Terug naar Project

M

Welkom in dit fraaie appartement van het nieuwbouwcomplex Grote Beer in Rotterdam. Met 94 m² woonoppervlakte een plek waar u zich direct thuis voelt!

Bij binnenkomst in de hal vindt u eerst de inpandige berging, een handige ruimte waar u uw wasmachine en wasdroger kunt plaatsen. Tegenover de berging is er een extra ruimte die u naar eigen smaak kunt inrichten; bijvoorbeeld als opberg-/kledingkast, wijnkelder, (creatieve) werkplek of ontspanruimte. Het aparte toilet voegt extra comfort toe aan uw dagelijkse routine.

Aan het einde van de hal leidt een deur u naar de gezellige woonkamer. Hier vindt u de open hoekkeuken, compleet met diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, combi-oven, koelkast met koel-vriescombinatie, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot uw balkon, gelegen op het westen, de plek voor ontspanning en gezelligheid met gasten.

De woning beschikt over twee slaapkamers: één toegankelijk vanuit de woonkamer en de andere, met terras, via een tweede hal waar ook de badkamer zich bevindt. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en designradiator.

Met vloerverwarming- en koeling in deze woning, kunt u niet alleen de energiekosten verlagen, maar ook genieten van constante warmte door het hele huis.

De muren in deze woning zijn al behangen, u bent degene die zelf een vloer moet leggen en de vloer kan transformeren naar iets wat bij u past en waarvan u kunt genieten mocht u hier komen wonen!

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Eigendom