Terug naar Project

i2

Stap binnen in dit fraaie appartement van het nieuwbouwcomplex Grote Beer in Rotterdam. Met 64 m² woonoppervlakte een heerlijke plek waar u na een lange dag tot rust kunt komen en kunt genieten.

Via de hal komt u binnen in de gezellige woonkamer. De open hoekkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, combi-oven, koelkast met koel-vriescombinatie, afzuigkap en vaatwasser.
Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot uw balkon, gelegen op het oosten, een plek helemaal voor uzelf om van te genieten.

De woning heeft één ruime slaapkamer, ideaal voor starters of alleenstaanden. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en designradiator. Het aparte toilet zorgt voor extra comfort in uw dagelijkse routine.

De inpandige berging biedt, naast de ruimte voor wasmachine en wasdroger, ook opbergruimte. Naast de berging is er ook nog een extra ruimte die u naar eigen smaak kunt inrichten; bijvoorbeeld als opberg-/kledingkast, wijnkelder, (creatieve) werkplek of ontspanruimte. Met vloerverwarming- en koeling in deze woning, kunt u niet alleen de energiekosten verlagen, maar ook genieten van constante warmte door het hele huis.

De muren van dit appartement zijn al behangen, U hoeft alleen nog maar een vloer te leggen en de ruimte naar eigen smaak in te richten. Uw nieuwe hoofdstuk kan hier starten!

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
25 € 1.095,- - 64,3 m2 1 - Te Huur
41 € 1.095,- - 64,3 m2 1 - Te Huur
57 € 1.105,- - 64,3 m2 1 - Te Huur
73 € 1.105,- - 64,3 m2 1 - Te Huur
89 € 1.095,- - 64,3 m2 1 - Te Huur