Terug naar Project

Ct

Welkom in dit appartement van het nieuwbouwcomplex Grote Beer in Rotterdam. Met 64 m² woonoppervlakte een plek waar u zich direct thuis voelt!

Via de hal komt u binnen in de gezellige woonkamer. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, combi-oven, koelkast met koel-vriescombinatie, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot uw terras, gelegen op het westen, een perfecte plek voor etentjes met vrienden en ontspanning.

De woning heeft twee slaapkamers, ideaal voor een gezin, thuiswerkers of als logeerkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en designradiator. Het aparte toilet zorgt voor extra comfort in uw dagelijkse routine.

De inpandige berging biedt, naast de ruimte voor wasmachine en wasdroger, ook opbergruimte.
Deze woning is voorzien van vloerverwarming- en koeling, wat betekent dat u geen koude voeten meer zult hebben, zelfs niet in de koudste wintermaanden.

De muren in deze woning zijn al behangen, u bent degene die zelf een vloer moet leggen en de vloer kan transformeren naar iets wat bij u past en waarvan u kunt genieten mocht u hier komen wonen!

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
12 € 1.095,- - 64,3 m2 2 - Te Huur