Terug naar Project

S

Ontdek dit ruime appartement in het nieuwe gebouw Grote Beer in Rotterdam. Met 96 m² woonoppervlakte biedt deze woning alles voor een modern en comfortabel leven.

Bij binnenkomst in de hal vindt u eerst de inpandige berging, een handige ruimte waar u uw wasmachine en wasdroger kunt plaatsen. Het aparte toilet voegt extra comfort toe aan uw dagelijkse routine.

Aan het einde van de hal leidt een deur u naar de gezellige woonkamer met open hoekkeuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, combi-oven, afzuigkap en vaatwasser. Via de woonkamer heeft u toegang tot de loggia, gelegen op het oosten, waar u in alle rust kunt genieten van uw kopje koffie of thee.

Via de woonkamer komt u in de tweede hal en deze biedt toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer en een extra ruimte. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en designradiator. De extra ruimte kan naar eigen smaak worden ingericht; bijvoorbeeld als opberg-/kledingkast, wijnkelder, (creatieve) werkplek of ontspanruimte.

Met vloerverwarming- en koeling door de hele woning kunt u op energiezuinige wijze genieten van een aangename warmte, zelfs op de koudste dagen.

De muren in deze woning zijn al behangen, u bent degene die zelf een vloer moet leggen en de ruimte tot uw eigen stijl kan maken. Start uw nieuw hoofdstuk hier?

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Eigendom