Actueel

Nieuws

3 alternatieven voor TV kijken zonder kabel Lokaal nieuws maandag 03 december 2018

3 alternatieven voor TV kijken zonder kabel

Het fijne aan een nieuwbouwwoning is natuurlijk dat je helemaal vanaf het begin mag beginnen. Een nieuw energiecontract , en je woning helemaal inrichten zoals jij dat wilt. Het opvullen van scheuren in de muren of het altijd vervelende kabels wegwerken is ineens verleden tijd. Je kan en mag doen en laten wat je zelf wilt! Gelukkig komen er dan ook steeds meer oplossingen voor het kabelloos TV kijken op de markt. Zo heb je bij internet en tv van Telfort en andere aanbieders allerlei gemakkelijke alternatieven voor het TV kijken zonder kabel. Ideaal voor een extra televisie in de slaapkamer, op zolder of zelfs in de keuken. Hoef je niets meer te missen van je favoriete tv-shows, zelfs niet wanneer je staat te koken. We hebben de drie handigste voor je uitgepikt en meteen even op een rijtje gezet: hoef jij alleen nog maar te kiezen!

1. De Chromecast

Als je de Chromecast nog niet kent, dan is dit hét moment om er eentje aan te schaffen. Dit handige apparaatje wordt in de USB poort van het televisietoestel gestoken, en geeft je vervolgens (wanneer aangesloten op de WiFi verbinding) de mogelijkheid om vanaf telefoon, laptop of tablet te streamen. Een toffe Netflix film, een YouTube video of gewoon een leuke video die je nog op je telefoon had staan: het kan allemaal. Geen kabels, geen gedoe, gewoon een handig apparaatje achterin de televisie.

2. Handige apps

Heb je een smart TV? Dan is de kans dat je kabelloos televisie kunt kijken al aanwezig. Via de Smart TV kun je namelijk zonder kabel, apps als Netflix en Youtube afspelen. Heb je nu geen Smart TV, maar wil je wel zonder kabel televisie kunnen kijken? Installeer dan bijvoorbeeld de iTV app . Via deze app kun je televisie kijken waar, en wanneer je wilt. Ook in de badkamer of keuken dus!

3. Het digitale tv kastje

Het digitale tv kastje is niet meer dan een half A4tje groot, en kan dus vrijwel overal geplaatst worden. Met dit kastje heb je de mogelijkheid om niet alleen Netflix, maar ook live tv te kijken. Ideaal als je geen Netflix account hebt, of gewoon de laatste aflevering van Sterren dansen op het ijs nog een keer terug wilt kijken. Ook de handige opties als live tv pauzeren, opnames maken (en vervolgens opslaan in de Cloud) of Begin Gemist zijn allemaal aanwezig met dit handige apparaatje.

Lokaal nieuws maandag 15 oktober 2018

Volop kantoorruimte in Rotterdam

De Coolsingel, Rotterdam Alexander of lekker dicht bij het station? Waar zie jij jezelf iedere dag met je laptopje onder de arm naartoe gaan? Bij SKEPP zie je kantoorruimtes van iedere categorie in alle uithoeken van Rotterdam . Het is aan jou om te kiezen in welk deel van Rotterdam je wilt werken, daarom is het goed om snel je keuze te maken als het gaat om een geschikte werkplek. Sommige delen van de stad zijn namelijk erg populair. Bij SKEPP kun je letterlijk alle kanten op. Rotterdam wint steeds meer populariteit als werklocatie. De ruime opzet van de stad en een goed imago als zakelijk centrum, maken dat ondernemers zich hier graag vestigen. De moderne uitstraling van een kantoorruimte in Rotterdam geeft ook het imago van jouw bedrijf een boost. Juist daarom zijn de opties op de website van SKEPP alvast voor je uiteengezet. Een kantoorruimte kiezen wordt daardoor een stuk makkelijker. Zo heeft SKEPP op dit moment 74 kantoorpanden en 513 kantoorruimten in Rotterdam beschikbaar waar je zo in kunt. Bij SKEPP lopen ze jouw wensen stap voor stap na, om zo tot de beste kantoorruimte te komen. Eerst bekijken ze jouw gewilde locatie. Vervolgens kijken ze naar de uitstraling van het kantoorgebouw en de voorzieningen die in het pand aanwezig zijn. Met deze aanpak worden de mogelijkheden secuur uitgezocht, zodat alleen de beste opties overblijven.

Soort kantoorruimte

Wat is onmisbaar in jouw kantoorruimte in Rotterdam om jouw werk goed uit te kunnen voeren? Waarschijnlijk is ruimte voor een bureau een must, net als goede internetverbinding en een kast of kluis die op slot kan. Maar ook wensen als goede rolstoeltoegankelijkheid, voldoende parkeergelegenheid en een ruime vergaderplek kunnen op jouw lijstje staan. Wellicht vind je het prettig als het pand een sociaal hart kent, waarin je contacten met andere ondernemers kunt onderhouden. SKEPP maakt onderscheid in soorten kantoorruimten en de bijbehorende prijs. Van virtuele kantoorruimtes tot kantoorkamers en conventionele kantoorruimte. Deze soorten kantoren huur je via SKEPP:

• Virtuele kantoorruimte - vanaf €49,- p.m.
• Flexplekken - vanaf €99,- p.m.
• Werkplekken - vanaf €149,- p.m.
• Kantoorkamers - vanaf €249,- p.m.
• Conventionele kantoorruimte - vanaf €749,- p.m.

Eerst rustig rondkijken

Eerst kijken, dan huren. Dat geldt zeker voor een bedrijfspand waar je straks dagelijks te vinden bent. Kwalitatieve foto’s, video’s en 3D virtuele tours zijn een ideale manier om een goed inzicht van de beschikbare kantoorruimtes in Rotterdam. Op de website van SKEPP kun je eerst rustig rondkijken op basis van jouw wensen. Zo kun je ervan uitgaan dat jij straks iedere dag met plezier naar jouw eigen kantoorruimte in Rotterdam gaat. Natuurlijk kun je met vragen altijd terecht bij de professionals van SKEPP. Hiervoor hoef je alleen maar even de website te bezoeken. Daar zit namelijk altijd iemand voor je klaar om via chat jouw vragen te beantwoorden.

Lokaal nieuws vrijdag 14 september 2018

Geef je woonkamer een make-over!

Wij geven in samenwerking met Woninginrichting-Aanhuis Alexandrium in Rotterdam een kortingsbon ter waarde van € 125,- weg. Doe nu mee aan onze winactie en wie weet heb jij straks een mooi budget om je woonkamer te voorzien van een nieuwe look. Wil je kans maken? Stuur dan een mailtje naar info@24webvertising.nl

Energiecontract en verhuizen naar nieuwe woning Lokaal nieuws woensdag 29 augustus 2018

Energiecontract en verhuizen naar nieuwe woning

Je hebt een nieuwe woning gekocht en gaat binnenkort verhuizen. Je denkt aan allerlei zaken die je moet regelen voor en na de intrek. Het interieur, het naambordje, internetabonnement… aan alles wordt gedacht. Vergeet daarbij niet aan de ‘vanzelfsprekendheden’ die je moet meeverhuizen of opnieuw moet afsluiten. Een daarvan is het energiecontract. In dit artikel lees je wat je kunt doen met het energiecontract tijdens een verhuizing.

Verschil eerste woning of verhuizing

Ga je verhuizen en laat je dus een andere woning achter, dan had je daar waarschijnlijk een eigen energiecontract lopen. Had je energie via de huurbaas, dan heb je bij de verhuizing geen omkijken meer naar het oude energiecontract. Heb je een koopwoning , dan moet je zelf een contract afsluiten. Je begint met een schone lei en kiest zelf een nieuwe leverancier voor op je nieuwe adres. Verhuis je en heb je in de oude woning een contract op jouw naam staan? Dan zijn er twee dingen die je kunt doen: het energiecontract meeverhuizen of opzeggen en een nieuw contract afsluiten. Ga je voor het eerst op jezelf? Dan kies je sowieso een nieuw en eigen contract.

Energiecontract meeverhuizen

Ga je verhuizen en wil je een energiecontract meeverhuizen, dan moet je de verhuizing doorgeven aan de leverancier. Het is verstandig om dit al drie maanden vooraf te doen. Sommige leveranciers willen zelfs al een halfjaar vooraf weten dat je gaat verhuizen. Geef een verhuizing minimaal twee weken voor vertrek aan. Anders heb je kans dat het contract nog niet beschikbaar is op het moment dat je in de woning trekt. Meeverhuizen is alleen verstandig als er geen gunstiger contract te vinden is op het nieuwe adres. En verhuis je het energiecontract mee, dan verandert de hoogte van de energierekening hoe dan ook. Het verbruik in de nieuwe woning zal namelijk niet hetzelfde zijn als op het oude adres. Dit door het energielabel van de woning, de grootte van het huis en het historisch verbruik dat hier geldt. Het historisch verbruik is gebaseerd op het energieverbruik van de afgelopen drie jaar in de woning. Denk je dat jij minder energie zult verbruiken? Dan kun je het geschatte verbruik van de leverancier ook vaak wel bijstellen.

Opzeggen en nieuw contract kiezen

Denk twee keer na voordat je een energiecontract meeverhuist. De kans is namelijk groot dat er op een nieuwe adres een gunstiger contract is. Op je nieuwe adres kunnen andere aanbiedingen gelden. En neem je al jaren af van dezelfde leverancier? Dan is de kans groot dat overstappen een flinke besparing op zal leveren. Het energiecontract dat je afsloot is wellicht allang verlopen. Je ontvang dan nog wel altijd van de leverancier zelf, maar de energie ontvang je dan vaak tegen hogere tarieven. Verhuis een contract dus niet zomaar mee. Kijk op basis van je nieuwe adresgegevens in een energievergelijker en ontdek wat de voordeligste contracten zijn. Stap je over bij een verhuizing? Dan moet je een energiecontract altijd zelf opzeggen. Normaliter wordt dat voor je geregeld bij een overstap, een verhuizing is echter een uitzondering op de regel.

Zonnepanelen nieuwe woning

Een verhuizing is ook een mooi moment om te kijken of je een woning duurzamer kunt maken. Wil je dure, maar duurzame ingrepen doen, dan kun je hier een iets hogere hypotheek voor krijgen. Denk bijvoorbeeld aan isolatie, maar ook aan het plaatsen van zonnepanelen op je woning. Met een aantal panelen kun je al flink besparen op het energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt en lever je dit aan het net, dan krijg je hier een vergoeding voor van de leverancier. Je verdient dan zelfs aan je zelf opgewekte energie. 

Netbeheerder als leverancier nog niet klaar is

Betrek je een nieuwe woning, zorg er dan voor dat je vanaf het moment dat je de woning betrekt energie ontvangt via een leverancier. Je moet een verhuizing, of het betrekken van de woning, minimaal twee weken voor de verhuisdatum doorgeven. De leverancier heet namelijk zolang nodig om de administratie te verwerken. Vraag je een contract later aan, dan heb je kans dat je nog geen energie via de leverancier ontvangt. Geen zorgen, je ontvangt dan alsnog gewoon gas en stroom. De energie komt tot het moment dat je contract ingaat via de netbeheerder in de regio . Het enige nadeel is dat je voor deze energie vaak iets meer betaalt. Die kosten worden verrekend met het nieuwe energiecontract.
 

Sportcomplex Olympia nieuwe buren Feyenoord Lokaal nieuws maandag 23 juli 2018

Sportcomplex Olympia nieuwe buren Feyenoord

Waar voetbalclub Feyenoord voorheen op Varkenoord in Rotterdam trainde, is nu met de opening van sportcomplex Olympia plaatsgemaakt voor het amateurvoetbal. Het complex werd onlangs geopend en vormt de thuisbasis voor voetbal-, hockey- en atletiekverenigingen.

Feyenoord blijft dicht bij huis

Het terrein van sportcomplex Olympia ligt naast De Kuip en is onderdeel van de nieuwe wijk Stadionpark in Rotterdam Zuid. Meerdere sportclubs zoals voetbalverenging FC IJsselmonde, hockeyclub HC Feijenoord en Rotterdam Atletiek spelen op het sportcomplex. Hiervoor heeft Feyenoord zijn trainingsvelden opgegeven en zal zich deze zomer op een terrein naast Olympia vestigen. Zo krijgen de amateurclubs binnenkort een voormalig landskampioen als buurman.

Futuristische architectuur

De architectuur van het clubverzamelgebouw is zeer opvallend en oogt futuristisch. Het heeft de vorm van een recht prisma en staat tussen de sportvelden. De zijkant van het gebouw is deels begroeid met gras, hierdoor lijkt het alsof het complex op een terp is gebouwd. De tribunes voor het publiek zijn tevens bovenop de schuine daken gerealiseerd. Eronder zitten de vergaderruimtes en kantines voor de verschillende sportverenigingen. De kleedkamers en bergruimtes bevinden zich op de begane grond en zijn voor gezamenlijk gebruik.

Friese Betsema Groep voor Rotterdam

Voor de bouw van het unieke complex is het Friese bedrijf Betsema Groep ingeschakeld. Het familiebedrijf bouwt al sinds 1965 en is op alle vlakken in de bouw actief. Kernactiviteiten van Betsema Groep zijn Bouw & Ontwikkeling, Onderaanneming en Hefsteigers. “Het is een enorme eer om als Friese onderneming ons steentje bij te hebben kunnen dragen aan de totstandkoming van dit complex in dé sportstad van Nederland,’’ aldus Jaap Betsema , eigenaar van Betsema Groep . Volgens de gemeente Rotterdam moet het multifunctionele sportcomplex mensen motiveren meer te gaan sporten en bewegen. Stadionpark, waar Olympia is gevestigd, moet het kloppende hart van Rotterdam worden, waar wonen, beleven en sporten samenkomen.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden