Terug naar Project

i1sp

Bekijk dit prachtige appartement van het nieuwbouwcomplex Grote Beer in Rotterdam. Met 64 m² woonoppervlakte is deze woning gelijk aan type i1. Het enige verschil is dat deze woning gespiegeld is, dit betekend dat de woning helemaal hetzelfde is als type i1 maar dan alles in spiegelbeeld.

Via de hal komt u binnen in de gezellige woonkamer. De open hoekkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, combi-oven, koelkast met koel-vriescombinatie, afzuigkap en vaatwasser.
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot uw balkon, gelegen op het oosten, een plek om te ontspannen, te lezen of te eten.

De woning heeft één ruime slaapkamer, ideaal voor starters of alleenstaanden. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en designradiator. Het aparte toilet zorgt voor extra comfort in uw dagelijkse routine.

De inpandige berging biedt, naast de ruimte voor wasmachine en wasdroger, ook opbergruimte. Naast de berging is er ook nog een extra ruimte die u naar eigen smaak kunt inrichten; bijvoorbeeld als opberg-/kledingkast, wijnkelder, (creatieve) werkplek of ontspanruimte. Met vloerverwarming- en koeling door de hele woning kunt u op energiezuinige wijze genieten van een aangename warmte.

De muren in dit appartement zijn al behangen, u hoeft zelf alleen nog de vloer te leggen en uw persoonlijke touch aan de ruimte toe te voegen. Maakt u van dit huis uw thuis?

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
24 € 1.095,- - 64,3 m2 1 - Te Huur
40 € 1.095,- - 64,3 m2 1 - Te Huur
56 € 1.095,- - 64,3 m2 1 - Te Huur
72 € 1.095,- - 64,3 m2 1 - Te Huur