Terug naar Project

B1

Stap binnen in dit fraaie appartement van het nieuwbouwcomplex Grote Beer in Rotterdam. Met 74 m² woonoppervlakte een heerlijke plek waar u na een lange dag tot rust kunt komen en kunt genieten.

Via de hal komt u binnen in de gezellige woonkamer. De open hoekkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, combi-oven, koelkast met koel-vriescombinatie, afzuigkap en vaatwasser. Stap vanuit de woonkamer op uw terras gelegen op het westen, van maar liefst 45 m², perfect voor rustige ochtenden en gezellige avonden.

De woning heeft twee slaapkamers, ideaal voor een gezin, woningdelers of als logeerkamer. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en designradiator. Het aparte toilet zorgt voor extra comfort in uw dagelijkse routine.

De inpandige berging biedt, naast de ruimte voor wasmachine en wasdroger, ook opbergruimte. Naast de berging is er ook nog een extra ruimte die u naar eigen smaak kunt inrichten; bijvoorbeeld als opberg-/kledingkast, wijnkelder, (creatieve) werkplek of ontspanruimte. Met vloerverwarming- en koeling in deze woning, kunt u niet alleen de energiekosten verlagen, maar ook genieten van constante warmte door het hele huis.

De muren van dit appartement zijn al behangen. U hoeft alleen nog maar een vloer te leggen en de ruimte naar eigen smaak in te richten. Uw nieuwe hoofdstuk kan hier starten!

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Eigendom