Actueel

Nieuws

Lokaal nieuws maandag 15 oktober 2018

Volop kantoorruimte in Rotterdam

De Coolsingel, Rotterdam Alexander of lekker dicht bij het station? Waar zie jij jezelf iedere dag met je laptopje onder de arm naartoe gaan? Bij SKEPP zie je kantoorruimtes van iedere categorie in alle uithoeken van Rotterdam . Het is aan jou om te kiezen in welk deel van Rotterdam je wilt werken, daarom is het goed om snel je keuze te maken als het gaat om een geschikte werkplek. Sommige delen van de stad zijn namelijk erg populair. Bij SKEPP kun je letterlijk alle kanten op. Rotterdam wint steeds meer populariteit als werklocatie. De ruime opzet van de stad en een goed imago als zakelijk centrum, maken dat ondernemers zich hier graag vestigen. De moderne uitstraling van een kantoorruimte in Rotterdam geeft ook het imago van jouw bedrijf een boost. Juist daarom zijn de opties op de website van SKEPP alvast voor je uiteengezet. Een kantoorruimte kiezen wordt daardoor een stuk makkelijker. Zo heeft SKEPP op dit moment 74 kantoorpanden en 513 kantoorruimten in Rotterdam beschikbaar waar je zo in kunt. Bij SKEPP lopen ze jouw wensen stap voor stap na, om zo tot de beste kantoorruimte te komen. Eerst bekijken ze jouw gewilde locatie. Vervolgens kijken ze naar de uitstraling van het kantoorgebouw en de voorzieningen die in het pand aanwezig zijn. Met deze aanpak worden de mogelijkheden secuur uitgezocht, zodat alleen de beste opties overblijven.

Soort kantoorruimte

Wat is onmisbaar in jouw kantoorruimte in Rotterdam om jouw werk goed uit te kunnen voeren? Waarschijnlijk is ruimte voor een bureau een must, net als goede internetverbinding en een kast of kluis die op slot kan. Maar ook wensen als goede rolstoeltoegankelijkheid, voldoende parkeergelegenheid en een ruime vergaderplek kunnen op jouw lijstje staan. Wellicht vind je het prettig als het pand een sociaal hart kent, waarin je contacten met andere ondernemers kunt onderhouden. SKEPP maakt onderscheid in soorten kantoorruimten en de bijbehorende prijs. Van virtuele kantoorruimtes tot kantoorkamers en conventionele kantoorruimte. Deze soorten kantoren huur je via SKEPP:

• Virtuele kantoorruimte - vanaf €49,- p.m.
• Flexplekken - vanaf €99,- p.m.
• Werkplekken - vanaf €149,- p.m.
• Kantoorkamers - vanaf €249,- p.m.
• Conventionele kantoorruimte - vanaf €749,- p.m.

Eerst rustig rondkijken

Eerst kijken, dan huren. Dat geldt zeker voor een bedrijfspand waar je straks dagelijks te vinden bent. Kwalitatieve foto’s, video’s en 3D virtuele tours zijn een ideale manier om een goed inzicht van de beschikbare kantoorruimtes in Rotterdam. Op de website van SKEPP kun je eerst rustig rondkijken op basis van jouw wensen. Zo kun je ervan uitgaan dat jij straks iedere dag met plezier naar jouw eigen kantoorruimte in Rotterdam gaat. Natuurlijk kun je met vragen altijd terecht bij de professionals van SKEPP. Hiervoor hoef je alleen maar even de website te bezoeken. Daar zit namelijk altijd iemand voor je klaar om via chat jouw vragen te beantwoorden.

Lokaal nieuws vrijdag 14 september 2018

Geef je woonkamer een make-over!

