Terug naar Project

C1

Welkom in dit appartement van het nieuwbouwcomplex Grote Beer in Rotterdam. Met 64 m² woonoppervlakte biedt deze woning alles voor een frisse start!

Via de hal komt u binnen in de gezellige woonkamer. De open hoekkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, combi-oven, koelkast met koel-vriescombinatie, afzuigkap en vaatwasser. Stap vanuit de woonkamer op uw terras van meer dan 40m², gelegen op het westen, ideaal voor buitendiners en ontspanning.

De woning heeft twee slaapkamers, ideaal voor een gezin, thuiswerkers of als logeerkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en designradiator. Het aparte toilet zorgt voor extra comfort in uw dagelijkse routine.

De inpandige berging biedt, naast de ruimte voor wasmachine en wasdroger, ook opbergruimte.
Dankzij de vloerverwarming- en koeling in deze woning kunt u de thermostaat een paar graden lager zetten en toch een aangename warmte ervaren, wat resulteert in lagere energiekosten.

Bij dit appartement is het behang al voor u geregeld, u hoeft zelf alleen nog de vloer te leggen en er iets moois van te maken. Maakt u van dit huis uw thuis?

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
3 € 1.065,- - 64,3 m2 2 - Te Huur