Terug naar Project

R2

Welkom in dit prachtige appartement in het nieuwe complex Grote Beer in Rotterdam. Met circa 66 m² woonoppervlakte biedt deze woning alles voor een modern en comfortabel leven.

Via de hal komt u in de gezellige woonkamer met open hoekkeuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, combi-oven, afzuigkap en vaatwasser. Via de woonkamer heeft u toegang tot de loggia, gelegen op het oosten, waar u in alle rust kunt genieten van uw kopje koffie of thee.

De woning beschikt over twee slaapkamers, wat ideaal is voor een gezin of als logeer-/werkkamer. Slaapkamer 2 is bereikbaar via de hal, terwijl de andere slaapkamer vanuit de woonkamer toegankelijk is en direct toegang geeft tot de badkamer. Dit biedt de perfecte combinatie van luxe en gemak. De badkamer zelf is voorzien van een inloopdouche, wastafel en designradiator. Het separate toilet in de hal zorgt ervoor dat gasten niet door uw slaapkamer hoeven te wandelen om toegang te krijgen tot toilet. Dat is pas echte gastvrijheid, terwijl u toch alle comfort behoudt.

Bij deze woning zijn de muren al behangen, het is aan uzelf om de vloer te leggen en uw creativiteit de vrije loop te laten.

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
136 € 1.120,- - 65,6 m2 2 - Huur in Optie