Terug naar Project

R

Stap binnen in dit fraaie appartement van het nieuwbouwcomplex Grote Beer in Rotterdam. Met 66 m² woonoppervlakte een heerlijke plek waar u na een lange dag tot rust kunt komen en kunt genieten.

Via de hal komt u in de gezellige woonkamer met open hoekkeuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, combi-oven, afzuigkap en vaatwasser. Via de woonkamer heeft u toegang tot de loggia, gelegen op het oosten, waar u in alle rust kunt genieten van uw kopje koffie of thee.

De woning beschikt over twee slaapkamers, wat ideaal is voor een gezin of als logeer-/werkkamer. Slaapkamer 2 is bereikbaar via de hal, terwijl de andere slaapkamer vanuit de woonkamer toegankelijk is en direct toegang geeft tot de badkamer. Dit biedt de perfecte combinatie van luxe en gemak. De badkamer zelf is voorzien van een inloopdouche, wastafel en designradiator. Het separate toilet in de hal zorgt ervoor dat gasten niet door uw slaapkamer hoeven te wandelen om toegang te krijgen tot toilet. Dat is pas echte gastvrijheid, terwijl u toch alle comfort behoudt.

De muren van dit appartement zijn al behangen, U hoeft alleen nog maar een vloer te leggen en de ruimte naar eigen smaak in te richten. Uw nieuwe hoofdstuk kan hier starten!

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
109 - - 66,1 m2 2 - Verhuurd
118 € 1.125,- - 66,1 m2 2 - Te Huur
127 € 1.125,- - 66,1 m2 2 - Huur in Optie