Terug naar Project

Bsp

Welkom in dit prachtige appartement in het nieuwe complex Grote Beer in Rotterdam. Dit appartement van 74 m² woonoppervlakte is gelijk aan type B. Het enige verschil is dat deze woning gespiegeld is, dit betekent dat de woning helemaal hetzelfde is als type B maar dan alles in spiegelbeeld.

Via de hal komt u binnen in de gezellige woonkamer. De open hoekkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, combi-oven, koelkast met koel-vriescombinatie, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot uw eigen balkon, gelegen op het westen, waar u heerlijk kunt ontspannen.

De woning heeft twee slaapkamers, ideaal voor een gezin, woningdelers of als logeerkamer. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en designradiator. Het aparte toilet zorgt voor extra comfort in uw dagelijkse routine.

De inpandige berging biedt, naast de ruimte voor wasmachine en wasdroger, ook opbergruimte. Naast de berging is er ook nog een extra ruimte die u naar eigen smaak kunt inrichten; bijvoorbeeld als opberg-/kledingkast, wijnkelder, (creatieve) werkplek of ontspanruimte. In deze woning is vloerverwarming- en koeling geïnstalleerd, waardoor u energiezuinig kunt verwarmen en tegelijkertijd geniet van een aangename warmte.

Bij deze woning zijn de muren al behangen, u hoeft zelf alleen nog de vloer te leggen en uw creativiteit de vrije loop te laten. Wordt dit uw nieuwe thuis?

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
18 € 1.155,- - 74,2 m2 2 - Huur in Optie
34 - - 74,2 m2 2 - Verhuurd
50 € 1.165,- - 74,2 m2 2 - Huur in Optie
66 € 1.195,- - 74,2 m2 2 - Huur in Optie
82 € 1.210,- - 74,2 m2 2 - In verhuur