SEO bureau

Hefkwartier fase V

Rotterdam - Centrum
Archief

€ 475.000,- tot € 480.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
106 - 106m2
Inhoud
479 - 479m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Verkoop Hefkwartier fase V is gestart!

Ooit de wijk van de bierbrouwers. Nu een wijk waar weer leven in de brouwerij is. Welkom in het Hefkwartier. Welkom in een wijk met het echte Rotterdamse gevoel, welkom in Rotterdam. Het Hefkwartier krijgt een nieuwe invulling, maar heeft nog altijd die sfeer van toen. Echt. Ongepolijst. Eerlijk. Een intiem wijkje wordt het, bijna 300 nieuwbouw huizen groot. En iedereen kan er wonen. Elk deelplan heeft weer andere huizen.

De 39 woningen in deze fase zijn verdeeld over 29 appartementen met twee, drie en vier kamers, 6 stadswoningen met terras, 3 penthouses en 1 studio. De woonoppervlakten lopen uiteen van 60 m2 tot een wel heel riante 188 m2 en buitenruimtes van circa 6 m2 tot ruim 40 m2. Het is er niet alleen comfortabel wonen, maar ook duurzaam.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hefkwartier fase V
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
86
Prijs
€ 475.000,- tot € 480.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden