Wandgrimeurs

Actueel

Nieuws

Stappen om uw appartement snel te verkopen Lokaal nieuws woensdag 22 maart 2023

Stappen om uw appartement snel te verkopen

Het verkopen van een appartement kan een stressvolle en tijdrovende taak zijn. Of u nu snel wilt verkopen vanwege verhuizing of financiële redenen, het is belangrijk om een strategie te hebben om uw appartement snel op de markt te brengen. In deze blogpost delen we enkele stappen die u kunt nemen om uw appartement snel te verkopen zonder al te veel gedoe.

Stap 1: Zorg voor een goede eerste indruk

De eerste indruk is vaak de belangrijkste, vooral als het gaat om het verkopen van een appartement. Potentiële kopers moeten zich kunnen voorstellen hoe het is om in uw appartement te wonen, en een rommelige of onaantrekkelijke ruimte kan hen afschrikken. Zorg er daarom voor dat uw appartement er op zijn best uitziet voordat u het op de markt brengt. Dit betekent dat u moet opruimen, schoonmaken en eventuele reparaties moet uitvoeren die nodig zijn.

Stap 2: Bepaal de juiste prijs

Een van de grootste uitdagingen bij het verkopen van een appartement is het bepalen van de juiste prijs. U wilt ervoor zorgen dat u een eerlijke prijs vraagt, maar u wilt ook niet onder de marktwaarde verkopen. Het is daarom belangrijk om onderzoek te doen naar vergelijkbare appartementen in uw omgeving en te kijken naar factoren zoals locatie, grootte en voorzieningen. Een verkoopmakelaar kan u ook helpen bij het bepalen van de juiste prijs.

Stap 3: Maak gebruik van sociale media

Sociale media zijn een krachtige manier om uw appartement snel op de markt te brengen. Maak gebruik van platforms zoals Facebook, Instagram en Twitter om foto's en informatie over uw appartement te delen. Zorg ervoor dat u goede foto's maakt die de sterke punten van uw appartement benadrukken en maak een boeiende beschrijving die potentiële kopers aanspreekt.

Stap 4: Werk samen met een verkoopmakelaar

Een verkoopmakelaar kan u helpen bij het verkopen van uw appartement door u te begeleiden bij elke stap van het proces. Een goede verkoopmakelaar heeft ervaring met het verkopen van appartementen en kan u helpen bij het bepalen van de juiste prijs, het maken van goede foto's en het op de markt brengen van uw appartement. Ze hebben ook een netwerk van potentiële kopers en kunnen u helpen bij het onderhandelen over de verkoopprijs.
 

Stap 5: Wees flexibel met bezichtigingen

Potentiële kopers willen vaak meerdere keren uw appartement bezichtigen voordat ze een beslissing nemen. Het is daarom belangrijk om flexibel te zijn met bezichtigingen en afspraken te maken op momenten die voor de koper het beste uitkomen. Door uw beschikbaarheid te tonen, vergroot u uw kansen op een snelle verkoop.

De voordelen van Mercari

Als u op zoek bent naar een manier om uw appartement snel te verkopen, dan bent u bij Mercari aan het juiste adres. Met behulp van Mercari kunt u uw woning snel en gemakkelijk op de markt brengen en verkopen. Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van Mercari om uw appartement te verkopen. Enkele van deze voordelen zijn:

Snelle verkoop: met Mercari kunt u uw  appartement snel verkopen  zonder gedoe. Dit is ideaal voor mensen die snel geld nodig hebben of die hun woning zo snel mogelijk willen verkopen.

Gemakkelijk te gebruiken: Mercari is zeer gebruiksvriendelijk en u hoeft geen technische kennis te hebben om het te gebruiken. U kunt uw appartement gemakkelijk op de site plaatsen en binnen enkele minuten bent u klaar om te verkopen.

Betrouwbaarheid: Mercari is een betrouwbare en veilige manier om uw appartement te verkopen. Het bedrijf heeft een goede reputatie en heeft al vele mensen geholpen bij het verkopen van hun woning.

Bouwmachines huren voor een stressvrije verhuizing naar Rotterdam Lokaal nieuws woensdag 08 maart 2023

Bouwmachines huren voor een stressvrije verhuizing naar Rotterdam

Het huren van bouwmachines en materialen kan een slimme en handige keuze zijn bij het verhuizen naar een nieuwbouwwoning in Rotterdam. Het kan zelfs een beetje spannend zijn om voor een dag een bouwvakker te zijn en met deze machines te werken. In deze blog geven we je 4 voorbeelden van machines die je zou kunnen huren en hoe deze kunnen helpen bij jouw verhuizing.

Een heftruck

Laten we beginnen met hefwerktuigen . Deze krachtige machines kunnen een groot gewicht dragen en zijn ideaal voor het transporteren van zware spullen zoals meubels, grote dozen en zelfs je auto. Door het huren van een heftruck kun je deze klus veel efficiënter uitvoeren dan wanneer je alles met de hand zou moeten verplaatsen. Zo houd je meer energie over om je nieuwe huis in te richten!

Een hijskraan

Een andere handige machine bij het verhuizen naar een nieuwbouwwoning in Rotterdam is de mini hijskraan . Hiermee kun je bijvoorbeeld grote objecten zoals een piano of een bank vanaf de begane grond naar een hogere verdieping tillen. Zo hoef je geen zware spullen de trap op te sjouwen en voorkom je eventuele beschadigingen. Een hijskraan kan ook helpen bij het plaatsen van grote bouwmaterialen, zoals stalen balken of raamkozijnen.

Een steiger

Een derde optie die van pas kan komen bij het verhuizen naar een nieuwbouwwoning in Rotterdam is de steiger. Een steiger is een tijdelijke constructie die je kunt gebruiken om op hoogte te werken, bijvoorbeeld bij het verven van muren of het plaatsen van plafonds. Zo kun je efficiënter en veiliger werken dan wanneer je op een ladder staat.

Een verreiker

Ten slotte, maar zeker niet de minste, is er de verreiker. Deze machine combineert de eigenschappen van een heftruck en een kraan en kan zware lasten tillen en verplaatsen over grote afstanden. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen bij het verplaatsen van spullen van de verhuiswagen naar je nieuwe huis, of van de ene verdieping naar de andere. De lange armen van de verreiker maken het gemakkelijk om objecten veilig te tillen en te verplaatsen zonder beschadigingen te veroorzaken.

Kortom, het huren van bouwmachines kan je verhuizing naar een nieuwbouwwoning in Rotterdam veel efficiënter en veiliger maken. Het is een avontuurlijke en creatieve manier om jouw verhuizing tot een succes te maken!

 

Hoe creëer je een gezellige zithoek in je tuin? Lokaal nieuws vrijdag 24 februari 2023

Hoe creëer je een gezellige zithoek in je tuin?

Tijdens de wintermaanden maak je weinig gebruik van je achtertuin. De tuin ziet er meestal grauw uit en kan vaak wel wat onderhoud gebruiken. Zaken zoals onkruid wieden en de tuinmeubels schoonspuiten moeten vaak in elke tuin wel gebeuren om de tuin weer begaanbaar te maken. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je besloten hebt om je tuin een volledige opknapbeurt te geven voor de aankomende zomermaanden. Misschien wil je wel een nieuwe tuintafel kopen of investeren in vlonders voor in je tuin? Maar hoe kun je dit het beste aanpakken en welke mogelijkheden zijn er? In deze blog lees je meer over hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw achtertuin een frisse en nieuwe uitstraling krijgt.

Ga voor een tuinset die past bij jouw tuin

Waarschijnlijk heb je bepaalde voorkeuren wanneer het aankomt op de achtertuin. De een houdt van modern en strak terwijl de ander liever kiest voor veel planten en bloemen. Het is belangrijk om een mooi geheel te maken van jouw tuin. Wanneer je houdt van een landelijke en romantische tuin met veel bloemen en weinig symmetrie is het verstandig om hier de tuinmeubels op af te stemmen. Als je liever een strakke tuin hebt waar je weinig aan hoeft te doen qua onderhoud kun je het beste gaan voor wat moderne tuinmeubels. Kijk bijvoorbeeld eens naar een assortiment tuinstoelen waarvan het ontwerp symmetrisch en strak is. Vaak zijn de kleuren van dit soort tuinstoelen zwart of grijs. Dit past vaak goed in een modern ingerichte achtertuin.

Maak een ophoging met vlonders

Het kan een leuk idee zijn om een ophoging in je tuin te creëren. Deze ophoging kun je maken door middel van vlonders. Deze vlonders kunnen zorgen voor een natuurlijke scheiding in je tuin tussen de zithoek en de rest van de tuin. Op deze vlonders kun je vervolgens jouw zithoek met een eventuele loungebank neerzetten. Op het punt waar de vlonders eindigen kun je mooie plantenbakken neerzetten zodat de overgang van de vlonder naar de rest van de tuin mooi overloopt. In deze plantenbakken kun je vervolgens gezellige en tropische planten zetten. Een ophoging met vlonders kun je gemakkelijk zelf maken met hout van bijvoorbeeld de bouwmarkt. Je kunt er ook voor kiezen om een hovenier of andere tuinspecialist in te schakelen om je hierbij te helpen. Dit is meestal iets prijziger maar hierdoor weet je zeker dat je een mooi eindresultaat krijgt.

 

Van keukentafel naar thuiskantoor? Zo doe je het! Lokaal nieuws maandag 20 februari 2023

Van keukentafel naar thuiskantoor? Zo doe je het!

Misschien ben je net voor jezelf begonnen en ben je op zoek naar een manier om jouw werkzaamheden comfortabeler en productiever te maken. Of heb je een baan waarbij je veel kunt thuiswerken. Werken vanuit huis geeft je enorm veel flexibiliteit en vrijheid, maar het heeft ook een keerzijde. Want werken aan de keukentafel is niet hetzelfde als werken op een comfortabele bureaustoel achter een bureau op kantoor. Je wilt daarom een bureau kopen , en een bureaustoel natuurlijk, waar je comfortabel aan kunt zitten. Zo verbeter je je houding tijdens het werken en vermijd je misschien wel ernstige lichamelijke klachten op de lange termijn. Maar ook qua productiviteit zal het een hoop opleveren. Je raakt in een thuiskantoor namelijk veel minder snel afgeleid dan aan de keukentafel. Met de juiste opstelling en instelling kun je de switch maken van de keukentafel naar een volwaardig thuiskantoor! Zodat je écht professioneel te werk kan gaan. Hieronder lees je hoe je dat doet.

Begin met de juiste opstelling

De eerste stap bij de overgang van keukentafel naar thuiskantoor is de juiste opstelling. Dit betekent investeren in een comfortabele bureaustoel, een ergonomisch toetsenbord en twee beeldschermen voor optimale productiviteit. Vergeet ook de juiste verlichting niet. Natuurlijk daglicht is het beste, dus probeer je werkplek te creëren in de buurt van een raam. Want je wilt natuurlijk niet dat je vermoeid raakt omdat je urenlang in het donker naar je computerscherm hebt zitten staren! En als je weinig ruimte hebt, overweeg dan één of twee planken toe te voegen voor extra opbergruimte.

Organiseer je ruimte

Als je eenmaal je inrichting op orde hebt, is het tijd om de ruimte te organiseren. Gebruik opbergsystemen of ladeblokken en kasten voor papierwerk en andere kantoorbenodigdheden. Als je alles georganiseerd hebt, blijf je niet alleen productief, maar worden afleidingen op afstand gehouden en verminder je het stressniveau. Vergeet niet dat organisatie niet alleen betekent dat je alles op zijn plaats zet, maar ook dat je alles binnen handbereik hebt wanneer je deze spullen het meest nodig hebt!                                  

Voeg wat persoonlijke accenten toe

Voeg tenslotte wat persoonlijke accenten toe om je nieuwe werkplek als thuis te laten voelen. Hang een paar foto's aan de muur en kies voor één of meerdere planten (echt of nep) voor extra kleur en leven. Onderschat ook de kracht van geur niet! Want geurkaarsen en geurstokjes kunnen bijdragen aan een aangename en productieve werksfeer, waardoor je je beter kunt concentreren. Deze kleine accenten kunnen het verschil maken als het gaat om je werkplek comfortabel en fijn aan te laten voelen, dus wees niet bang om los te gaan met de inrichting. Het draagt uiteindelijk allemaal bij aan de werksfeer en productiviteit.


De overgang maken van keukentafel naar thuiskantoor kan een project zijn dat je graag voor je uitschuift. Maar met wat planning en aandacht voor detail heb je al snel een efficiënte werkruimte die je helpt om de hele dag geconcentreerd en productief te blijven. Door deze tips op te volgen ziet je thuiskantoor er al een stuk professioneler uit. En wordt het misschien dan wel tijd, in het geval van een eigen bedrijf, om de huisstijl van je bedrijf ook naar een hoger niveau te tillen!

Bouwstofzuiger aanschaffen? Kies een van deze modellen! Lokaal nieuws vrijdag 17 februari 2023

Bouwstofzuiger aanschaffen? Kies een van deze modellen!

Je hebt rommel en dan heb je rommel met een hoofdletter R. Voor het laatste kun je het beste een bouwstofzuiger aanschaffen . Deze heavy-duty stofzuigers zuigen water, zaagsel, spijkers en schroeven even krachtig op. Als je aan het klussen bent, kun je hier dus goed gebruik van maken. Dit is ook het geval als je professionals op bezoek hebt om bijvoorbeeld je badkamer of keuken in je nieuwbouwhuis in Rotterdam.

DeWalt DCV581H

Als je op zoek bent naar iets dat kleiner en draagbaarder is, dan raden we de DeWalt DCV581H aan. Dit is een veel kleinere stofzuiger dan veel andere modellen (het heeft niet eens wielen), en het komt niet overeen met hun capaciteiten op grotere oppervlakken. Maar het is een echte kanjer met kleine rommeltjes in de garage, in huis of in de kelder. Omdat er ook een snoerloze optie is en deze stofzuiger zo licht is, zul je hem zonder problemen gebruiken in een kruipruimte, een krappe zolder of een bijgebouw dat een beetje moet worden opgeruimd, zoals een schuurtje.

Ridgid NXT HD1200

Deze nat-/droogzuiger heeft een grote capaciteit en een krachtige motor voor het opzuigen van vuil. En met zijn vier zwenkwielen, goed gepositioneerde handgreep en beheersbaar gewicht is dit model niet zo moeilijk door een kelder te slepen of een trap op te klauteren. De Ridgid NXT HD1200 wordt geleverd met twee staafverlengingen en drie mondstukken (een voor algemeen gebruik, een andere voor nat morsen en een kleine voor detailwerk). Ze kunnen allemaal op de stofzuiger worden opgeborgen en uit de weg worden geruimd - een slimmer ontwerp dan dat van de accessoires van veel concurrenten.

Greenworks 40V

Een andere draadloze optie die we leuk vinden, is de Greenworks 40V 3-Gallon Wet / Dry Cordless Vac. Vergeleken met de DeWalt-vacuüm heeft de Greenworks-vacuüm een ​​grotere capaciteit en ook nog eens een sterkere zuigkracht. Maar het ontbreekt aan een optie met snoer, dus de looptijd van 15 minuten is alles wat je hebt voordat je weer oplaadt. Omdat dit een kleinere stofzuiger is en echt ontworpen voor kleine rommel, vonden we de 15 minuten voldoende tijd voor elke rommel waarmee we te maken hadden. De Greenworks-bouwstofzuiger wordt geleverd met twee mondstukken - een voor algemeen gebruik en een spleetgereedschap.

Ridgid NXT HD1400

Als je onze keuze niet kunt vinden of als je gewoon een krachtigere optie wilt, houden we ook van de Ridgid 14-Gallon NXT Wet/Dry Vac HD1400. Dit vacuüm heeft meer capaciteit en een krachtigere motor dan de HD1200, maar de identieke slang zou hetzelfde vuil moeten opzuigen. De HD1400 is niet de beste keuze omdat hij relatief zwaar is, maar hij is dus ook een beetje omvangrijker, vooral op trappen (en onthoud, dat is het gewicht van de stofzuiger als hij leeg is, exclusief al het vuil dat je zuigt erin). De HD1400 is daarnaast helaas ook duurder.

 

Nieuwbouw in Rotterdam: wat komt erbij kijken? Lokaal nieuws dinsdag 31 januari 2023

Nieuwbouw in Rotterdam: wat komt erbij kijken?

Een nieuwbouw huis kopen is een spannend avontuur en je maximale hypotheek berekenen ook. Er komt namelijk heel wat bij kijken. Er zijn zoveel verschillende aspecten in het proces waar je rekening mee moet houden. Van het zoeken naar een geschikte locatie in Rotterdam en het afsluiten van een hypotheek, tot het verzorgen van de aanvraag van de bouwvergunning en het uiteindelijke aanleggen van de tuin. In dit artikel worden al deze verschillende onderdelen stap voor stap besproken, zodat je precies weet wat er komt kijken bij het kopen van een nieuwbouw woning. Je zal hierna niet meer voor verrassingen komen te staan en precies weten wat je moet doen. Lees verder!

Het zoeken naar een geschikte locatie

Het zoeken naar een geschikte locatie in Rotterdam is een cruciale stap in het proces van een nieuwbouw huis. Je moet goed op de hoogte zijn van de markt, zodat je weet wat er beschikbaar is. Ook moet je weten welke vergunningen je nodig hebt voor de bouw van het huis, en of de grond geschikt is voor de bouw. Je kunt hiervoor informeren bij de gemeente in Rotterdam. Daarnaast is het belangrijk om te weten welke kosten er komen kijken bij het kopen van onroerend goed, zoals de kosten voor onderzoek, advies en verzekering. Je moet vooraf je hypotheek berekenen, zodat je zeker weet dat je het huis kunt kopen en je niet voor verrassingen komt te staan. Een hypotheek berekenen neemt wat tijd in beslag, start er dus op tijd mee.

Het afsluiten van een hypotheek

Een ander belangrijk onderdeel van het proces is het afsluiten van een hypotheek. Dit is een lening voor de aanschaf van het onroerend goed. Het is belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de verschillende hypotheekvormen, zodat je weet welke het beste bij je past. Daarnaast is het belangrijk om een financiële buffer te hebben voor onverwachte kosten, zoals de kosten voor de bouw.

De aanvraag van de bouwvergunning

Om een nieuwbouw woning te bouwen, heb je een bouwvergunning nodig. Deze kun je zelf gemakkelijk aanvragen bij de gemeente in Rotterdam. Je mag namelijk niet zomaar een huis laten bouwen. De vergunning is afhankelijk van de plaatselijke wet- en regelgeving. Bekijk van tevoren welke documenten je nodig hebt voor de aanvraag van de vergunning, zoals een bouwtekening, een omgevingsvergunning en een milieueffectrapport om te voorkomen dat de bouw niet door kan gaan. Daarnaast is het ook belangrijk om de voorschriften van de vergunning goed te begrijpen, zodat je aan alle eisen voldoet.

Het aanleggen van de tuin

Een tuin is een goede en leuke extra toevoeging aan een nieuwbouw woning. Het is belangrijk om te weten welke materialen je nodig hebt voor de aanleg van de tuin, zoals grond, tegels en bestrating. Kijk hiervoor op internet of ga naar de winkel om ideeën op te doen. Denk ook na welke planten en bloemen je kunt gebruiken om de tuin meer karakter te geven. Kies ook de juiste verlichting, (denk bijvoorbeeld aan wandlampen). Je moet op zoek gaan naar het juiste licht en de juiste meubels zodat je de juiste sfeer kunt creëren en ontspannen kunt wonen.

 

Geef je oude trap een nieuw leven met een traprenovatie Lokaal nieuws maandag 30 januari 2023

Geef je oude trap een nieuw leven met een traprenovatie

Als je het gevoel hebt dat je oude versleten trap een make-over nodig heeft, maar je niet weet waar je moet beginnen, of wat je eraan kunt doen, dan is dit artikel waarschijnlijk goed voor jou om te lezen! Een traprenovatie kan namelijk een geweldige manier zijn om karakter en stijl aan je huis toe te voegen. Of je nu wil gaan voor een complete renovatie of alleen je bestaande trap cosmetisch wilt opknappen, hieronder lees je handige tips en belangrijke zaken die je moet overwegen voordat je aan een traprenovatie begint. Geef je oude trap een nieuw leven met een trap renovatie!

Het plannen van de renovatie

De eerste stap is, net zoals bij alle andere renovaties, natuurlijk de planning. Je zult eerst willen bepalen voor welke look je gaat en wat er precies aan de trap vervangen moet worden. Er moeten ook metingen worden gedaan, zodat wanneer het tijd is om materialen te kopen, ze perfect zullen passen. Bedenk altijd eerst hoeveel tijd en geld je bereid bent in het project te steken. Dit zal je helpen bij je ontwerpkeuzes en bepalen welke materialen het beste kiezen voor je budget. Zeker als je de renovatie gaat uitvoeren in een nieuw huis. Want bij verhuizen komen altijd veel kosten kijken.

De stijl en het materiaal kiezen

Vervolgens ga je natuurlijk de stijl bepalen. Hoe wil je dat jouw trap eruit komt te zien? Ga na welke stijl trap er past binnen jouw woonstijl en interieur. Zo kan het bij een moderne inrichting mooi zijn om de trap strak wit te maken en bij een industriële inrichting kan het weer mooi zijn om te kiezen voor een betonlook. Dat geeft een stoer effect en blend mooi in met de rest van je huis. Uiteraard is een klassieke houtstijl ook altijd een optie!

Als je eenmaal een idee hebt van de uitstraling waar je voor wilt gaan, is het tijd om materialen uit te kiezen. Laminaat of PVC zijn populaire opties en verkrijgbaar in verschillende dessins. Dus of je nu een betonlook wilt creëren of juist echt hout wilt nabootsen, het kan allemaal! Onthoud wel dat materialen van hogere kwaliteit misschien meer kosten. Maar daarentegen gaat dit materiaal dan ook weer langer mee en vereist het minder onderhoud. Dat betekent dat je op de lange termijn dus geld zult besparen omdat het niet zo vaak vervangen hoeven te worden.

De finishing touch

Tot slot kun je gaan bepalen hoe je wilt dat de trap wordt afgewerkt. Zo kun je overwegen om de stootborden wit te maken en je traptreden in een hout dessin te houden. Zo lijkt het alsof de treden zweven en zorgt het voor een ruimtelijker zicht. Maar ook leuke luxe toevoegingen, zoals LED verlichting in de treden, zijn mogelijk. Je kunt deze verlichting dan met een afstandsbediening reguleren voor een uniek effect.

Kortom, met een traprenovatie kun je jouw trap er weer als nieuw uit laten zien. Succes!

Geef je kantoor een nieuwe huisstijl make-over Lokaal nieuws vrijdag 13 januari 2023

Geef je kantoor een nieuwe huisstijl make-over

Heb je een eigen bedrijf of werk je op de marketingafdeling bij een bedrijf dan is deze blog heel handig voor jou. We zien namelijk dat veel bedrijven investeren in een goede branding maar hier vervolgens te weinig mee doen. Herkenbaarheid is namelijk heel belangrijk en mede door het goed inzetten van je huisstijl is het mogelijk om die herkenbaarheid te verhogen. Door je kantoor een nieuwe huisstijl make-over te geven verbeter je ook de sfeer op kantoor. In deze blog laten we je zien hoe:
 

Werknemers promoten

Je werknemers en collega’s zijn vaak het uithangbord van het bedrijf. Zij stralen niet alleen het imago uit maar kunnen ook je bedrijf promoten als ze bijvoorbeeld een afspraak hebben. Laat bijvoorbeeld notitieblokken bedrukken met het logo of de naam van het bedrijf. Dit is namelijk een product wat vaak wordt gebruikt en dus een makkelijk promotieproduct is. Wat nog meer zorgt voor een professionele uitstraling zijn goodies. Laat bijvoorbeeld vilten tas bedrukken met het logo van je bedrijf, zo worden je werknemers wandelende reclame.
 

Professionaliteit is key

Wanneer je producten hebt in jouw huisstijl ziet dit er niet alleen netjes uit, je straalt ook professionaliteit uit. Er zijn tal van producten die hiervoor kunnen zorgen. Je kan bijvoorbeeld briefpapier drukken in jouw huisstijl. Briefpapier is onmisbaar in jouw huisstijl pakket. In één oogopslag geef je al je brieven en facturen een verzorgde en professionele uitstraling. Al je bedrijfsinformatie staat netjes vermeld op het papier zodat je zakelijke relaties de belangrijkste gegevens direct voor zich hebben.

Een ander voorbeeld zijn visitekaartjes, je wilt natuurlijk goed voor de dag komen bij je zakenrelaties en dat doe je met een goed en mooi kaartje. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos en je kunt het zo exclusief maken als je zelf wilt. Zo laat je altijd een goede eerste indruk achter.
 

Kantoor uitstraling

Het interieur van het pand waarin je bedrijf zich gevestigd heeft moet dus goed passen bij je onderneming en huisstijl. In principe is dit best logisch. Het heeft namelijk een aantal redenen, al draaien ze allemaal rond het volgende: het is goed voor zowel je medewerkers als je klanten. Voor je werknemers is het goed dat ze werken in een gebouw met een goede interior identity omdat ze hier naar alle waarschijnlijkheid 8 uur per dag zitten. Een beetje comfort is dan natuurlijk wel van belang. Op je klanten zal zo’n geweldig interieur juist een hele goede eerste indruk maken. Het zou zelfs kunnen dat ze verrast zijn door zo’n mooie uitstraling.
 

Maak subtiel gebruik van de huisstijlkleuren

Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar wanneer je er op gaat letten zal je zien dat maar weinig bedrijven dit doen. En de aanpassing kan gemakkelijk worden gemaakt. Denk maar aan kantoormeubilair of andere items als muismatten, mokken, bloempotten of -bakken, kussens, kaarsen of kleden in de kleuren van je huisstijl. Dit zijn maar kleine aanpassing maar die wel veel verschil kunnen maken.
 

Hoe vervang je een wastafelkraan? Lokaal nieuws maandag 09 januari 2023

Hoe vervang je een wastafelkraan?

Is je wastafelkraan kapot en wil je hem zelf vervangen? Dat kan! Met deze DIY handleiding vervang je binnen no-time je wastafelkraan. Belangrijk is wel dat je alvast een nieuwe hebt uitgezocht, zodat je niet zonder kraan komt te zetten. Wastafelkranen zijn te koop bij vrijwel alle sanitairzaken. Heb je al eerder een kraan vervangen, dan weet je waarschijnlijk hoe het moet. Toch is het wellicht fijn om even je geheugen te verfrissen. Lees daarom snel verder zodat je geen fouten maakt bij het vervangen van jouw kraan.

Sluit het water af en draai de oude aansluiting los

De eerste stap is natuurlijk het afsluiten van het water zodat niet gelijk de dweil erbij hoeft te pakken. Check of er zich hoekstopkraantjes onder de wastafel bevinden. Draai deze vervolgens dicht. Zijn deze niet aanwezig, dan zul je de hoofdkraan van de waterleiding dicht moeten draaien. Laat vervolgens het water wegstromen door alle andere kranen in huis open te draaien. Zo weet je zeker dat er geen water uit je kraan kan ontsnappen wanneer je deze vervangt. Vervolgens draai je de moeren van de warm- en koud water slangen los aan beide kanten, zodat je de nieuwe slangen later moeiteloos kunt installeren. Heb je al een nieuwe kraan gekocht? Zo niet, kijk eens op Badkamerplanet om inspiratie op te doen!

Verwijder het sifon en de oude kraan

Verwijder nu het sifon om wat meer werkruimte voor jezelf te creëren. Je hoeft hiervoor slechts de plastic moer los te draaien. Pak vervolgens een pijpsleutel of waterpomptang erbij om de oude kraan los te maken. Oudere kranen vereisen meestal de tweede optie.

Tijd voor de nieuwe kraan

Draai de nieuwe kraan vast met een schroefstift. Deze wordt hoogstwaarschijnlijk meegeleverd met je nieuwe wastafelkraan. Zorg dat je hem stevig vast draait in het kraanhuis. Vervolgens kun je de kraan vastschroeven met een pijpsleutel om hem goed op zijn plek te houden.

Laat het water weer vloeien

Nu je de kraan gemonteerd hebt is het tijd om het water weer aan te sluiten. De slangetjes die zijn meegeleverd met je kraan kun je nu aansluiten op de waterleiding of op de hoekstopkraantjes. Zorg wel dat je de moeren goed aandraait met een steeksleutel, maar forceer dit niet te veel om beschadigingen te voorkomen. Check even of alles helemaal goed is aangesloten voordat je de watertoevoer weer aanzet. Een waterballet moeten we natuurlijk voorkomen. Zit alles goed? Draai dan de hoekstopkraantjes of de hoofdwaterleiding weer open en voilá! Je hebt helemaal zelf je wastafelkraan vervangen

 

De drie mooiste vloerkleed kleuren voor het seizoen Lokaal nieuws maandag 09 januari 2023

De drie mooiste vloerkleed kleuren voor het seizoen

Vloerkleden zijn een prachtige toevoeging aan je woonkamer, slaapkamer, terras. Je kunt ze neerleggen waar je maar wil. Ben je op zoek naar een vloerkleed die de sfeer van het seizoen naar binnen kan halen? Lees dan de drie mooiste kleuren voor deze herfst en winter.

Okergeel

Met okergele vloerkleden kan het twee kanten op; je houdt er van of je haat het. Toch moet je toegeven dat het de mooiste herfstkleur is. Combineer het met groen- en grijstinten voor een prachtig samenhangend geheel. Denk daarbij ook aan de structuur van je kleed. Is jouw bank bijvoorbeeld een neutraal katoen, dan past daar een kleed bij met wat meer body. Heb je al een prachtige groene fluwelen bank, dan is een kleed met minder structuur beter. Denk eraan dat je echt een óker-geel kleed koopt en niet meer richting het kanariegeel beweegt. Voor de warme wintersfeer zoek je een warme tint. Licht geel kan zorgen voor een koudere, meer zomerse uitstraling en zorgt voor minder gezelligheid.

