Terug naar Project

i1t

Ontdek dit mooie appartement in het nieuwe gebouw Grote Beer in Rotterdam. Met 64 m² woonoppervlakte is dit knusse appartement de perfecte thuisbasis voor de starters op de woningmarkt.

Via de hal komt u binnen in de gezellige woonkamer. De open hoekkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, combi-oven, koelkast met koel-vriescombinatie, afzuigkap en vaatwasser.
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot uw eigen terras, gelegen op het westen, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht.

De woning heeft één ruime slaapkamer, ideaal voor starters of alleenstaanden. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en designradiator. Het aparte toilet zorgt voor extra comfort in uw dagelijkse routine.

De inpandige berging biedt, naast de ruimte voor wasmachine en wasdroger, ook opbergruimte. Naast de berging is er ook nog een extra ruimte die u naar eigen smaak kunt inrichten; bijvoorbeeld als opberg-/kledingkast, wijnkelder, (creatieve) werkplek of ontspanruimte. Met vloerverwarming- en koeling in deze woning kunt u genieten van een gelijkmatige warmteverspreiding, wat zorgt voor een comfortabel en gezellig leefklimaat.

De muren in deze woning zijn al behangen, u bent degene die zelf een vloer moet leggen en de ruimte tot uw eigen stijl kan maken. Start uw nieuw hoofdstuk hier?

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
13 € 1.050,- - 64,3 m2 1 - In verhuur
14 € 1.050,- - 64,3 m2 1 - Huur in Optie
15 € 1.050,- - 64,3 m2 1 - In verhuur
16 - - 64,3 m2 1 - Verhuurd