Terug naar Project

V

Ontdek dit fraaie appartement in het nieuwe gebouw Grote Beer in Rotterdam. Met 88 m² woonoppervlakte biedt deze woning alles voor een modern en comfortabel leven.

Bij binnenkomst in de hal vindt u eerst de inpandige berging, een handige ruimte waar u uw wasmachine en wasdroger kunt plaatsen. Het aparte toilet voegt extra comfort toe aan uw dagelijkse routine.

Aan het einde van de hal leidt een deur u naar de gezellige woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, combi-oven, afzuigkap en vaatwasser. Via de woonkamer heeft u toegang tot de loggia, gelegen op het westen. Een eigen plekje buiten, die u beschermt tegen weersinvloeden.

Via de woonkamer komt u in de tweede hal en deze biedt toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en designradiator.
Met vloerverwarming- en koeling door de hele woning kunt u op energiezuinige wijze genieten van een aangename warmte, zelfs op de koudste dagen.

De muren in deze woning zijn al behangen, terwijl u zelf de kans heeft om een vloer te leggen en de ruimte naar wens in te richten.

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Eigendom