Little C

Rotterdam
Actueel aanbod

€ 1.750.000,- tot € 1.750.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
254 - 254m2
Inhoud
1140 - 1140m3
Aantal slaapkamer(s)
6

Over dit project

Little C combineert een stoere, stadse sfeer met een ontspannen en intieme ‘Village vibe’. Gebouwen als The Grand, The Bright en The Metropolitan zijn hier met elkaar verbonden door karakteristieke metalen loopbruggen, die bijdragen aan dat bijzondere Little C gevoel. En je woont of werkt ook nog eens op een plek met alles binnen handbereik, dat het stadsleven zo leuk en interessant maakt. Woon jij straks in één van de exclusieve lofts – of appartementen – van Little C? Met maar één of twee lofts per etage heb je (bijna) je eigen verdieping.

De extra hoge plafonds geven een ruimtelijk gevoel. Kijk je van je balkon uit op een levendig pleintje of heb je liever zicht op het nieuwe Waterfront Park? Zoek je een inspirerende workspace, naast of onder je loft, dan ben je hier ook aan het juiste adres. En voor de lunch kun je terecht bij de ‘Tastemakers’ van Little C! Als je in plaats daarvan liever met je voeten in het water van de Coolhaven zit, aan de rand van het nieuwe park, dan begrijpen we dat helemaal.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Little C
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
105 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 1.750.000,- tot € 1.750.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden