Terug naar Project

W

Ontdek het grootste appartement wat Grote Beer in Rotterdam te bieden heeft. Met circa 120 m² woonoppervlakte biedt deze woning alles voor een modern en comfortabel leven.

Via de hal komt u binnen in de gezellige woonkamer. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, combi-oven, koelkast met koel-vriescombinatie, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras, gelegen op het zuiden, waar u heerlijk kunt genieten van het zonnetje en de buitenlucht.

Dit is de enige woning met drie slaapkamers, ideaal voor een gezin, thuiswerkers of als logeerkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en designradiator. Het aparte toilet zorgt voor extra comfort in uw dagelijkse routine.

In deze woning zijn 2 inpandige bergingen, waarvan 1 ruimte biedt voor wasmachine en wasdroger. De ander bevindt zich in slaapkamer 3, deze berging zou dan ook als inloopkast ingericht kunnen worden. Naast deze 2 bergingen is er ook nog een extra ruimte die u naar eigen smaak kunt inrichten; bijvoorbeeld als opbergkast, wijnkelder, (creatieve) werkplek of ontspanruimte. Met vloerverwarming- en koeling door de hele woning kunt u op energiezuinige wijze genieten van een aangename warmte, zelfs op de koudste dagen.

De muren van dit appartement zijn al behangen, U hoeft alleen nog maar een vloer te leggen en de ruimte naar eigen smaak in te richten. Uw nieuwe hoofdstuk kan hier starten!

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom Eigendom