Wij geven in samenwerking met Woninginrichting-Aanhuis Alexandrium in Rotterdam een kortingsbon ter waarde van € 125,- weg. Doe nu mee aan onze winactie en wie weet heb jij straks een mooi budget om je woonkamer te voorzien van een nieuwe look. Wil je kans maken? Stuur dan een mailtje naar info@24webvertising.nl

Energiecontract en verhuizen naar nieuwe woning Lokaal nieuws woensdag 29 augustus 2018

Energiecontract en verhuizen naar nieuwe woning

Je hebt een nieuwe woning gekocht en gaat binnenkort verhuizen. Je denkt aan allerlei zaken die je moet regelen voor en na de intrek. Het interieur, het naambordje, internetabonnement… aan alles wordt gedacht. Vergeet daarbij niet aan de ‘vanzelfsprekendheden’ die je moet meeverhuizen of opnieuw moet afsluiten. Een daarvan is het energiecontract. In dit artikel lees je wat je kunt doen met het energiecontract tijdens een verhuizing.

Verschil eerste woning of verhuizing

Ga je verhuizen en laat je dus een andere woning achter, dan had je daar waarschijnlijk een eigen energiecontract lopen. Had je energie via de huurbaas, dan heb je bij de verhuizing geen omkijken meer naar het oude energiecontract. Heb je een koopwoning , dan moet je zelf een contract afsluiten. Je begint met een schone lei en kiest zelf een nieuwe leverancier voor op je nieuwe adres. Verhuis je en heb je in de oude woning een contract op jouw naam staan? Dan zijn er twee dingen die je kunt doen: het energiecontract meeverhuizen of opzeggen en een nieuw contract afsluiten. Ga je voor het eerst op jezelf? Dan kies je sowieso een nieuw en eigen contract.

Energiecontract meeverhuizen

Ga je verhuizen en wil je een energiecontract meeverhuizen, dan moet je de verhuizing doorgeven aan de leverancier. Het is verstandig om dit al drie maanden vooraf te doen. Sommige leveranciers willen zelfs al een halfjaar vooraf weten dat je gaat verhuizen. Geef een verhuizing minimaal twee weken voor vertrek aan. Anders heb je kans dat het contract nog niet beschikbaar is op het moment dat je in de woning trekt. Meeverhuizen is alleen verstandig als er geen gunstiger contract te vinden is op het nieuwe adres. En verhuis je het energiecontract mee, dan verandert de hoogte van de energierekening hoe dan ook. Het verbruik in de nieuwe woning zal namelijk niet hetzelfde zijn als op het oude adres. Dit door het energielabel van de woning, de grootte van het huis en het historisch verbruik dat hier geldt. Het historisch verbruik is gebaseerd op het energieverbruik van de afgelopen drie jaar in de woning. Denk je dat jij minder energie zult verbruiken? Dan kun je het geschatte verbruik van de leverancier ook vaak wel bijstellen.

Opzeggen en nieuw contract kiezen

Denk twee keer na voordat je een energiecontract meeverhuist. De kans is namelijk groot dat er op een nieuwe adres een gunstiger contract is. Op je nieuwe adres kunnen andere aanbiedingen gelden. En neem je al jaren af van dezelfde leverancier? Dan is de kans groot dat overstappen een flinke besparing op zal leveren. Het energiecontract dat je afsloot is wellicht allang verlopen. Je ontvang dan nog wel altijd van de leverancier zelf, maar de energie ontvang je dan vaak tegen hogere tarieven. Verhuis een contract dus niet zomaar mee. Kijk op basis van je nieuwe adresgegevens in een energievergelijker en ontdek wat de voordeligste contracten zijn. Stap je over bij een verhuizing? Dan moet je een energiecontract altijd zelf opzeggen. Normaliter wordt dat voor je geregeld bij een overstap, een verhuizing is echter een uitzondering op de regel.

Zonnepanelen nieuwe woning

Een verhuizing is ook een mooi moment om te kijken of je een woning duurzamer kunt maken. Wil je dure, maar duurzame ingrepen doen, dan kun je hier een iets hogere hypotheek voor krijgen. Denk bijvoorbeeld aan isolatie, maar ook aan het plaatsen van zonnepanelen op je woning. Met een aantal panelen kun je al flink besparen op het energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt en lever je dit aan het net, dan krijg je hier een vergoeding voor van de leverancier. Je verdient dan zelfs aan je zelf opgewekte energie. 

