Terug naar Project

Csp

Bekijk dit prachtige appartement van het nieuwbouwcomplex Grote Beer in Rotterdam. Met 64 m² woonoppervlakte is deze woning gelijk aan type C. Het enige verschil is dat deze woning gespiegeld is, dit betekend dat de woning helemaal hetzelfde is als type C maar dan alles in spiegelbeeld.

Via de hal komt u binnen in de gezellige woonkamer. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, combi-oven, koelkast met koel-vriescombinatie, afzuigkap en vaatwasser.
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot uw balkon, gelegen op het westen, een perfecte plek om te genieten van het buitenleven.

De woning heeft twee slaapkamers, ideaal voor een gezin, thuiswerkers of als logeerkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en designradiator. Het aparte toilet zorgt voor extra comfort in uw dagelijkse routine.

De inpandige berging biedt, naast de ruimte voor wasmachine en wasdroger, ook opbergruimte.
Deze woning biedt vloerverwarming- en koeling, wat niet alleen zorgt voor een comfortabel klimaat, maar ook ruimtebesparend is omdat er geen radiatoren nodig zijn.

De muren in dit appartement zijn al behangen, u hoeft zelf alleen nog de vloer te leggen en uw persoonlijke touch aan de ruimte toe te voegen. Maakt u van dit huis uw thuis?

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
19 € 1.110,- - 64,3 m2 2 - Te Huur
35 € 1.055,- - 64,3 m2 2 - Te Huur
51 € 1.065,- - 64,3 m2 2 - Te Huur
67 € 1.095,- - 64,3 m2 2 - Te Huur
83 € 1.095,- - 64,3 m2 2 - Te Huur