energie vergelijken

Actueel

Nieuws

De duurzaamheid van jouw nieuwbouwwoning Lokaal nieuws dinsdag 05 oktober 2021

De duurzaamheid van jouw nieuwbouwwoning

Bij het kopen van een bestaande woning zie je direct hoe duurzaam het huis is via het energielabel. Voor nieuwbouwwoningen werkt dit net wat anders. In dit geval is er geen energielabel, maar kijk je naar de BENG norm. Lees verder om er achter te komen hoe je kan zien hoe het zit met de duurzaamheid van jouw nieuwbouwwoning.

Bijna EnergieNeutraal Gebouw (BENG)

Sinds 2021 wordt de duurzaamheid van een nieuwbouwwoning aangeduid met de BENG norm . Voorheen was dit de EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt). Om de EPC te bepalen werd gekeken naar de besparing op energie voor ventilatie, verwarming/koeling en warm water. Tegenwoordig is het zelfs wettelijk verplicht om (zo goed als) energieneutraal te bouwen. Voor de berekening van de energieprestatie wordt gekeken naar drie energieprestatie-indicatoren. Dit zijn de energiebehoefte-indicator in kWh/m2, de primaire fossiele energie-indicator in kWh/m2 en het aandeel hernieuwbare energie in procenten. Een bestaande woning moet je vaak zelf nog verder verduurzamen, bijvoorbeeld met isolatie of door zonnepanelen te leggen. Als je kiest voor nieuwbouw weet je zeker dat jouw woning direct aan allerlei strenge duurzaamheidseisen voldoet.

BENG-eisen

De eerste prestatie-indicator, BENG 1, gaat over de energiezuinigheid van de woning zelf. Het gaat onder andere om de energiebehoefte voor koeling en verwarming. Zaken als thermische isolatie, kierdichtheid en zon-oriëntatie zijn hierop van invloed. De tweede indicator gaat over de hoeveelheid primaire fossiele energie en de derde indicator gaat over het aandeel hernieuwbare (duurzame) energie dat wordt gebruikt. Denk hierbij aan directe opwek vanuit bijvoorbeeld zonnepanelen of –collectoren, maar ook het gebruik van omgevingswarmte via een warmtepomp uit bijvoorbeeld de bodem of de lucht. Een groot verschil met de eerder geldende EPC is dat de BENG indicatoren aan een concrete grootheid zijn gekoppeld.

De weg naar CO2-neutraliteit

Er moeten grote stappen gezet worden om in 2050 CO2-neutraal te zijn. Deze opgave is immens en om hieraan te kunnen voldoen zijn kleine stappen simpelweg niet voldoende. Voor nieuwbouw zijn er duidelijke regels, zowel voor woningen als voor utiliteitsbouw. De oplossingen voor deze sector zijn aardgasvrij en als uitgangspunt wordt er gekozen voor een lage energiebehoefte. Bijkomend voordeel is dat de duurzame maatregelen direct zorgen voor veel wooncomfort. Daarbij worden mensen met een bestaande woning gestimuleerd om duurzame maatregelen te treffen. Vaak is dit fiscaal aantrekkelijk vanwege subsidie. Ook kan er direct bespaard worden op de energierekening door te kiezen voor bijvoorbeeld zonnepanelen en wordt de woning meer waard. Als je vanuit een bestaande woning naar een nieuwbouwwoning verhuist , kan het dus aantrekkelijk zijn om je huis voor de verkoop nog te verduurzamen.

 

Verplichte verzekeringen voor huiseigenaren Lokaal nieuws dinsdag 21 september 2021

Verplichte verzekeringen voor huiseigenaren

Je krijgt met een aantal verplichte verzekeringen te maken als je een huis koopt, zoals een opstal-, en overlijdensrisicoverzekering. Daarnaast zijn er ook nog verzekeringen die praktisch zijn om af te sluiten. Denk aan de inboedel-, rechtsbijstand-, en aansprakelijkheidsverzekering. Wij hebben handige verzekeringen voor huiseigenaren op een rij gezet.

 

Opstalverzekering

Een goede opstalverzekering wordt vaak verplicht gesteld door de hypotheekverstrekker. Deze woonverzekering verzekert alles dat vastzit in en rondom de woning. Zo dekt deze verzekering de kosten aan de opstal in het geval van waterschade of stormschade. Ook je houten vloer en behang valt onder de dekking. Alle verplaatsbare spullen in je woning vallen onder de inboedelverzekering. Deze verzekering is niet verplicht, maar je kunt er eigenlijk niet omheen. Met een combinatie van deze verzekeringen ben je gedekt tegen materiële schade als gevolg van inbraak, schade door het weer, brand en ontploffing. Het valt aan te raden om beide verzekeringen bij dezelfde maatschappij af te sluiten. Zo voorkom je dat er een discussie ontstaat tussen verzekeraars over wie de schade moet betalen.

Overlijdensrisicoverzekering

Deze verzekering is niet altijd verplicht, maar het kan verstandig zijn om deze wel af te sluiten. Bij een overlijdensrisicoverzekering keert de verzekeraar een overeengekomen bedrag uit aan je nabestaanden in het geval van overlijden. Door deze verzekering af te sluiten voorkom je dat je partner of kinderen in de financiële problemen komen als ze door jouw overlijden je inkomen moeten missen terwijl de woonlasten hetzelfde blijven. De overlijdensrisicoverzekering is niet meer verplicht voor mensen die een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) afsluiten. NHG kan namelijk een vangnet bieden bij betalingsproblemen. Vaak is het ook mogelijk om een woonlastenverzekering af te sluiten in combinatie met een hypotheek. Deze verzekering zorgt ervoor dat je jouw hypotheek kunt blijven betalen als je arbeidsongeschikt raakt of werkloos.

Aansprakelijkheidsverzekering

Deze verzekering is niet verplicht, maar kan wel erg nuttig zijn. Met een aansprakelijkheidsverzekering ben jij gedekt voor schade aan personen en zaken. Dit geldt ook voor schade die je niet zelf hebt veroorzaakt, maar waar je volgens de wet wel voor aansprakelijk bent. Dit kan bijvoorbeeld waterschade bij jouw buren zijn als gevolg van een gesprongen waterleiding in je woning. De kosten van dit soort schades kunnen erg hoog oplopen, waardoor het verstandig is om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten als je huiseigenaar wordt.

 

Rechtsbijstandverzekering

Tenslotte kun je overwegen om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Hiermee ben je verzekerd van juridische bijstand bij een geschil. Deze verzekering kan nuttig zijn bij een conflict over een koop- of huurcontract of als blijkt dat er gebreken zijn aan je nieuwe woning. Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning? Meld je direct aan om gratis en vrijblijvend op de hoogte te blijven van nieuwbouwontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Moderne vloeren met een ambachtelijke uitstraling Lokaal nieuws woensdag 15 september 2021

Moderne vloeren met een ambachtelijke uitstraling

Het leuke van wanneer je in een nieuwbouw huis gaat wonen is toch wel dat je heel veel zelf mag bepalen. Welke kleur komt er op de muur, ga je voor tegels in de badkamer of kies je heel wat anders? En welke vloer komt er in de rest van het huis?

Gietvloeren zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons interieur. Het is een prachtige manier om een industriële sfeer in je nieuwe woning te creëren. De gietvloer zien we vaak terug bij bedrijven, maar steeds vaker kiezen ook particulieren hiervoor. Best logisch aangezien deze erg sterk en slijtvast is. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt de vloer met de hand in meerdere lagen over de ondervloer gegoten waardoor er geen naden en kieren ontstaan. Dit zorgt ervoor dat er eenvoudig en snel schoongemaakt kan worden. Naast hygiëne, heeft een gietvloer als kenmerk dat deze brandveilig en anti-allergisch is. Een ideale vloer voor kleine kinderen en huisdieren. Ook kan deze vloer gemakkelijk over vloerverwarming gelegd worden.

Een gietvloer is de investering waard

De gietvloer gaat lang mee en behoudt zijn kwaliteit jaren. Het is daarom ook een investering die het zeker waard is. Maar wat kost een gietvloer ? De prijs hangt ten eerste af van welke soort gietvloer je kiest en wat de ondergrond is. De kosten worden per vierkante meter berekend. Bij een groter oppervlak neemt de prijs per vierkante meters af. Het is daarom niet zo’n gek idee om gelijk de hele woonkamer én keuken in dezelfde stijl te laten leggen.

Ga voor een unieke uitstraling met beton

Welke gietvloer steeds vaker in woningen terugkomt is de vloer met betonlook. De ruimte krijgt met deze vloer een robuuste uitstraling met een natuurlijk karakter. De naam zegt het al, het is een vloer met het uiterlijk van beton, maar er wordt geen beton in verwerkt. Er wordt een mix van kleuren gebruikt, waardoor er een speels effect wordt gecreëerd. Zo krijgt elke vloer een unieke uitstraling van beton, met de voordelen van een gietvloer. Het is zeker aan te raden deze vloer over vloerverwarming te leggen omdat de gietvloer maar een dunne laag is. Hierdoor wordt de warmte snel verspreid door het huis en wordt de ruimte op een energiezuinige manier verwarmd. Ook deze vloer heeft weinig onderhoud nodig.

Wat ook erg van deze tijd is zijn de betonvloeren . De betonvloer is een zeer duurzame vloer, die slijtvast en eenvoudig te reinigen is. In woningen worden deze veel gelegd, maar ook in bedrijven is de betonvloer een ideale vloer. De vloer creëert in elke ruimte een stijlvolle en unieke uitstraling. Ook deze manier van leggen gebeurt naadloos, waardoor de afwerking in optimale perfectie gebeurt. Voor de afwerking wordt was of lak gebruikt. Beton heeft de industriële kleur grijs, maar ook dit materiaal kan in elke gewenste kleur geleverd worden, passend bij de huisstijl van het bedrijf. Vanwege het vocht is een vloer van beton minder geschikt in de badkamer. Hier is een gietvloer weer aan te raden.

Handige slimme apparaten voor in je nieuwe huis Lokaal nieuws dinsdag 07 september 2021

Handige slimme apparaten voor in je nieuwe huis

Tegenwoordig zijn steeds meer apparaten verbonden met internet. Onbeperkt internet afsluiten is dan ook zeker geen overbodige luxe! Deze slimme apparaten maken je leven makkelijker, doordat ze onderling informatie uitwisselen en vanaf een afstand bediend worden via jouw smartphone. Wij hebben een aantal praktische smart oplossingen op een rij gezet.

Domotica systeem

Je hebt een goede basis nodig voor jouw smart home, of je nu één of meerdere slimme apparaten in huis haalt. Aan de basis van jouw slimme woning staat een goede wifi-verbinding om je slimme producten mee aan te sturen. Je ervaart pas echt het gemak van een smart home op het moment dat je vanuit iedere kamer alles aan kunt sturen. Met een multiroom wifi-systeem heb jij overal in huis een uitstekend signaal en heb je geen last meer van dode hoeken. Kies vervolgens voor één platform voor centrale bediening. Hierdoor weet je zeker dat je alle producten vanuit een centrale app kan bedienen en is het makkelijker om alle losse producten aan te sluiten op een centraal punt. Ook zorgt dit ervoor dat de apparaten met elkaar kunnen praten. Een smart apparaat heeft namelijk een eigen taal, protocol genoemd. Smart apparaten die hetzelfde protocol ondersteunen, kunnen met elkaar communiceren.

Slimme verlichting

Slimme verlichting is razendpopulair. Hiermee verander je namelijk de sfeer in huis met slechts één druk op de knop. Deze verlichting past prima in een moderne woonkamer . Je hoeft niet van de bank af te komen om de lampen te
dimmen, te switchen van warm naar koud licht of de verlichting aan- of uit te zetten. Dankzij jouw smart verlichting bedien jij alle lampen vanaf jouw smartphone of tablet. Parkeer je net de auto als je uit werk komt en heb je geen zin om thuis te komen in een donker huis? Dan schakel je de verlichting alvast in. De communicatie tussen jouw smartphone en de slimme lampen vindt meestal plaats met wifi of bluetooth. De ledverlichting is ook nog eens de meest duurzame oplossing en is tot maar liefst 90 procent zuiniger dan de ouderwetse gloeilamp.

Slimme thermostaat

Een groot voordeel van een nieuwbouwwoning is dat deze goed geïsoleerd en energiezuinig is. Hierdoor profiteer je van veel woongemak en een lage energierekening. Voor een constante en aangename temperatuur in huis valt het aan te raden om te kiezen voor een slimme thermostaat. Hou hierbij rekening met het verwarmingssysteem van je nieuwe woning. Is dit stadsverwarming of centrale verwarming? Bij stadsverwarming is er een warmteregelaar nodig, omdat deze verwarming niet wordt aangestuurd door een thermostaat. Wanneer je beschikt over een cv-ketel is een aan/uit thermostaat een goede keuze.

 

Zo wordt verhuizen naar Rotterdam voordeliger! Lokaal nieuws dinsdag 17 augustus 2021

Zo wordt verhuizen naar Rotterdam voordeliger!

Klaar om te verhuizen naar Rotterdam? Dan wordt het tijd om te sorteren wat je achter wilt laten én wat je mee wilt nemen naar je nieuwe woning. Maar wanneer het aankomt op de verhuisdag dan ben je vast bekend met dit probleem: het huren van een verhuisbus. Waar? Wat is je budget? Zijn er verborgen kosten? Hoe zit het met de borgsom? En wat gebeurt er met eventuele schade aan de verhuisbus?

Die stress is niet meer nodig. Verhuizen naar Rotterdam kan een stuk leuker én klimaatbewust. Want als het aankomt op een auto huren in Rotterdam dan kiezen mensen steeds vaker voor een deelauto.

Maar wat is ‘autodelen’ en waarom is het een betere optie voor je verhuizing?

Het concept autodelen is eenvoudig en goed voor het klimaat. Eén deelauto is namelijk goed voor 10 auto’s op de weg. Dat betekent dat als we massaal onze auto’s en busjes zouden delen, files al snel verleden tijd zijn. En wat te denken van de extra ruimte in je buurt en de flinke afname in CO2 emissies.

 

Voor je eerste verhuisbus kun je bij SnappCar terecht. Naast verhuisbusjes vind je hier ook allerlei andere soorten auto’s: gezinsauto’s, cabrio’s, sportauto’s, Tesla’s, oldtimers en meer. Deze auto’s zijn niet van SnappCar, ze zijn gewoon van mensen bij jou in de buurt.

Dus je huurt je verhuisbusje van iemand uit je (nieuwe) omgeving. Dat is voordeliger dan bij traditionele verhuurmaatschappijen, je bent volledig verzekerd en het is een superleuke manier om mensen uit je nieuwe stad te leren kennen. Een busje huren in Rotterdam is zo gepiept via de SnappCar app of via je desktop. Je maakt binnen een paar seconden een profiel aan en kunt direct een deelauto zoeken en huren.

Kies voor je volgende verhuizing - of die van je vrienden en familie - voor een deelauto. Je kunt al goedkoop een busje huren in Rotterdam via SnappCar. Volledig verzekerd, snel, klimaatbewust, en de leukste verhuizing die je zal meemaken. Kijk vandaag nog op SnappCar en ontdek het voordeel van autodelen.

Zo breng jij een gezellige sfeer in jouw nieuwbouw woning Lokaal nieuws vrijdag 13 augustus 2021

Zo breng jij een gezellige sfeer in jouw nieuwbouw woning

Een nieuwbouw woning is vaak een leeg canvas waar je je eigen interieurstijl helemaal op kunt loslaten. Voor de ene persoon is dit de ideale situatie. Maar er zijn ook mensen die het juist lastig vinden om van zo’n huis een gezellig thuis te maken. Heb jij ook moeite met het sfeervol inrichten van jouw nieuwbouw huis? Dan komen de onderstaande tips zeker goed van pas!

Maak slim gebruik van kleur

Kleurgebruik heeft veel invloed op de totale sfeer in je woning. Het is handig om van tevoren een duidelijk kleurenpalet te kiezen voor iedere kamer. Hier kun je de vloer, kleur van muren, decoratie en meubels op aanpassen. Een eenvoudige manier om een gezellige sfeer te creëren, is door een aantal diepe en/of warme tinten toe te voegen. Denk aan donkerblauw, okergeel of warme bruintinten.

Investeer in design meubels

Wees niet bang om een paar eyecatcher toe te voegen aan jouw nieuwbouw huis. Hiermee geef je het interieur meer karakter en zal het ook direct een stuk gezelliger ogen. Schaf bijvoorbeeld een aantal design meubels van Kartell aan. De kleurrijke items met innovatieve vormen werken als stijlvolle blikvangers.

Kies voor warme sfeerverlichting

Zorg ervoor dat er niet alleen functionele verlichting aanwezig is, maar ook voldoende sfeerverlichting . Kies hiervoor lampen met een warme kleurtemperatuur. Dit warme licht maakt iedere ruimte een stuk gezelliger. Voeg voor een optimaal effect ook een dimmer toe, zodat je de intensiteit van het licht kunt veranderen.

Hang lange gordijnen op

Shutters, rolgordijnen en jaloezieën zijn erg praktisch. Toch kun je in een nieuwbouw woning vaak het beste kiezen voor lange gordijnen tot aan de grond. Dit heeft een sfeervolle uitstraling en is bovendien beter voor de akoestiek in de kamers. Een andere mogelijkheid is om verduisterende rolgordijnen/jaloezieën te combineren met lange overgordijnen of transparante vitrage.

Verwerk ronde vormen in het interieur

De meeste nieuwbouw huizen hebben veel rechte lijnen en duidelijke hoeken. Voor een gezellige sfeer is het daarom mooi om een aantal ronde vormen toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een ronde salontafel, leg een ovaal kleed neer of schuif stoelen met ronde vormen in de zitting aan de eettafel. Ook kleine accessoires met ronde vormen doen al veel voor de totale sfeer. Ronde muurdecoratie en sierkussens zijn dus ook een goede toevoeging.

Laat natuurlijke materialen terugkomen

Natuurlijke materialen zoals hout en riet hebben van zichzelf al een warme uitstraling. Laat het op verschillende manieren terugkomen in het interieur om zo een aangename sfeer te creëren.

Zorg voor een persoonlijke touch

Vergeet tot slot niet om een aantal persoonlijke items toe te voegen aan het interieur. Op deze manier maak je van een mooi nieuwbouw huis pas echt een gezellig ‘thuis’.

Veel succes en plezier met het inrichten!

Het Zuider nieuwsbrief - De online verkoop van Fase 2 is gestart! Lokaal nieuws donderdag 15 juli 2021

Het Zuider nieuwsbrief - De online verkoop van Fase 2 is gestart!

Om 12:00 uur is de verkoop van de 15 Paviljoenwoningen gestart. Bekijk op de website de brochure, de verkooptekeningen, technische omschrijvingen en meer en maak jouw keuze. Meld je aan via het aanmeldformulier en de makelaar neemt contact met je op. Succes!  Het Zuider nieuwsbrief - juli 2021

Nieuwe impressie Het ZuideR Paviljoens 
DE ONLINE VERKOOP VAN FASE 2 IS GESTART!


Het is zo ver… zojuist zijn de 15 Paviljoenwoningen van fase 2 in Het ZuideR in verkoop gegaan. Ga naar de website, log in op je persoonlijke account en het wijst zich verder vanzelf. Vul alle gevraagde informatie in, geef aan naar welke woning(en) je voorkeur uitgaat en dan… duimen maar. Je kunt je inschrijven tot en met zondag 1 augustus aanstaande. Maar lees eerst even deze nieuwsbrief. 

Team het ZuideR
 
Inschrijving geopend

Om 12:00 uur is de verkoop van de 15 Paviljoenwoningen gestart. Bekijk op de website de brochure, de verkooptekeningen, technische omschrijvingen en meer en maak jouw keuze. Meld je aan via het aanmeldformulier en de makelaar neemt contact met je op. Succes!

 Schrijf je in  
Het kan tot 1 augustus

Je kunt je inschrijven tot en met 1 augustus 12:00 uur. Binnen twee dagen daarna krijg je dan te horen of je tot de gelukkigen behoort. De Paviljoenwoningen worden niet toegewezen op volgorde van inschrijving. Neem dus de tijd, lees alle informatie goed door en verstuur pas dan je volledig ingevulde inschrijfformulier.   Laatste plekken voor een rondleiding

Als het goed is, heb je je aangemeld voor een rondleiding op de bouwlocatie. Vandaag zijn we de hele dag aanwezig en leiden we geïnteresseerden in kleine groepjes rond. Heb je je nog niet aangemeld? Het kan nog! Er zijn nog enkele plekken vrij om 18.00 uur.

 Meld je aan voor de rondleiding Actie: aantrekkelijke aankoopkorting

Ben je serieus geïnteresseerd en schrijf je je in voor een woning in fase 2? Dan profiteer je van een aantrekkelijke aankoopkorting als je snel je optie verzilvert en vervolgens vóór 10 september 2021 je koopcontract tekent. Vraag de makelaar naar de voorwaarden. 


Volg jij ons al op social media?


Zó stijl je een moderne woonkamer Lokaal nieuws vrijdag 25 juni 2021

Zó stijl je een moderne woonkamer

Een moderne woonkamer is strak, charmant en tijdloos. Door gebruik te maken van neutrale kleuren, functionele meubels en strakke lijnen creëer je binnen een handomdraai een moderne woonkamer. Lees deze blog en doe inspiratie op voor het inrichten van jouw woonkamer volgens de moderne interieurstijl!

Materialen en kleuren

Bij het inrichten van je woonkamer volgens de moderne interieurstijl is het belangrijk om te kiezen welke kleuren en materialen je gaat gebruiken. De kleurkeuze heeft veel invloed op hoe ruimtelijk een kamer oogt. Kies je bijvoorbeeld voor lichte kleuren op de muur en laat je zonlicht naar binnen vallen, dan zal je woonkamer een open en licht gevoel geven.

Vaak worden er basiskleuren gebruikt binnen een modern interieur, zoals zwart, wit, grijs en bruin. Om wat beweging in de inrichting te brengen, kun je op een subtiele wijze tinten als zilver, goud of andere kleurtinten toevoegen, zodat je woonkamer niet te eentonig wordt.

Dit kun je doen door accessoires te plaatsen waarin kleuren verwerkt zitten, zodat je op een subtiele manier kleur in je inrichting verwerkt. Denk hierbij aan een ronde spiegel met gouden frame aan de muur, kussens voor op de bank of posters of schilderijen met kleur voor aan de muur. Gebruik niet teveel accessoires, zodat de woonkamer niet rommelig oogt. De moderne interieurstijl is namelijk minimalistisch en strak.

 

Moderne meubels & materialen

Ook met behulp van meubels kun je ruimtelijkheid creëren. Doe dit door te kiezen voor grote meubels en een hoge kast tot aan het plafond of een inbouwkast. Plaats niet teveel meubels, zodat de woonkamer rust uitstraalt en strak en ruimtelijk oogt. Je kunt ervoor kiezen om designermeubels te plaatsen, zodat deze de eyecatcher worden van je woonkamer. 

De moderne interieurstijl kenmerkt zich door het gebruik van strakke lijnen. Kies dan ook voor een bank of fauteuils met hoekige lijnen in plaats van ronde lijnen. Breng een huiselijke sfeer in je interieur door te kiezen voor het plaatsen van een strakke boekenkast.

Veel gebruikte materialen binnen de moderne interieurstijl zijn staal, leer, glas of kunststof.

Wil je deze materialen verwerken in je meubels? Dit kan! Kies bijvoorbeeld voor een kast met glazen deuren of een bijzettafel met een glazen blad of stalen frame. Combineer deze meubels met leren fauteuils of een leren bank.

Verlichting

Creëer sfeer in de woonkamer door voor de juiste verlichting te kiezen. Wil je voor gezelligheid gaan, kies dan voor warm licht. Je kunt ook kiezen voor koel licht. Om licht gelijkmatig door de ruimte te laten vallen, kun je het beste kiezen voor hanglampen of spotjes in het plafond. Heb je nog een donker hoekje in de woonkamer of wil je nog wat gezelligheid toevoegen, dan kun je kiezen voor het plaatsen van een tafel- of vloerlamp. Tenslotte kun je gebruik maken van kaarsjes voor een warme en romantische sfeer.

Lamellen

Ben je op zoek naar geschikte raamdecoratie voor in je moderne woonkamer? Kies dan voor lamellen. Deze hebben een strak en stijlvol uiterlijk en zijn zeer geschikt binnen de moderne interieurstijl. Lamellen zijn een trendy alternatief voor gordijnen en zijn geschikt voor grote raampartijen. Je kunt de lamellen eenvoudig draaien of verschuiven, waardoor je met gemak zelf de mate van lichtinval en privacy in huis bepaalt! Wil je meer weten over lamellen en ben je benieuwd naar het aanbod? Neem een kijkje op de website van ilumio raamdecoratie voor de mooiste raamdecoratie!

Modern combineren met andere interieurstijlen

Heb je moeite met kiezen tussen bepaalde interieurstijlen? De moderne interieurstijl is makkelijk te combineren met andere stijlen! Combineer deze stijl bijvoorbeeld met de klassieke, industriële, landelijke of botanische interieurstijl. Zo kun je eenvoudig een industriële draai geven aan je moderne interieur door robuuste meubels te kiezen of een stoere vloerlamp. Maak ook gebruik van natuurlijke materialen als hout, steen en staal.

Wil je je moderne inrichting wat warmer en gezelliger maken? Combineer hem dan met een botanisch interieur! Zet mooie binnenhuisplanten in potten of vazen in je woonkamer om een botanisch tintje te geven aan je moderne inrichting. Planten passen in elk soort interieur thuis! Vind je planten mooi, maar is het niet je sterkste kant om ze goed te verzorgen? Kies dan voor vetplanten of cactussen. Deze zijn makkelijk te onderhouden.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden