Terug naar Project

P1

Welkom in dit prachtige appartement in het nieuwe complex Grote Beer in Rotterdam. Met circa 58 m² woonoppervlakte biedt deze woning alles voor een modern en comfortabel leven.

Bij binnenkomst in de hal vindt u eerst de inpandige berging, een handige ruimte waar u uw wasmachine en wasdroger kunt plaatsen. Tegenover de berging is er een extra ruimte die u naar eigen smaak kunt inrichten; bijvoorbeeld als opberg-/kledingkast, wijnkelder, (creatieve) werkplek of ontspanruimte. Het aparte toilet voegt extra comfort toe aan uw dagelijkse routine.

Aan het einde van de hal leidt een deur u naar de gezellige woonkamer met open hoekkeuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, combi-oven, afzuigkap en vaatwasser. Via de woonkamer komt u in de slaapkamer, deze heeft directe toegang tot de badkamer. De perfecte combinatie van luxe en gemak. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en designradiator. De woning heeft één slaapkamer, ideaal voor starters of alleenstaanden

Wat deze woning speciaal maakt is dat deze zowel een loggia als een terras heeft. De beschutte loggia waar u kunt ontspannen wanneer het Nederlandse weer tegenzit. Het terras, even breed als de woning, biedt een perfecte plek voor etentjes met vrienden en ontspanning. Via de woonkamer heeft u toegang tot de loggia terwijl het terras via zowel de woonkamer als de slaapkamer te betreden is. Dit geeft het appartement een gevoel van ruimtelijkheid en vrijheid.

Dankzij de vloerverwarming- en koeling in deze woning kunt u de thermostaat een paar graden lager zetten en toch een aangename warmte ervaren, wat resulteert in lagere energiekosten.

De muren in deze woning zijn al behangen, u bent degene die zelf een vloer moet leggen en de vloer kan transformeren naar iets wat bij u past en waarvan u kunt genieten mocht u hier komen wonen!

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom n.v.t.

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
98 € 1.005,- - 57,5 m2 1 - In verhuur