Donkergroen

Op deze lijst mag de kleur donkergroen natuurlijk niet ontbreken. De kleur van kerst, de hulst en dennennaalden en de natuur. Een groen kleed kan verschillende uitstralingen hebben, let dus op het soort groen dat je in huis haalt. Een groen die iets te veel richting de appeltjes groen gaat, kan juist zorgen voor een koelere uitstraling. Zorg ervoor dat er genoeg rode ondertoon in het groen te vinden is. Kleuren als ‘spinazie’ of ‘mos’ hebben vaak meer warme ondertonen en dat is precies wat je zoekt als je je huis herfst en winter klaar wil maken met een prachtig groen vloerkleed.

Rood

Dan als laatste, maar misschien wel de mooiste kleur. In de herfst en winter is een rood vloerkleed echt een must-have. Combineer het met okergele details of donker groen zoals eerder genoemd en zie jouw herfst woonkamer ontstaan. Voeg wat donker grijze of donkerblauwe elementen toe en je bent zo klaar voor kerst en de winter. Het warme rood van een vloerkleed zorgt ervoor dat de hele kamer een gezellig en knusse uitstraling krijgt. Vloerkleden zijn eigenlijk altijd goed om een kale ruimte weer op te fleuren. En in de koude herfst en wintermaanden zorgt het ook voor een behaaglijk gevoel onder je voeten. Dus of je nou een vloerkleed in het rood, okergeel, donkergroen wil of toch een andere kleur, je slaat de plank niet snel mis!

 

Zware netaansluiting nodig? Start uw bouwproject met een accu container Lokaal nieuws woensdag 23 november 2022

Zware netaansluiting nodig? Start uw bouwproject met een accu container

Door verduurzaming en de toenemende stroombehoefte is er steeds minder netcapaciteit beschikbaar. De gevolgen voor de bouw zijn groot. De wachttijden voor een grootverbruik-aansluiting blijven oplopen. Soms kunnen projectlocaties geen grote aansluiting krijgen, of is er wel een netaansluiting beschikbaar maar kan deze niet het juiste vermogen leveren tijdens piekmomenten. Wachten op de juiste aansluiting is vaak geen optie. Daarom moet er worden nagedacht over een alternatieve stroomvoorziening.

Accu container als oplossing voor netverzwaring

Heeft u bijvoorbeeld maar 125 Ampère beschikbaar en heeft u op piekmomenten 400 of meer nodig? Een grote battery pack, ook wel  accu container  genoemd, is hét antwoord op de krapte op het net. Met een accu container kunt u gemakkelijk uw bouwaansluiting verzwaren. Wanneer de stroombehoefte laag is, laadt het net de accu container. Die levert vervolgens de benodigde extra capaciteit op piekmomenten. Dit noemt men ook wel peak shaving.

Accu container als duurzame stroomvoorziening

De meeste bedrijven die geen stroomaansluiting hebben bij de start van het project kiezen uit gewoonte vaak voor diesel-aggregaten. Deze zorgen voor veel uitstoot en geluidsoverlast. Dan hebben we het nog niet eens over de kosten van duizenden liters brandstof. De accu containers zijn een duurzaam alternatief. Door een accu container op te laden met een aggregaat en zonnepanelen, hoeft de aggregaat veel minder te draaien. Hierdoor heeft u minder geluidsoverlast, minder uitstoot en bespaart u op brandstofkosten.

Revolutionair batterijsysteem

De batterij containers die we bij  RECO  verhuren zijn van Big Ass Battery. De revolutionaire batterijsystemen leveren 500 kWh, 1 MWh of 1,5 MWh vermogen in een compacte 10-voets container. Vandaar het begrip ‘accu container’. De accu containers zijn 2 keer zo compact en veiliger dan concurrerende systemen. Daarbij is de batterij is slechts 1,5 uur volledig opgeladen.

Daarom een accu container huren bij RECO

Onze specialisten op het gebied van bouwplaatsinrichting en duurzame energie denken met u mee welk materieel u nodig heeft, of materieelinzet efficiënter kan en berekenen ze de bijbehorende stroombehoeften. Zo worden de accu containers zo efficiënt mogelijk ingezet. Ook het transport, de montage en monitoringservice verzorgen we voor u.
 

 

Wat zijn de voordelen van vloerverwarming? Lokaal nieuws donderdag 17 november 2022

Wat zijn de voordelen van vloerverwarming?

De meeste nieuwbouwwoningen worden tegenwoordig bij aanbouw voorzien van vloerverwarming. Dit komt doordat vloerverwarming een aantal belangrijke voordelen heeft ten opzichte van traditionele verwarming met radiatoren.

Niets voelt zo comfortabel aan als vloerverwarming. Als het buiten vriest is het werkelijk een genot als je over een verwarmde vloer loopt. Vloerverwarming zorgt ook voor een gelijkmatige verdeling van de warmte in de ruimte, wat met radiatoren niet mogelijk is. Met radiatoren heb je altijd temperatuurverschillen en koude plekken en moet je meer stoken om hetzelfde comfortabele warme gevoel te creeren in een ruimte.

Zo zijn er veel redenen om voor vloerverwarming te kiezen. Overweeg je om jouw nieuwe houten vloer met vloerverwarming te combineren en wil je weten wat de voordelen van vloerverwarming zijn?

Overweeg deze factoren bij het kopen van een huis Lokaal nieuws dinsdag 15 november 2022

Overweeg deze factoren bij het kopen van een huis

Het kopen van een huis is een grote beslissing en een investering in je leven. Het is belangrijk om je onderzoek te doen voordat je een bod uitbrengt. Bij het kopen van een huis moet je weten waar je op moet letten. Je kunt dus verstandige beslissingen nemen en het meeste waar voor je geld krijgen. Er zijn veel dingen waarmee je rekening moet houden bij het kopen van een  huis in Rotterdam , zoals locatie, grootte, indeling, leeftijd, staat en prijs. Het overwegen van een indeling is essentieel, aangezien je het grootste deel van je tijd thuis zult doorbrengen. Deze plek moet comfortabel zijn om in te wonen. Iedereen kan andere eisen stellen bij het kopen van een huis. Je wilt bijvoorbeeld een huis met een tuin. Je kunt dus een  voetenbad kopen  en ontspannen terwijl je geniet van een prachtige tuin. Hier zijn een aantal factoren waar je op moet letten bij het kopen van een huis.

Locatie van het huis

Locatie is de sleutel. Bedenk goed hoe ver je van je werk of school wilt wonen. Hoe dicht wil je bij familie of vrienden zijn? En welke voorzieningen zijn voor jou het belangrijkst. Wil je dichtbij winkels of uitgaansgelegenheden wonen? Heb je snel toegang tot het openbaar vervoer nodig? Zijn er parken in de buurt waar je kinderen baat bij hebben? De locatie van je huis kan een aanzienlijke invloed hebben op hoeveel je ervoor betaalt.

Grootte en lay-out

Bedenk hoeveel ruimte je nu en in de toekomst nodig hebt voor je gezin. Overweeg ook welk type lay-out het beste bij je levensstijl past. Sommige mensen geven de voorkeur aan open plattegronden voor  entertainment , terwijl anderen de voorkeur geven aan traditionele indelingen waarbij elke kamer zijn eigen doel heeft. Mogelijk heb je ook een ruimte nodig voor een wasruimte. Als de ruimte beperkt is, kun je een  Brabantia droogmolen  aanschaffen en deze in je achtertuin plaatsen. Zo kun je je kleding drogen met behulp van de zon.

Leeftijd en conditie

Bij het kopen van een huis is het belangrijk om de gedetailleerde staat van het huis te kennen voordat je een bod uitbrengt. De leeftijd van het huis bepaalt welke soorten reparaties moeten worden uitgevoerd voordat ze erin worden getrokken (of dat ze zelfs kunnen worden gerepareerd). Zorg ervoor dat eventuele bestaande problemen met het huis zijn opgelost voordat je de verkoop afsluit. Anders zou je uiteindelijk veel geld kunnen uitgeven aan het onderhoud van je huis.

Prijs van het huis

Het laatste aspect waar je op moet letten, is de prijs van het huis. Zorg ervoor dat de aangeboden prijs eerlijk en niet te duur is. Probeer te onderhandelen om de beste prijs te krijgen. Als je het moeilijk vindt om over de prijs van het huis te onderhandelen, probeer dan een makelaar in te huren. Deze makelaar kan een huis vinden op basis van je budget en behoeften. Bepaal hoeveel geld je je kunt veroorloven om een ​​huis te kopen. Mogelijk moet je een hypotheek calculator gebruiken om te bepalen hoeveel geld je elke maand kunt betalen voor een hypotheek betaling. Wanneer je je droomhuis hebt gevonden, dien je meerdere kredietverstrekkers met elkaar te vergelijken om een ​​hypotheek met de beste rente te vinden.

De beste apps voor het ontwerpen van je badkamer Lokaal nieuws donderdag 10 november 2022

De beste apps voor het ontwerpen van je badkamer

Als je een renovatie van je badkamer plant of een nieuw huis bouwt, zul je blij zijn te weten dat je niet per se zelf met pen en papier hoeft te worstelen of de dure diensten van een binnenhuisarchitect hoeft in te schakelen om een ​​ontwerp voor je badkamer te bedenken. In plaats daarvan kun je juist een  iPhone bestellen  en vervolgens gebruik maken van deze smartphone om deze ruimte te ontwerpen. Hoe je dat doet? Nou, door een van de volgende  apps  te downloaden op je nieuwe mobiele telefoon van Apple!

Interior Design Software van Home Stratosphere 

De software van Home Stratosphere is zeer krachtig en toch ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken voor iedereen. Met een eenvoudige interface voor slepen en neerzetten, zodat je heel gemakkelijk je badkamer kunt maken en vullen zonder enige voorkennis van ontwerpsoftware. Met Home Stratosphere kun je eenvoudig je badkamer in 2D maken en als je tevreden bent, kun je deze in 3D bekijken om echt een 'fotorealistische kwaliteit'-versie te krijgen van hoe je badkamer eruit zou kunnen zien als je het plan volgt. Hiermee kun je je werk in de cloud opslaan zonder dat je software hoeft te downloaden.

Roomplanner tool van Roomstyler

Roomstyler is een website met een aantal interessante tools, waaronder een moodboardplanner en, belangrijker nog, hun roomplanner-tool waarmee je je nieuwe badkamer kunt visualiseren. Nogmaals, ze hebben een brede bibliotheek met badkameropties, zodat je echt tot in de details kunt doordringen en je nieuwe badkamer precies kunt plannen zoals je dat wilt. Zeer eenvoudig te gebruiken met een interface voor slepen en neerzetten, zoals sommige van de andere tools op deze pagina, stelt de roomplanner je in staat om eenvoudig je droombadkamer in 2D te creëren voordat je deze uiteindelijk in een 3D-weergave weergeeft zodra je klaar bent met het ontwerp. 

Planner 5D

De  Planner 5D-tool , aangeboden door een Litouws team met een enorme gecombineerde ervaring in de ontwikkeling en architectuur van ontwerpsoftware, is een app die beschikbaar is op elke desktop, laptop of smart device. Ze beweren '64 miljoen gebruikers en meer dan 300 miljoen interieurontwerpprojecten te hebben gemaakt' en het lijdt geen twijfel dat dit een echt krachtige app is. Niet alles is gratis te gebruiken, aangezien er enkele betaalde upgrades zijn om meer in detail te komen met het ontwerp van je badkamer, maar ze hebben veel functies, waaronder 2D-, 3D- en zelfs virtual reality-rondleidingen door je ontworpen badkamer!

Homestyler 3D Home Decor Tool

Deze Homestyler-tool is beschikbaar voor iPhones en iPads en is een additieve en eenvoudige manier om je droombadkamer vanuit de palm van je hand te ontwerpen. Je kunt niet alleen een geheel nieuwe badkamer creëren, maar je kunt ook een foto van je werkelijke ruimte binnenhalen en deze vullen met veel verschillende badkamersuites en meubels. Dit heeft een echte gevoeligheid voor sociale media, waardoor je je ontwerpen openbaar kunt maken zodat andere gebruikers ze kunnen zien. Bovendien kun je op Homestyler 3D Home Decor Tool gebruik maken van een enorme bibliotheek aan spullen. 

 

3 Belangrijke factoren om te overwegen bij een nieuwe dakbedekking Lokaal nieuws donderdag 10 november 2022

3 Belangrijke factoren om te overwegen bij een nieuwe dakbedekking

Dakbedekking is een spannende maar ook zeer belangrijke fase van de constructie van elk gebouw. Of het nu gaat om een nieuw dak of een vervanging van een ander type dakconstructie, er zijn een aantal zaken waarmee rekening gehouden moet worden om de juiste keuzes te maken voor de specifieke doeleinden. Een hoogwaardig dak vermindert de kosten veroorzaakt door problemen en onvoorziene omstandigheden. Bovendien zorgt het ervoor dat de structuur en het interieur van het gebouw niet worden aangetast. Het zal misschien wat tijd kosten om een plan uit te werken, maar u zult meer gemoedsrust hebben als u goed voorbereid bent. In dit artikel lichten we 3 factoren toe die belangrijk zijn bij de dakconstructie.

1. Bepaal de duurzaamheid en doeleinden van het dak

Houd altijd rekening met de duurzaamheid van het dak dat u van plan bent te installeren. Of het nu gaat om een tijdelijke loods of een woning waarin u van plan bent vele jaren na de installatie in te wonen. Kies voor de kwaliteit die overeenkomt met de specifieke doeleinden die u op het oog heeft.

2. Houd rekening met de weersomstandigheden

Dit is belangrijk voor de veiligheid van alle betrokkenen. Het dak moet weersbestendig en brandveilig zijn, want betekent dat er goed moet worden opgelet op de weersomstandigheden van het gebied waar u van plan bent te bouwen. De dakexpert bij u in de buurt kan u waardevol advies bieden met betrekking tot de juiste installatiemethoden en materialen. Voor meer informatie rondom de omstandigheden bij u in de buurt, neem contact op met dakdekkersbedrijf J.Brouwer, dé dakdekker Rotterdam en omstreken.

3. Het kiezen van de juiste dakbedekking

Voor veel mensen is het moeilijkste deel het kiezen van de juiste dakbedekking. Er zijn veel materialen om uit te kiezen en tal van overwegingen om rekening mee te houden. Om een beslissing te kunnen nemen, moet u weten wat uw prioriteiten zijn. Is het om geld te besparen? Is het voor de veiligheid? Voor duurzaamheid? Hoe zit het met het uiterlijk? Kies zorgvuldig en kies het juiste dak voor uw doeleinden. Zorg ervoor dat u de opties inzichtelijk maakt en neem een weloverwogen besluit. Tot slot hebben we hieronder enkele voorbeelden van dakbedekkingsmaterialen in het kort omschreven.

Wilt u een zorgvuldige bescherming en een snelle installatie? Metalen dakbedekking en sandwichpanelen zijn gebruikelijk in commerciële en industriële gebouwen, maar worden ook steeds populairder voor residentiële dakbedekking. Het belangrijkste voordeel is dat deze materialen duurzaam zijn, wat betekent dat ze een leven lang meegaan. Het relatief lichte gewicht zorgt ervoor dat dit soort dakbedekkingsmaterialen eenvoudig te installeren zijn, zonder de duurzaamheid ervan in geding te brengen.

Wilt u op de kosten besparen? Dan zijn asfaltdakpannen een van de meest voorkomende en meestal goedkoopste type dakbedekking. Deze worden gemaakt van glasvezel bedekt met bitumen en minerale korrels, zijn bestand tegen harde wind en gaan tientallen jaren mee.

Woningborg betreurt uitstel van invoering Wkb Harde invoerdatum nieuwe wet noodzakelijk Lokaal nieuws vrijdag 21 oktober 2022

Woningborg betreurt uitstel van invoering Wkb Harde invoerdatum nieuwe wet noodzakelijk
Gouda, 19 oktober 2022 – Marktleider Woningborg is teleurgesteld dat voor de 5 e keer op een rij de beoogde invoering van de nieuwe Omgevingswet inclusief de Wet Kwaliteitsborging (Wkb), is uitgesteld tot 1 juli 2023. Ze roept minister Hugo de Jonge op de nieuwe wet nu echt op 1 juli 2023 in te laten gaan om duidelijkheid te creëren. Een eventuele gefaseerde invoering van de omgevingswet zou daarbij kunnen helpen.

CEO Woningborg Groep, WytzeJan de Jong : “ De Woningborg Groep staat al geruime tijd klaar om volgens de nieuwe Wkb aan het werk te gaan. Wij vinden het betreurenswaardig voor de betrokken partijen dat er in deze tijd van onzekerheid door inflatie, hoge kosten in de bouw, nu ook weer meer onzekerheid komt door het zoveelste uitstel. Als de overheid over zou gaan op een flexibelere manier van werken, dan zou de omgevingswet in onze optiek op een gefaseerde manier ingevoerd kunnen worden. Alle betrokken partijen zouden profiteren van de procesoptimalisatie van Wkb en de d aaruit voortvloeiende lagere faalkosten in de bouw”.

De bouwsector en verzekeraars, waaronder Woningborg Verzekeren en kwaliteitsborger WTT, werken al sinds 2019 aan een soepele introductie van de wetgeving. De Woningborg Groep is er klaar voor. Nu er wederom uitstel komt, slechts 10 weken voor geplande startdatum, zorgt dat voor veel onrust in de markt. Woningborg hoopt dat het ministerie in samenwerking met alle belanghebbende stakeholders kan werken aan een betrouwbare planning en dat 1 juli 2023 een harde invoerdatum voor de nieuwe wet wordt.

Over Woningborg Groep

Woningborg Groep is een organisatie voor kopers en bouwers van nieuwbouwwoningen in Nederland op het gebied van insolventie- en herstelverzekeringen en kwaliteitsborging. Bij alles wat we doen, staat 1 doel voorop: duurzaam leven in kwalitatief goede gebouwen tot gemeengoed maken in Nederland. Om dit te realiseren, voert Woningborg Groep twee merken: Woningborg Verzekeren en WTT (Toetsing en Toezicht). Beide merken zijn ondergebracht in aparte entiteiten en voeren een eigen bedrijfsvoering.


Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden