SEO bureau

Actueel

Nieuws

5 tips voor verhuizen met een budget Lokaal nieuws donderdag 11 augustus 2022

5 tips voor verhuizen met een budget

Gefeliciteerd, een nieuw (t)huis! Er is iets aan het inpakken van al je bezittingen en een nieuwe start maken op een nieuwe plek. Het gevoel van avontuur dat samen gaat met het onbekende of de kans om een nieuwe start in het leven te maken. Wat de reden ook mag zijn, het valt niet te ontkennen dat verhuizen - naast vermoeiend - ook heel leuk kan zijn. Natuurlijk hangt aan al dat plezier een prijskaartje. Tussen het huren van een verhuiswagen, het inhuren van verhuizers, en het kopen van nieuwe meubels, kunnen de kosten van een verhuizing snel oplopen. Maar er zijn manieren om het met een budget te doen. Hier zijn vijf tips:

#1 Plan vooruit

Jup, verhuizen kan een kostbare en stressvolle ervaring zijn, maar er zijn een paar eenvoudige manieren om geld te besparen en stress te verminderen. Begin op tijd! Hoe meer tijd je hebt om je verhuizing te plannen, hoe minder duur het zal zijn. Geef jezelf ruim de tijd om prijzen en opties te vergelijken. Zeker wanneer je een verhuisbedrijf, zoals Verhuisbedrijf Rotterdam wilt inhuren.

#2 Organiseren en ontspullen

Verhuizen is dé perfecte gelegenheid om je huis te ontruimen en je te ontdoen van ongewenste spullen. Het heeft immers geen zin te betalen voor het verhuizen van dingen die je niet nodig hebt of niet wilt. Bovendien kan het ontruimen van je huis vóór je verhuizing het hele proces een stuk gemakkelijker maken. Dit maakt niet alleen het inpakken gemakkelijker, maar het bespaart je ook geld op de verhuiskosten. Win-win! Je ontdoen van ongebruikte of ongewenste spullen verlicht je lading en bespaart je geld op inpakmateriaal. Dus als je van plan bent te verhuizen, waarom dan niet van de gelegenheid gebruik maken om je huis te ontruimen en fris te beginnen?

#3 Doe het zelf

Als je kunt, handel dan zo veel mogelijk van de verhuizing zelf af. Dit omvat het inpakken, inladen, en uitladen van je spullen. Als je hulp nodig hebt, vraag dan vrienden en familie om hulp. Heb je op het moment van verhuizing geen grote bus of mensen beschikbaar? Geen zorgen, je kunt altijd een Verhuisbedrijf inhuren.

#4 Inhuren verhuisbedrijf

Een van de grootste beslissingen die je zult moeten nemen is het al dan niet inhuren van een verhuisbedrijf. Als je een verhuisbedrijf wilt inhuren, is het belangrijk om prijzen en diensten te vergelijken. Zorg ervoor dat je meerdere offertes krijgt voor je een beslissing neemt. Er zijn heel wat voordelen aan het inhuren van een verhuisbedrijf, en ze kunnen echt helpen om je verhuizing vlot te laten verlopen. Uiteindelijk kan het inhuren van een verhuisbedrijf je veel geld en stress besparen, en het is zeker het overwegen waard als je een verhuizing gaat maken.

#5 Timing is alles

De tijd van het jaar waarin je verhuist kan een groot verschil maken in de kosten. Veel mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om in de zomer te verhuizen, als ze even vrij hebben van school of werk. Houd er wel rekening mee dat de zomer meestal de drukste (en duurste) tijd is voor verhuizers! Kies je er daarentegen voor om in de winter te verhuizen, dan kun je misschien profiteren van lagere prijzen, omdat de winter meestal de traagste (en minst dure) tijd is. Houd deze tips in gedachten bij het plannen van je volgende verhuizing!

 

Oude pallets inleveren? Zo krijg je er nog veel geld voor Lokaal nieuws donderdag 23 juni 2022

Oude pallets inleveren? Zo krijg je er nog veel geld voor

Hier is een interessante manier om extra geld te verdienen: het zogenaamde houten pallet verzamelen en recyclen. Houten pallets worden over het hele land en over de hele wereld gebruikt. Bedrijven gebruiken ze om goederen van de ene plaats naar de andere te vervoeren.

Mensen verzamelen ze dan. Ze laten ze buiten hun bedrijf staan voor iedereen die ze wil oprapen. Ze gooien deze pallets gewoon weg en vervoeren ze naar een andere locatie voor doorverkoop. Voor al die mensen die op zoek zijn naar manieren om extra geld te verdienen, is dit een kans om pallets te verzamelen en ze verkopen aan andere bedrijven. Als je tijd en moeite in stelt zal het netto uitkomen.

Hier zijn enkele antwoorden op vragen die u kunt hebben over het recyclen van houten pallets. Leer hoe je het moet doen en hoeveel je kunt verdienen. Als je toegang hebt tot veel houten pallets, kan dit een levensvatbare bijverdienste voor je zijn.

Hoeveel kosten de pallets?

De prijs die u voor uw pallets krijgt, hangt af van een aantal factoren. Als uw pallets in goede staat zijn, zullen ze voor meer kunnen verkopen. Pallet prijzen variëren van €0,50 cent per stuk tot €4 per stuk.
De prijs die u krijgt per pallet hangt af van deze factoren:
• Waar je woont
• Hoeveel recyclers zijn er in de buurt
• Hoeveel recyclebedrijven bereid zijn te betalen

Als je kwaliteitspallets levert, kun je misschien een paar klanten verdienen die bereid zijn er voor meer te betalen dan wel normaal. Door de juiste klanten te vinden, kun je waardevol geld verdienen.

Bedrijven die pallets nodig hebben voor verzending zullen als u hen kan helpen hun kosten te halveren, graag geld besparen. Als u ze ook kunt helpen het extra geld te besparen door gerecyclede pallets te kopen, bespaart u hun heel wat extra geld.

Vergeet niet dat de bedrijven die u bedient zullen willen weten of u aan hun behoeften kunt voldoen. Ze willen dat u in staat bent om aan hun dagelijkse of wekelijkse vraag naar pallets te voldoen. Ook nog goede service te bieden.
Om uw bedrijf te ondersteunen, is het mogelijk dat bedrijven uw bedrijf op regelmatige basis willen.
Bonussen: In de meeste gevallen wordt de palletverkoop op kasbasis afgehandeld. Dit betekent dat u het verdiende geld in handen heeft zodra u de pallets aflevert op de aangegeven locatie. U hoeft geen twee weken te wachten om betaald te worden.

Wie wil een palet van houten kopen?

Wanneer je geld wilt verdienen met het recyclen van houten pallets, heb je verschillende mogelijkheden om pallets in te leveren voor geld , zowel per vorm als per grootte. Het hangt af van waar je woont in welke mate de klanten willen betalen. Wat zou je doen als je wist dat hoe groter de stad waarin je woont, hoe meer plaatsen je zult hebben die houten pallets kopen? Hier zijn enkele opties voor het vinden van plaatsen om uw houten pallets te verkopen.

Verkopen aan lokale fabrikanten

In een gebied waar veel productiebedrijven zijn, kan het erg handig zijn om uw gerecyclede houten pallets te verkopen. Bezoek verschillende hoofdkantoren van bedrijven of bel ze op. Probeer te verkopen aan een stuk gerecyclede houten pallets en beginonderhandelingen over prijs waarmee u winst maakt en ieder bedrijf in de wereld geld bespaart.

Verkoop aan palletkopers

Pallet maakbedrijven, zoals Palletcentrale , zijn overal en zij zorgen ervoor dat houten pallets niet levenslang op de vuilstortplaats belanden. Soms hergebruiken de bedrijven de pallets. Soms kunnen zij ook pallets doorverkopen. In gevallen waarin pallets niet meer te repareren zijn, malen ze ze vaak tot houtmulch en verkopen ze ze aan degenen die mulch nodig hebben.