Netbeheerder als leverancier nog niet klaar is

Betrek je een nieuwe woning, zorg er dan voor dat je vanaf het moment dat je de woning betrekt energie ontvangt via een leverancier. Je moet een verhuizing, of het betrekken van de woning, minimaal twee weken voor de verhuisdatum doorgeven. De leverancier heet namelijk zolang nodig om de administratie te verwerken. Vraag je een contract later aan, dan heb je kans dat je nog geen energie via de leverancier ontvangt. Geen zorgen, je ontvangt dan alsnog gewoon gas en stroom. De energie komt tot het moment dat je contract ingaat via de netbeheerder in de regio . Het enige nadeel is dat je voor deze energie vaak iets meer betaalt. Die kosten worden verrekend met het nieuwe energiecontract.
 

Sportcomplex Olympia nieuwe buren Feyenoord Lokaal nieuws maandag 23 juli 2018

Sportcomplex Olympia nieuwe buren Feyenoord

Waar voetbalclub Feyenoord voorheen op Varkenoord in Rotterdam trainde, is nu met de opening van sportcomplex Olympia plaatsgemaakt voor het amateurvoetbal. Het complex werd onlangs geopend en vormt de thuisbasis voor voetbal-, hockey- en atletiekverenigingen.

Feyenoord blijft dicht bij huis

Het terrein van sportcomplex Olympia ligt naast De Kuip en is onderdeel van de nieuwe wijk Stadionpark in Rotterdam Zuid. Meerdere sportclubs zoals voetbalverenging FC IJsselmonde, hockeyclub HC Feijenoord en Rotterdam Atletiek spelen op het sportcomplex. Hiervoor heeft Feyenoord zijn trainingsvelden opgegeven en zal zich deze zomer op een terrein naast Olympia vestigen. Zo krijgen de amateurclubs binnenkort een voormalig landskampioen als buurman.

Futuristische architectuur

De architectuur van het clubverzamelgebouw is zeer opvallend en oogt futuristisch. Het heeft de vorm van een recht prisma en staat tussen de sportvelden. De zijkant van het gebouw is deels begroeid met gras, hierdoor lijkt het alsof het complex op een terp is gebouwd. De tribunes voor het publiek zijn tevens bovenop de schuine daken gerealiseerd. Eronder zitten de vergaderruimtes en kantines voor de verschillende sportverenigingen. De kleedkamers en bergruimtes bevinden zich op de begane grond en zijn voor gezamenlijk gebruik.

Friese Betsema Groep voor Rotterdam

Voor de bouw van het unieke complex is het Friese bedrijf Betsema Groep ingeschakeld. Het familiebedrijf bouwt al sinds 1965 en is op alle vlakken in de bouw actief. Kernactiviteiten van Betsema Groep zijn Bouw & Ontwikkeling, Onderaanneming en Hefsteigers. “Het is een enorme eer om als Friese onderneming ons steentje bij te hebben kunnen dragen aan de totstandkoming van dit complex in dé sportstad van Nederland,’’ aldus Jaap Betsema , eigenaar van Betsema Groep . Volgens de gemeente Rotterdam moet het multifunctionele sportcomplex mensen motiveren meer te gaan sporten en bewegen. Stadionpark, waar Olympia is gevestigd, moet het kloppende hart van Rotterdam worden, waar wonen, beleven en sporten samenkomen.

Heb je automatisch gas en stroom bij een nieuwbouwwoning? Lokaal nieuws donderdag 31 mei 2018

Heb je automatisch gas en stroom bij een nieuwbouwwoning?

Bij een nieuwbouwwoning wordt niet standaard een gas- en stroomaansluiting geregeld. Dit verschilt per project. Wanneer je eigenhandig de bouw van de woning verzorgt, ben je zelf verantwoordelijk voor een energie-aansluiting. Wanneer een aannemer of een projectontwikkelaar zich ontfermt over het bouwen van je woning dan zijn er meestal afspraken gemaakt over wie de aansluiting regelt.

Aannemer is verantwoordelijk voor de aansluiting

Wanneer je een aannemer inhuurt of als je tussentijds instapt in een nieuwbouwproject dan regelt meestal de aannemer een elektriciteits- en gasaansluiting. Vervolgens installeert niet de aannemer zelf, maar de netbeheerder de aansluiting. Bij die aansluiting hoort een EAN-code, een unieke code waarmee betrokken partijen (zoals de energieleverancier) de aansluiting in jouw woning herkennen. Zo is bijvoorbeeld het bijpassende energieverbruik te achterhalen.

Jij bent zelf verantwoordelijk voor de aansluiting

Wanneer jij zelf verantwoordelijk bent voor de bouw, dien jij de aansluiting te regelen. Het aanvragen begint bij de website Mijnaansluiting.nl . Iedereen kan via deze website een verzoek tot een aansluiting indienen. Overigens niet alleen voor gas en stroom, maar onder andere ook voor water, warmte en een internetaansluiting.

Via de website geef je aan om welk adres het gaat, welke aansluiting je nodig hebt en daarna is het wachten tot de netbeheerder jou de offerte stuurt. Je krijgt één offerte, omdat er in jouw regio maar één netbeheerder actief is. De kosten die zij vragen voor het installeren van een aansluiting zijn vastgelegd door de ACM, de toezichthouder van de energiemarkt. Dus netbeheerders kunnen geen buitensporige bedragen vragen, maar de kosten kunnen wel per netbeheerder verschillen.

Je energiecontract op de juiste datum in laten gaan

Heb je eenmaal een elektriciteits- en gasaansluiting dan heb je ook nog een energiecontract bij een energieleverancier nodig. Doe je dit niet, dan verzoekt de netbeheerder je uiteindelijk om een energieleverancier te regelen.

Je energieleverancier moet weten wanneer het energiecontract in dient te gaan. Daarom geef je aan op welke datum je verhuist naar je nieuwe woning. Al vanaf drie maanden voordat je overgaat, kun je het energiecontract regelen.

Wanneer je nog een lopend energiecontract hebt

Heb je al een energiecontract waarvan de looptijd pas over een aantal maanden eindigt, dan is het verstandig om dit contract mee te nemen naar je nieuwe adres. Je energiecontract is namelijk persoonsgebonden. Eindig je die voortijdig dan vraagt de energieleverancier mogelijk een opzegvergoeding. Geef ook tijdig je adreswijziging door aan je energieleverancier zodat hij tijd heeft om dit te verwerken. Doe het uiterlijk twee weken voor de verhuisdatum.

Als je lang geleden het energiecontract geregeld hebt

Voor degenen die lang geleden een energiecontract afgesloten hebben, is de verhuizing een goed moment om het energiecontract weer eens onder de loep te nemen. Waarschijnlijk betaal je variabele energietarieven die veel duurder zijn dan de actietarieven die leveranciers via een energievergelijker aanbieden.

Daarom is het voor de beste energietarieven handig om een energie vergelijk te maken. Dit geldt ook voor degenen die nog nooit eerder een contract afgesloten hebben. Een online energievergelijker toont binnen één minuut het aanbod van alle energieleveranciers en je weet ook exact wat voor jouw energieverbruik het voordeligste aanbod is. Mede door de hoge welkomstkortingen. Dus online energievergelijken is snel en lekker voordelig!

P.s.: Weet je je toekomstige energieverbruik niet? Vaak heeft een energievergelijker een handig hulpmiddel om in te schatten wat je op je toekomstige adres gaat verbruiken aan gas en stroom. 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden