaf €712,- per maand. De woningen hebben een woonoppervlakte van 50m² tot 90m² en bieden jou daarmee volop keuze. Woon je al in The Gemini maar wil je na een tijdje toch wat groter wonen, dan kan dit dus binnen het pand. Je verhuist heel eenvoudig en blijft profiteren van alles wat het complex en de omgeving jou bieden.

Met de auto rijd je vanaf The Gemini na een kleine kilometer de snelweg A16 of A20 op. Winkelcentrum LageLand is dichtbij, wat ook geldt voor Woonmall Alexandrium. Trein- en metrostation Rotterdam Alexander liggen om de hoek. En met de fiets ben je na 5 minuten op de campus van de Erasmus Universiteit of Hogeschool Rotterdam.

Stad van de wereld

Rust en fijn rumoer gaan in Rotterdam hand in hand. Zin om te surfen, wandelen of luieren? Het Kralingse Bos en de Kralingse Plas liggen dicht bij The Gemini. Maar net zo makkelijk ben je binnen de kortste keren in het centrum van Rotterdam. Shoppen, uitgaan en cultuur: in deze stad met internationale allure vind je altijd wat je zoekt.

Reisgids Lonely Planet nam Rotterdam eind 2015 op in de eigen steden-top-10. Wat wil je ook, met een stad die jou zoveel biedt. Bezoek een voorstelling in De Doelen, Rotterdamse Schouwburg of het oude Luxor Theater. Schuif aan in een van de toprestaurants en geniet van het uitgaansleven. De stad Rotterdam staat rotsvast op de kaart. En het is aan jou om 'm volop te beleven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rotterdam The Gemini
Huurwoningen
34
Huurprijs (p.m.)
€ 712,- tot € 1.150,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Huur
Balkon
5 tot 10 m2, Balkon, groter dan 15 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Busstation, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden