Terug naar Project

C2sp

Bekijk dit prachtige appartement van het nieuwbouwcomplex Grote Beer in Rotterdam. Met 64 m² woonoppervlakte is deze woning gespiegeld aan type C2. Wat betekend dat alles hetzelfde is als type C2 maar dan in spiegelbeeld.

Via de hal komt u binnen in de gezellige woonkamer. Deze woning onderscheidt zich van type C2 doordat het een hoekkeuken heeft. Deze open hoekkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, combi-oven, koelkast met koel-vriescombinatie, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot uw balkon, gelegen op het oosten, een perfecte plek om te genieten van het buitenleven.

De woning heeft twee slaapkamers, ideaal voor een gezin, thuiswerkers of als logeerkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en designradiator. Het aparte toilet zorgt voor extra comfort in uw dagelijkse routine.

De inpandige berging biedt, naast de ruimte voor wasmachine en wasdroger, ook opbergruimte.
Met vloerverwarming- en koeling door de hele woning kunt u op energiezuinige wijze genieten van een aangename warmte.

Bij deze woning zijn de muren al behangen, u hoeft zelf alleen nog de vloer te leggen en uw creativiteit de vrije loop te laten. Wordt dit uw nieuwe thuis?

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
27 € 1.095,- - 64,3 m2 2 - In verhuur
43 € 1.095,- - 64,3 m2 2 - In verhuur
59 € 1.095,- - 64,3 m2 2 - Huur in Optie
75 € 1.095,- - 64,3 m2 2 - Huur in Optie
91 € 1.095,- - 64,3 m2 2 - In verhuur