 

Onderhoud huurwoning Lokaal nieuws dinsdag 24 mei 2022

Onderhoud huurwoning

Als je een huis huurt moet je die ook onderhouden. Uiteraard kun je voor grote reparaties en onderhoud terecht bij de verhuurder, maar je moet ook een paar dingen zelf doen. Voor het vervangen van een lamp mag je namelijk niet de verhuurder bellen, en ook het schilderen binnenshuis is aan jou. Lees verder om erachter te komen wat jouw verantwoordelijkheden zijn en welke taken voor de verhuurder zijn.

Jouw rechten en plichten voor het onderhoud van je woning

Zowel huurders als verhuurders hebben rechten en plichten als het gaat om huurwoningen . Je hebt bijvoorbeeld recht op een veilig huis met een huurprijs die realistisch is voor het soort woning dat je huurt. Onder jouw plichten vallen onder andere het op tijd betalen van de huur. Bovendien mag je geen overlast en blijvende schade veroorzaken, en ja je moet ook je woning goed onderhouden.

Je staat er misschien niet dagelijks bij stil, maar het onderhouden van een woning is stiekem best veel werk. Het dak moet gecontroleerd en gerepareerd worden, er moet af en toe een verfje over de kozijnen en dingen als elektra, gas en water moeten gecontroleerd worden. Het onderhoud van je huurhuis is niet alleen aan de verhuurder, het is ook een taak voor jou.

De taken van de verhuuder

De verhuurder heeft de meeste taken in het onderhoud van jouw huis. Het gaat hierbij om de grote onderhoudswerkzaamheden die redelijk wat geld en tijd kosten. Huur je een huis bij een corporatie dan is er vaak een aparte afdeling die zorgt voor het onderhoud van alle panden. Onder hun verantwoordelijkheden vallen deze taken:

• Het schilderen van de buitenkant van de woning.
• Het onderhouden van apparatuur die ingebouwd is zoals vaatwassers, koelkasten en gasfornuizen. Ook het vervangen als deze apparaten defect zijn valt onder de taken van de verhuurder.
• Onderhoud van het dak en reparaties bij lekken.
• Het onderhouden van de dakgoten en andere afvoerkanalen en het vervangen als ze defect of gebroken zijn.
• De verhuurder moet lampen in gemeenschappelijke ruimtes en aan de buitenkant van het huis vervangen. Dit geld met name voor mensen die in een appartementencomplex wonen.
• Als het gaat om ongedierte is het belangrijk om te weten dat beide hier een verantwoordelijkheid hebben. Het mag verwacht worden dat huurders het huis schoon houden zodat ongedierte niet binnen komt. Gebeurt het toch dan moet de verhuurder zorgen dat kakkerlakken, boktorren, ratten en muizen worden verwijderd. De huurder moet zelf klein ongedierte verwijderen.

Het is belangrijk om te onthouden dat de verhuurder niet dagelijks bij jou in huis is. Het is dus aan jou om de verhuurder op de hoogte te stellen als er een gebrek is dat de verhuurder zou moeten verhelpen.

De taken van de huurder

Jouw taken als huurder liggen met name in het klein onderhoud. Over het algemeen zijn de kosten niet groot en veel van de taken zoals het vervangen van lampen en het oliën van scharnieren kun je eenvoudig zelf doen. We zetten de taken hier op een rijtje;

• Je bent verantwoordelijk voor het schilderwerk in huis. Hieronder valt het latexen van binnenmuren en plafonds. Je kunt ervoor kiezen om zelf je huis te witten of je kunt latex laten spuiten dat is een nieuwe en snelle manier om je muren en plafonds te laten verven.
• Plamuren en opvullen van gaatjes en deuken als die ontstaan zijn terwijl jij woonachtig bent in het huis.
• Je moet zelf de lampen in huis vervangen als die stuk zijn.
• Je moet zelf zorgen voor tochtstrips en andere tochtwering.
• Je moet zelf kleine reparaties uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vastzetten van deurknoppen, drempels, trapleuningen, deurbellen, ventilatieroosters, en stopcontactdozen.
• Vervangen van kleine onderdelen. Hieronder vallen onder andere onderdelen van de kraan, sloten, roosters, hang-en sluitwerk, schakelaars, garnituur voor de douche, bad of toilet, telefoonaansluitingen en internetaansluitingen.
• Je moet zelf de Cv-installatie ontluchten
• Je moet zelf scharnieren in de olie zetten als ze kraken, piepen of niet goed open gaan. Als de scharnieren vervangen moeten worden is dat de taak van de verhuurder.
• Je moet als verhuurder proberen te voorkomen dat er ongedierte in je huis komt. Ondanks dat is de verhuurder verantwoordelijk voor het verwijderen van groot ongedierte en jij voor het verwijderen van klein ongedierte.
• Je moet zelf voorkomen dat kranen bevriezen.
• Je moet zelf ruiten en spiegels vervangen. Veel woningcorporaties hebben hiervoor een verzekering waarvoor je een kleine meerprijs betaald. Als die verzekering bestaat voor jouw huurwoning dan hoef je niet zelf de ruiten te laten vervangen.
• Je bent verantwoordelijk voor onderhoud aan de tuin, de oprit en schutting of heg.
Heb je een beerput of septic tank dan moet je die zelf leeg laten maken.
• Je moet zelf het riool binnenshuis schoonmaken.

De kleine lettertjes

Het is belangrijk om het huurcontract goed door te nemen voordat je jouw handtekening zet. Uiteraard moet de huurder zich houden aan de wet, maar er zijn altijd schemergebieden. Soms worden die opgenomen in de kleine lettertjes.

Weet je niet zeker wie waarvoor verantwoordelijk is dan kun je over het algemeen uitgaan van het volgende: Groot onderhoud is voor de verhuurder, kleine reparaties voor de huurder. En zelfs als klein onderhoud prijzig is kun je vaak alsnog de kosten verhalen op de verhuurder.

Hulp bij het onderhoud van je huurwoning

Het feit dat jij verantwoordelijk bent voor het klein onderhoud en reparaties aan je huis betekent niet dat je alles zelf hoeft te doen. Waarschijnlijk heb je geen moeite met het vervangen van een lamp, of het oliën van een scharnier, maar er zijn ook dingen die je zelf niet kunt of waar je simpelweg geen tijd voor hebt. Gelukkig kun je de meeste klussen in huis ook uitbesteden aan anderen. Denk hierbij aan het volgende:

• Verven van de muren en plafonds - Dit is een klus die je zelf veel werk kost, zeker als je het met een roller doet. Je kunt er daarom voor kiezen om iemand in te huren om latex te spuiten. Latex spuiten is een snelle manier om je muren en plafonds egaal te laten verven.
• Sloten vervangen - Hiervoor kun je een slotenmaker inhuren.
• Reinigen riool - Gelukkig kun je ook dit uitbesteden aan iemand die er de juiste materialen voor heeft.
• Schoorsteen reinigen - Voor het reinigen van de schoorsteen heb je specifieke spullen nodig. Het is eenvoudiger om hiervoor een schoorsteenveger in te huren.

Wat is een SCIOS scope keuring? Lokaal nieuws maandag 25 april 2022

Wat is een SCIOS scope keuring?

Voor de veiligheid van de werknemers moet een werkplek regelmatig geïnspecteerd worden. Een verzekeringsmaatschappij of een contractuele verplichting kan deze controle verplicht stellen. Eén van de vereisten kan een SCIOS-certificaat zijn en hiervoor moet een SCIOS-keuring gedaan worden. Bedrijven komen in aanmerking voor het SCIOS-certificaat als zij zich voor één of meerdere scopes laten certificeren.

Voor de veiligheid van de werknemers moet een werkplek gekeurd worden

De elektrische veiligheid kan gegarandeerd worden door een periodiek onderzoek van de elektrische installatie die wordt uitgevoerd volgens SCIOS scope 8 . De SCIOS scope 8-inspectie garandeert dat de gevaren van de elektrische installatie tot een minimum wordt beperkt. Middels dit onderzoek is het mogelijk om potentiële schade te voorkomen, is de zorgplicht van de werkgever in overeenstemming met de wet en wordt de operationele samenhang verbeterd. Daarnaast is het goed om te weten dat verzekeringsmaatschappijen of contractuele verplichtingen deze controle verplicht kunnen stellen. De kosten van de scope 8-inspectie variëren. De volgende elementen hebben invloed op de kosten van een SCIOS scope keuring: de toepassing van het elektrische systeem, de gehele oppervlakte van het te inspecteren object en het aantal verdeelpunten, zoals hoofd- en onderverdeelleidingen.

Werken met elektrische infrastructuur brengt een aantal gevaren met zich mee

Een werknemer kan lichamelijk letsel oplopen als gevolg van een gebrek in de elektrische installatie. Je kunt deze gevaren verminderen door regelmatig een SCIOS scope 8 elektrische inspectie te laten uitvoeren. Je voldoet hiermee aan de wet, om een gezonde en veilige werkplek te faciliteren. De overheid (Arbowet) en verzekeraars in Nederland stellen normen op voor de veilige werking van elektrische systemen. Deze wetten vereisen het gebruik van veilige elektrische systemen. Je kunt een scope 8 onderzoek laten doen om dit als organisatie te garanderen.

Er zijn meerdere SCIOS scope keuringen dan de SCIOS scope 8

Vaak wordt een SCIOS scope 8 gecombineerd met een SCIOS scope 10 . De elektrische installatie wordt  geïnspecteerd door gekwalificeerde personen, zoals de vakmannen van BINK Elektro. Een elektrotechnisch inspecteur analyseert tijdens het SCIOS scope 8 onderzoek of jouw elektrische installatie veilig is. Met de elektrische installatie worden alle elektrische onderdelen van het gebouw bedoeld: van de groepenkast en de wandcontactdozen tot de machines die ermee verbonden zijn.

Een defect in de elektrische installatie of in de apparatuur die ermee verbonden is, kan brand veroorzaken. Dit komt steeds vaker voor. Als gevolg daarvan eisen veel verzekeraars bij een brandverzekering naast de SCIOS scope 8 inspectie, ook een SCIOS scope 10 keuring.

Als er geen problemen worden ontdekt, ontvang je van beide scopes een inspectierapport. Worden er wel problemen ontdekt, dan ontvang je een inspectierapport waarin de bevindingen zijn aangegeven. Je moet de genoemde gebreken door een installatiebedrijf laten verhelpen om een reparatieverklaring te kunnen krijgen.

3 tips voor het kiezen van een zakelijk energiecontract Lokaal nieuws donderdag 07 april 2022

3 tips voor het kiezen van een zakelijk energiecontract

De afgelopen tijd is de stijging van de energieprijzen een hot topic geweest in de media. Stijgingen van zowel elektriciteits- als gasprijzen zorgen ervoor dat veel huishoudens opeens maandelijks veel hogere energielasten hebben. Zij zijn echter zeker niet de enige partij die opeens met hogere tarieven rekening moet houden. Bedrijven in ons land gebruiken namelijk samen nog meer energie dan huishoudens, en worden zodoende ook nog sterker getroffen door de gestegen prijzen. Zoek je een nieuwe woning in Rotterdam omdat daar je eigen bedrijf gevestigd is, en moet jouw bedrijf binnenkort een nieuw zakelijke energiecontract afsluiten? Of ga je als zzp’er vooral thuis in je nieuwbouwwoning werken en wil je daar een zakelijk energiecontract voor afsluiten? Doe dan je voordeel met onderstaande tips.

Bepaal tot welke klantengroep je bedrijf behoort

Wil je een zakelijk energiecontract afsluiten, dan is het eerst nodig te bepalen tot welke klantengroep je bedrijf behoort. Energieleveranciers hanteren namelijk voor zzp'ers en MKB'ers met zakelijk energieverbruik op hun woonadres, kleinzakelijke en grootzakelijke energiecontracten andere tarieven en voorwaarden. Twijfel je of je onderneming of bedrijf een kleinzakelijke of grootzakelijke gebruiker is? Er worden verschillende definities toegepast, maar het kan bijvoorbeeld zo zijn dat bedrijven met een maximaal verbruik van 100.000 kWh en 25.000 m3 gas als kleinzakelijk worden beschouwd.

Kies voor een duurzaam zakelijk energiecontract

Weet je eenmaal wat voor gebruiker je bent? Dan is het tijd om vast te stellen of je grijze of groene energie wil. Eigenlijk is dit een no brainer. Met het oog op de toekomst is groene energie namelijk een veel betere keuze. Niet gek dus ook dat steeds meer bedrijven hiervoor kiezen.

Hoe het ook alweer zat met het verschil tussen grijze en groene energie? Bij elektriciteit zit het verschil hem in de manier van energieopwekking. Grijze stroom wordt opgewekt door de verbranding van fossiele stoffen zoals onder andere kolen en gas. Dit zijn grondstoffen waarvan de voorraad niet oneindig is, en bovendien komen er bij de verbranding allerlei schadelijke stoffen vrij. Duurzame groene stroom bestaat daarentegen uit bijvoorbeeld zonne- en windenergie. Deze bronnen zullen nooit op gaan, en vormen daarmee een onuitputtelijke energiebron. Heeft het bedrijf ook een gasaansluiting? Kies dan voor de duurzame variant hiervan. Bij bosgecompenseerd gas wordt de CO₂ die vrijkomt door het gasverbruik gecompenseerd door nieuwe bossen aan te planten en bestaande bossen te beschermen.

Energieleveranciers vergelijken

Zeker met de stijgende energieprijzen wordt het nog belangrijker om de tarieven goed te vergelijken. Momenteel is dat alleen wel wat ingewikkelder. Nu de prijzen erg fluctueren publiceren energieleveranciers hun prijzen niet meer zomaar online. Bovendien kun je in de meeste gevallen niet meer online een contract afsluiten, maar moet je direct contact opnemen. Om niet alle leveranciers te hoeven benaderen, is het goed om een shortlist te maken op basis van je eisen. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat de energie 100 procent groen en in Nederland geproduceerd is? Dan staat Greenchoice zeker ook op je lijstje.

Heb je op deze site je nieuwe droomwoning in Rotterdam gevonden? Lees dan alvast de handige verhuistips voor een nieuwbouwwoning !

Dit zijn de voordelen van goede isolatie in huis Lokaal nieuws donderdag 17 maart 2022

Dit zijn de voordelen van goede isolatie in huis

Spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie : je hebt er ongetwijfeld wel eens van gehoord. Woningisolatie is een goede lange termijn investering. Het is dan ook niet gek dat veel mensen er alles aan willen doen om hun huis optimaal te isoleren. Maar waarom is goede isolatie dan eigenlijk zo belangrijk? Het heeft meerdere voordelen om dit te realiseren in huis. Welke voordelen dit zijn? Lees snel verder, wij sommen er hieronder een aantal voor je op.

Besparen op energiekosten Waarom je ervoor moet kiezen om je woning goed te isoleren? Omdat je op deze manier kunt besparen op de energiekosten. Wanneer jij de woning namelijk goed isoleert, zal de warmte langer in huis blijven en dus minder snel verloren gaan. Dit betekent dat de verwarming minder hard hoeft te werken. Maar niet alleen als het warm is in de zomermaanden is dit een voordeel, ook blijft jouw woning koeler tijdens de zomer dankzij de goede isolatie. Hoewel het isoleren van je woning in de eerste instantie best een investering is, kan het jou op wel veel gaan besparen op je energiekosten. Je kunt dit dan ook zeker terug gaan zien op je energierekening.

Verhoogt het wooncomfort

Je vloer, dak of kruipruimte isoleren : waar je ook voor kiest, een goede woningisolatie verhoogt het wooncomfort. En dit is een groot voordeel. Dankzij de goede isolatie zal de warmte minder snel jouw huis verlaten, waardoor de temperatuur sneller aangenaam wordt. Dit komt omdat de warmte dankzij woningisolatie langer in huis blijft. Met isolatie van je woning verhoog je dus het wooncomfort en zo wordt het fijner om hier tijd door te brengen.

Woningwaarde stijgt

Een mooi bijkomend voordeel van een goede isolatie in huis is dat je er hiermee voor zorgt dat de woningwaarde stijgt. Hoe beter jouw isolatie, hoe beter je energielabel en hoe meer waard jouw woning is. Mocht het dus op de korte of lange termijn op de planning staan om je huis te verkopen, dan is dit mooi meegenomen. En zeker met de hoge huizenprijzen van tegenwoordig, is het fijn als je beschikt over een goede woningisolatie. Zo kun je jouw huis indien je dit wenst optimaal verkopen!

Geen vocht- en tochtproblemen meer

Heb je in je huis regelmatig last van vocht- en tochtproblemen? Dat is natuurlijk harstikke vervelend. Wanneer je ervoor kiest om je huis goed te isoleren, zijn deze problemen verleden tijd. Als je woning niet goed geïsoleerd is, kan vocht namelijk veel sneller binnendringen. Dit moet je natuurlijk zien te voorkomen, want anders kunnen er snel vochtplekken of zelfs schimmel ontstaan. Een optimale woningisolatie is dan ook een oplossing voor dit soort problemen.

Als je nog geen goede woningisolatie hebt, kan het zeker tijd zijn voor verandering. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen heeft een goede isolatie in huis veel voordelen. Je kunt hier jarenlang veel profijt van hebben, waardoor het zeker een nuttige investering is. En hoewel het je in de eerste instantie best wat geld kan kosten, haal je deze investering er ook zeker weer uit!

3 tips om je huis te verduurzamen Lokaal nieuws maandag 14 maart 2022

3 tips om je huis te verduurzamen

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen bezig met het verduurzamen van hun huis. Niet iedereen weet echter hoe je dit het beste aan kunt pakken. Het is immers niet altijd even makkelijk om je huis duurzaam te maken. Hierdoor kan het handig zijn om gebruik te maken van deze 3 tips.
Betere isolatie

De beste manier om je huis wat duurzamer te maken, is door het goed te isoleren. Door isolatie aan te brengen, verliest je huis namelijk minder warmte. Je hoeft dan de verwarming minder hoog te zetten om het huis warm te houden. Daardoor worden de stookkosten waar je mee te maken krijgt ook minder hoog.

Het isoleren van je huis is één van de beste manieren om duurzamer te worden. Stoken in je woning is namelijk niet echt duurzaam. Door te isoleren, zorg je ervoor dat het stoken minder nodig is.
Isoleren kun je op verschillende manieren doen. Zo is het mogelijk om de isolatie die je al hebt te optimaliseren. Door de isolatie die je al hebt te verbeteren, is het mogelijk om minder warmte kwijt te raken. Ook blijft je woning op die manier koel als het zomer is. Dit scheelt ook weer kosten op het gebied van airconditioning.

Zonnepanelen voor je huis

Eén andere goede manier om je huis duurzamer te maken, is door zonnepanelen op je dak te laten leggen. Zonnepanelen kunnen namelijk groene stroom voor je opwekken, hierdoor heb je minder stroom van het net nodig. Je kunt hier veel geld mee besparen en daarnaast werk je ook aan een beter mileu.

Op het moment dat je meer wilt weten over zonnepanelen, kan het handig zijn om bij BINK Solar op de website te kijken. Hier kun je namelijk meer informatie vinden over zonnepanelen.

Er zijn veel verschillende installateurs voor zonnepanelen, maar hoe weet je nu wie het beste is voor jou? Alleereerst is het verstandig om te kijken in welk gebied een installateur werkzaam is. Je kan je voorstellen dan een installateur uit Groningen niet in Limburg levert. Elke regio heeft zo z’n specialisten. BINK Solar is dé zonnepanelen specialist van Zuid-Nederland. Zij leveren bijvoorbeeld zonnepanelen in Zeeland , Noord-Brabant en Limburg.

Duurzame verlichting

Een andere manier om je huis duurzamer te maken is het gebruik van duurzame verlichting. In de meeste gevallen gaat het om ledverlichting. Ledlampen zijn vaak wat duurder dan andere soorten lampen. Ledlampen gaan daarentegen wel een stuk langer mee dan de normale lampen die je misschien gewend bent.

Ledverlichting gebruikt veel minder stroom. De hoeveelheid stroom die door deze lampen gebruikt wordt, is minder dan de helft van een normale lamp. Dit is een groot verschil. Hierdoor is het altijd een betere optie om voor ledverlichting te gaan.

Je hoeft bij ledverlichting niet bang te zijn dat je altijd wit en fel licht in huis hebt. De lampen zijn namelijk ook in verschillende kleuren beschikbaar en eventueel ook dimbaar. Zo is het ook met ledverlichting mogelijk om een gezellige sfeer in huis te creëren.

Zo wordt verhuizen naar Rotterdam voordeliger! Lokaal nieuws maandag 07 maart 2022

Zo wordt verhuizen naar Rotterdam voordeliger!

Klaar om te verhuizen naar Rotterdam? Dan wordt het tijd om te sorteren wat je achter wilt laten én wat je mee wilt nemen naar je nieuwe woning. Maar wanneer het aankomt op de verhuisdag dan ben je vast bekend met dit probleem: het huren van een verhuisbus. Waar? Wat is je budget? Zijn er verborgen kosten? Hoe zit het met de borgsom? En wat gebeurt er met eventuele schade aan de verhuisbus?

Die stress is niet meer nodig. Verhuizen naar Rotterdam kan een stuk leuker én klimaatbewust. Want als het aankomt op een auto huren in Rotterdam dan kiezen mensen steeds vaker voor een deelauto.

Maar wat is ‘autodelen’ en waarom is het een betere optie voor je verhuizing?

Het concept autodelen is eenvoudig en goed voor het klimaat. Eén deelauto is namelijk goed voor 10 auto’s op de weg. Dat betekent dat als we massaal onze auto’s en busjes zouden delen, files al snel verleden tijd zijn. En wat te denken van de extra ruimte in je buurt en de flinke afname in CO2 emissies.

 

Voor je eerste verhuisbus kun je bij SnappCar terecht. Naast verhuisbusjes vind je hier ook allerlei andere soorten auto’s: gezinsauto’s, cabrio’s, sportauto’s, Tesla’s, oldtimers en meer. Deze auto’s zijn niet van SnappCar, ze zijn gewoon van mensen bij jou in de buurt.

Dus je huurt je verhuisbusje van iemand uit je (nieuwe) omgeving. Dat is voordeliger dan bij traditionele verhuurmaatschappijen, je bent volledig verzekerd en het is een superleuke manier om mensen uit je nieuwe stad te leren kennen. Een busje huren in Rotterdam is zo gepiept via de SnappCar app of via je desktop. Je maakt binnen een paar seconden een profiel aan en kunt direct een deelauto zoeken en huren.

Kies voor je volgende verhuizing - of die van je vrienden en familie - voor een deelauto. Je kunt al goedkoop een busje huren in Rotterdam via SnappCar. Volledig verzekerd, snel, klimaatbewust, en de leukste verhuizing die je zal meemaken. Kijk vandaag nog op SnappCar en ontdek het voordeel van autodelen.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden