Terug naar Project

R1

Stap binnen in dit appartement van het nieuwbouwcomplex Grote Beer in Rotterdam. Met 71 m² woonoppervlakte biedt deze woning u een plek waar u zich meteen thuis voelt!

Via de hal komt u in de gezellige woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, combi-oven, afzuigkap en vaatwasser.

Wat deze woning bijzonder maakt is het terras, dat zowel toegankelijk is vanuit slaapkamer 1 als de huiskamer. Het terras loopt van slaapkamer 1 door naar de woonkamer waar het vervolgens de hoek omgaat tot aan de keuken. Bijna rondom de gehele buitenkant van de woning, van het oosten naar het zonnige zuiden. De ideale plek voor gezellige etentjes met vrienden en ontspannende momenten.

De woning beschikt over twee slaapkamers, wat ideaal is voor een gezin of als logeer-/werkkamer. Slaapkamer 2 is bereikbaar via de hal, terwijl de andere slaapkamer vanuit de woonkamer toegankelijk is en direct toegang geeft tot de badkamer. Dit biedt de perfecte combinatie van luxe en gemak. De badkamer zelf is voorzien van een inloopdouche, wastafel en designradiator. Het separate toilet in de hal zorgt ervoor dat gasten niet door uw slaapkamer hoeven te wandelen om toegang te krijgen tot toilet. Dat is pas echte gastvrijheid, terwijl u toch alle comfort behoudt.

De muren in deze woning zijn al behangen, terwijl u zelf de kans heeft om een vloer te leggen en de ruimte naar wens in te richten.

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Eigendom