Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Actueel

Nieuws

Bouwstofzuiger aanschaffen? Kies een van deze modellen! Lokaal nieuws donderdag 09 november 2023

Bouwstofzuiger aanschaffen? Kies een van deze modellen!

Je hebt rommel en dan heb je rommel met een hoofdletter R. Voor het laatste kun je het beste een bouwstofzuiger aanschaffen . Deze heavy-duty stofzuigers zuigen water, zaagsel, spijkers en schroeven even krachtig op. Als je aan het klussen bent, kun je hier dus goed gebruik van maken. Dit is ook het geval als je professionals op bezoek hebt om bijvoorbeeld je badkamer of keuken in je nieuwbouwhuis in Rotterdam.

DeWalt DCV581H

Als je op zoek bent naar iets dat kleiner en draagbaarder is, dan raden we de DeWalt DCV581H aan. Dit is een veel kleinere stofzuiger dan veel andere modellen (het heeft niet eens wielen), en het komt niet overeen met hun capaciteiten op grotere oppervlakken. Maar het is een echte kanjer met kleine rommeltjes in de garage, in huis of in de kelder. Omdat er ook een snoerloze optie is en deze stofzuiger zo licht is, zul je hem zonder problemen gebruiken in een kruipruimte, een krappe zolder of een bijgebouw dat een beetje moet worden opgeruimd, zoals een schuurtje.

Ridgid NXT HD1200

Deze nat-/droogzuiger heeft een grote capaciteit en een krachtige motor voor het opzuigen van vuil. En met zijn vier zwenkwielen, goed gepositioneerde handgreep en beheersbaar gewicht is dit model niet zo moeilijk door een kelder te slepen of een trap op te klauteren. De Ridgid NXT HD1200 wordt geleverd met twee staafverlengingen en drie mondstukken (een voor algemeen gebruik, een andere voor nat morsen en een kleine voor detailwerk). Ze kunnen allemaal op de stofzuiger worden opgeborgen en uit de weg worden geruimd - een slimmer ontwerp dan dat van de accessoires van veel concurrenten.

Greenworks 40V

Een andere draadloze optie die we leuk vinden, is de Greenworks 40V 3-Gallon Wet / Dry Cordless Vac. Vergeleken met de DeWalt-vacuüm heeft de Greenworks-vacuüm een ​​grotere capaciteit en ook nog eens een sterkere zuigkracht. Maar het ontbreekt aan een optie met snoer, dus de looptijd van 15 minuten is alles wat je hebt voordat je weer oplaadt. Omdat dit een kleinere stofzuiger is en echt ontworpen voor kleine rommel, vonden we de 15 minuten voldoende tijd voor elke rommel waarmee we te maken hadden. De Greenworks-bouwstofzuiger wordt geleverd met twee mondstukken - een voor algemeen gebruik en een spleetgereedschap.

Ridgid NXT HD1400

Als je onze keuze niet kunt vinden of als je gewoon een krachtigere optie wilt, houden we ook van de Ridgid 14-Gallon NXT Wet/Dry Vac HD1400. Dit vacuüm heeft meer capaciteit en een krachtigere motor dan de HD1200, maar de identieke slang zou hetzelfde vuil moeten opzuigen. De HD1400 is niet de beste keuze omdat hij relatief zwaar is, maar hij is dus ook een beetje omvangrijker, vooral op trappen (en onthoud, dat is het gewicht van de stofzuiger als hij leeg is, exclusief al het vuil dat je zuigt erin). De HD1400 is daarnaast helaas ook duurder.

 

Tips voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst in Rotterdam Lokaal nieuws vrijdag 03 november 2023

Tips voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst in Rotterdam

Ben je ondernemer? Of je nu veel vanuit huis werkt of een eigen bedrijfspand hebt, om het succes van je onderneming te vergroten is het slim om zo nu en dan zakelijke bijeenkomsten te organiseren. Rotterdam is hier een geweldige plek voor om verschillende redenen. De grote stad is uitstekend bereikbaar en biedt tal van mogelijkheden voor zaalverhuur . De beste tips voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst in Rotterdam? Wij sommen het hieronder voor je op!

Kies een geschikte locatie

De locatie van je zakelijke bijeenkomst is één van de belangrijkste dingen om over na te denken. De locatie speelt namelijk een grote rol in hoe de bijeenkomst verloopt. In Rotterdam zijn tal van verschillende locaties om uit te kiezen. Om de perfecte plek te kiezen voor de bijeenkomst, is het goed om je wensen op een rijtje te zetten.

Of je de bijeenkomst nu wilt organiseren in een historisch pand of in een moderne ruimte, je hebt volop mogelijkheden. Zorg dat het een inspirerende omgeving is. Als je op zoek bent naar een passende locatie, dan is deze zaalverhuur Rotterdam een aanrader.

Houd rekening met bereikbaarheid

Bij het kiezen van de locatie voor je bijeenkomst, is het slim om rekening te houden met de bereikbaarheid hiervan. Kies voor een plek die goed bereikbaar is. Hoe beter de bereikbaarheid, hoe makkelijker het voor je zakelijke relaties is om hier naartoe te reizen. Rotterdam is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, maar de ene locatie is beter bereikbaar dan de andere. Houd hier rekening mee en kies voor een gunstige plek.

Controleer de beschikbare faciliteiten

Een andere goede tip voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst, is het controleren van de beschikbare faciliteiten van de gekozen locatie. Je moet tenslotte zien te voorkomen dat het evenement straks niet soepel verloopt. De faciliteiten spelen een belangrijke rol in het succes van de bijeenkomst. Denk bij essentiële faciliteiten aan bijvoorbeeld geluidsinstallaties, schermen, projectoren, een stabiele internetverbinding en whiteboards. Kijk ook of er op de gekozen locatie catering wordt aangeboden.

Begin op tijd met plannen

Wat slim is om te doen om er een succes van te maken, is op tijd beginnen met het plannen en voorbereiden van het zakelijke evenement. Hoe eerder je hiermee aan de slag gaat, hoe meer je het overzicht houdt. Bereid je de bijeenkomst tot in detail goed voor, dan is de kans groot dat het op de betreffende dag allemaal goed gaat.

Deze tips helpen je erbij om een succesvolle zakelijke bijeenkomst in Rotterdam te organiseren. Zorg dat alles tot in detail goed geregeld is om er een groot succes van te maken!

 

Geld lenen in Rotterdam Lokaal nieuws woensdag 18 oktober 2023

Geld lenen in Rotterdam

Rotterdammers die een lening afsluiten, lenen een hoger bedrag dan vorig jaar. Recent onderzoek van de financiële vergelijkingssite Geld.nl laat zien dat het gemiddelde leenbedrag met 14,4% is toegenomen. Van €13.067 in de tweede helft van 2022 naar €14.995 in het eerste halfjaar van 2023.

Inflatie zorgt voor hoger leenbedrag in Rotterdam

Inwoners van Rotterdam lenen gemiddeld bijna hetzelfde bedrag als het gemiddelde in heel Nederland. In heel Nederland was het gemiddelde leenbedrag 14.619 euro. Ook de gemiddelde Nederlander leende daarmee een stuk meer dan een half jaar eerder. “Dat Nederlanders meer zijn gaan lenen, komt door de inflatie”, zegt Amanda Bulthuis, financieel expert van Geld.nl. “Hierdoor zijn auto’s duurder geworden, maar ook het verbouwen van je woning kost meer geld. Als je geld leent voor deze doelen, heb je dus meer geld nodig dan vorig jaar.”

Leningen in Rotterdam vooral voor auto

De vergelijkingssite keek ook voor welke doelen inwoners van Rotterdam geld lenen. Het voornaamste doel waar de inwoners een geld voor lenen, is voor een autolening. Volgens de data van Geld.nl blijkt dat het percentage autoleningen met 12% is gestegen, van 24% naar 36%. Na de auto is het verbouwen van een woning het meest opgegeven leendoel in Rotterdam, bijna 12% van alle aanvragen was voor een verbouwing. Daarna komen nog oversluiten van bestaande leningen en een lening aanvragen voor inboedel als nummer 3 en 4 in het lijstje met populairste leendoelen in Rotterdam.

Tip! Wil jij slim en goedkoop lenen? Kredietverstrekkers hebben allemaal verschillende rentes. Door eerst verschillende leningen te vergelijken, maak je een voordelige en bewuste keuze. Op de vergelijkingssite Geld.nl vergelijk je het grootste aanbod leningen in Nederland. Zo ben je verzekerd van de beste en voordeligste lening voor jouw situatie.

Ga jij je nieuwbouwwoning inrichten? Begin met een interieuradvies! Lokaal nieuws vrijdag 06 oktober 2023

Ga jij je nieuwbouwwoning inrichten? Begin met een interieuradvies!

Hoera! Het is tijd om je nieuwbouwhuis naar jouw wensen in te richten. Van vloeren tot raamdecoratie en gordijnen . Dat kan nogal overweldigend zijn, met zoveel keuze. Gelukkig hebben wij een simpele en leuke oplossing! Kom naar Aanhuis.nl Rotterdam 'Alexandrium' voor persoonlijk interieuradvies en laat ons team je helpen. We staan voor je klaar om je te voorzien van professioneel advies en inspiratie, zodat jouw droominterieur werkelijkheid wordt.

Wat is een interieuradvies?

Het kan best lastig zijn om je voor te stellen hoe je een leeg, kaal huis kunt inrichten, maar geen zorgen, wij hebben de perfecte aanpak. We toveren professionele 3D-ontwerpen tevoorschijn, waarmee jij je toekomstige interieur tot leven ziet komen.

Wat je ook in gedachten hebt, laat ons je fascineren met onze kennis en interieurproducten! Een interieuradvies zal jouw creativiteit zeker een flinke boost geven. Laat je verrassen door de magische combinaties van raamdecoratie en gordijnen voor een knusse sfeer of stoere stalen deuren voor een industriële kick!"

CTA: Boek jouw interieuradvies bij Aanhuis.nl

Ontdek de interieurproducten die bij jou passen

Bij Aanhuis.nl vind je een uitgebreid assortiment aan prachtige vloeren, die de basis vormen van elke kamer. Daarnaast hebben we stijlvolle gordijnen die een vleugje elegantie toevoegen aan je ramen. Ons aanbod omvat ook een diverse selectie sfeervolle raamdecoratie en moderne stalen deuren . Voor wie op zoek is naar een vleugje luxe, hebben wij Smart home producten die zowel functionaliteit als stijl toevoegen aan jouw huis.

Maar dat is nog niet alles! Wij hebben ook kasten op maat die bij jouw opbergbehoeften passen en unieke trappen die op jouw woonstijl aansluiten. Of je nu een minimalistische woonstijl wenst, een voorliefde hebt voor een landelijke charme of je wilt wagen aan een moderne en strakke uitstraling, wij hebben de ideale interieurproducten om aan jouw wensen te voldoen.

Alles onder één dak

Het verwezenlijken van jouw droominterieur is nu makkelijker dan ooit! Bij Aanhuis.nl hebben we alle interieurproducten en services onder één dak waardoor het nog leuker wordt. Nadat we je deskundig interieuradvies hebben gegeven, zorgen wij voor het volledige inmeten en monteren van de interieurproducten die je hebt gekozen. Zo kun jij zonder zorgen genieten van jouw prachtig nieuwe interieur.

Kortom, een interieuradvies bij ons is niet alleen de eerste stap, maar ook de meest belangrijke stap op weg naar het vinden van de interieurproducten die jouw huis een echt thuis maken. Wij hebben er nu al zin in om jouw droominterieur te realiseren, volledig afgestemd op jouw unieke persoonlijke smaak en stijl. Op die manier kun je elke dag opnieuw genieten van jouw heerlijke, stijlvolle thuis.

Dus waar wacht je nog op? Laat je adviseren en inspireren! Boek vandaag nog jouw interieuradvies bij Aanhuis.nl Rotterdam 'Alexandrium', Watermanweg 209, in Rotterdam.

 

Raamdecoratie op maat: De ultieme keuze uit functionaliteit en sfeer, voor een stijlvol interieur Lokaal nieuws donderdag 31 augustus 2023

Raamdecoratie op maat: De ultieme keuze uit functionaliteit en sfeer, voor een stijlvol interieur

In de wereld van interieurontwerp en huisinrichting staat maatwerk centraal als het gaat om het creëren van een unieke en gepersonaliseerde leefomgeving. Raamdecoratie op maat vormt hierbij al lang geen uitzondering meer. Steeds meer mensen kiezen zelfs voor maximaal comfort en gemak, met elektrisch bedienbare raamdecoratie. Los van deze smart home trend maken de talloze voordelen en stijlvolle opties de keuze voor maatwerk bijzonder aantrekkelijk. Want met op maat gemaakte raamdecoratie creëer je in vergelijking met standaard, kant-en-klare opties, een unieke en veel persoonlijkere woonstijl in huis. Of het nu gaat om plissés , jaloezieën, rolgordijnen of Luxaflex®, maatwerk heeft een grote impact op zowel de esthetiek als de functionaliteit van jouw huis. Hieronder staan kort samengevat de 5 belangrijkste voordelen om voor raamdecoratie op maat te kiezen:

1. Unieke stijl en persoonlijke sfeer

Maatwerk geeft je volop de vrijheid om jouw raamdecoratie te ontwerpen, passend bij jouw eigen woonstijl en persoonlijkheid. Zo kies je uit verschillende stoffen, materialen, kleuren en patronen om een look te creëren die naadloos aansluit bij jouw interieur. Het resultaat is een uniek ingerichte kamer die echt de essentie van jouw stijl weerspiegelt waardoor jij je helemaal thuis voelt.

2. Perfecte pasvorm

Raamdecoratie op maat wordt specifiek aangepast aan de afmetingen van jouw ramen en ook deuren, waardoor een perfecte pasvorm is gegarandeerd. Dit zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar ook voor de perfecte lichtinval overdag of juist een verduisterend effect ’s nachts. Een goede pasvorm voorkomt tocht, warmteverlies of juist opwarming van de kamer via de ramen. Zo draagt op maat gemaakte raamdecoratie bij aan een hogere energie-efficiëntie van jouw huis.

3. Volledige controle over lichtinval en privacy

Met maatwerk ga je voor de maximale controle over lichtinval en privacy. Afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften kies je voor lichtdoorlatende, verduisterende of transparante materialen. Voor elke kamer en stijl is er de perfecte raamdecoratie op maat, van verduisterende rolgordijnen voor de slaapkamer tot sfeervolle semi-transparante vouwgordijnen op maat voor een knusse woonkamer, alles kan. Bovendien zijn er veel opties wat de bediening van de raamdecoratie betreft. Denk bijvoorbeeld aan een koord, bedieningsstang, handmatige bediening. Of maak het jezelf heel comfortabel met slimme, elektrische bedienbare raamdecoratie waarbij je op elk moment van de dag via je smartphone het gewenste niveau van licht en privacy bepaalt.

4. Duurzame investering

Hoewel op maat gemaakte raamdecoratie soms wellicht een hogere investering vergt dan standaard opties, betaalt het zichzelf al op korte termijn terug. Hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen ervoor dat jouw raamdecoratie langer meegaat, waardoor je de raambekleding minder vaak hoeft te vervangen. Met op maat gemaakte jaloezieën , rolgordijnen of Luxaflex zorg je bovendien voor een betere isolatie van je ramen en deuren. Maatwerk bespaart je al op korte termijn geld en energiekosten en dat heeft ook een positieve impact op het milieu.

5. Professionele begeleiding

Bij het kiezen van raamdecoratie op maat, is het prettig om samen te werken met professionele interieurontwerpers. Want een raamdecoratie specialist helpt je op basis van zijn expertise en ervaring om weloverwogen beslissingen te nemen. Zo kies je makkelijk het type raambekleding dat precies aansluit bij jouw behoeften, stijl en budget. Bij Aanhuis.nl Rotterdam 'Alexandrium' profiteer je volop van eerlijk advies, je kiest uit een ruim assortiment raamdecoratie en het inmeten en monteren nemen de vakmensen je graag uit handen. Het resultaat is de perfecte raambekleding in een naadloos ontworpen interieur dat zowel stijlvol als ook functioneel is.

Conclusie

Raamdecoratie op maat biedt een scala aan voordelen die jouw huis kunnen transformeren van gewoon naar buitengewoon. Van unieke stijl en perfecte pasvorm tot verbeterde functionaliteit en energie-efficiëntie, maatwerk is definitief een uitstekende oplossing voor elk raam en elke smaak. Als je op zoek bent naar een duurzame investering waarmee je comfort, stijl en sfeer in huis verbetert, dan is raamdecoratie op maat de ideale keuze voor jouw huis. Je bent van harte welkom aan de Watermanweg 209 in Rotterdam om alle mogelijkheden in de winkel te komen bekijken.

De Tijdloze Schoonheid en Duurzaamheid van Parketvloeren Lokaal nieuws maandag 28 augustus 2023

De Tijdloze Schoonheid en Duurzaamheid van Parketvloeren

Parketvloeren zijn al eeuwenlang een symbool van luxe en verfijning in interieurontwerp. Ze bereikten hun hoogtepunt in populariteit tijdens de Renaissance en Barokperiode, waar ze vooral in kastelen en herenhuizen te vinden waren.

Deze vloeren zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook duurzaam en veelzijdig. Ze kunnen worden gebruikt in zowel residentiële als commerciële ruimtes en zijn bestand tegen slijtage, vlekken en vocht.

Er zijn verschillende soorten parketvloeren, zoals massief houten parket en lamelparket, elk met hun eigen kenmerken en voordelen.

Lees meer over de geschiedenis en toepassingen van parketvloeren op het blog van Uipkes.
https://www.uipkesvloeren.nl/blogs/nieuws-blog/parket-vloeren

Verbouwen wint het van nieuwbouw in 2023 Lokaal nieuws dinsdag 01 augustus 2023

Verbouwen wint het van nieuwbouw in 2023

In Rotterdam staan diverse mooie nieuwbouwprojecten op stapel. Denk aan de projecten Diepeveen in Delfshaven, fase X van het Hefkwartier en het woongebouw in Prinsenpark. Je zou verwachten dat de vraag naar nieuwbouw nog steeds torenhoog is, vanwege het tekort aan woningen. Toch zijn nieuwbouwwoningen overall het afgelopen jaar minder in trek. Vanwege de gestegen hypotheekrentes is de maximale hypotheek bij veel mensen lager. Bestaande woningen zijn dan ook wat in prijs gedaald. Maar bij nieuwbouw gaat dat niet zomaar. Ben je ook van plan dan toch maar een bestaand huis te kopen en deze te verbouwen of te renoveren? Hieronder vindt je handige informatie over aandachtspunten en benodigdheden zoals veiligheidsschoenen.

Musthave bij verbouwen: goede werkkleding en veiligheidsschoenen

Ga je een huis verbouwen? Dan kun je in ieder geval niet zonder praktische en ademende werkkleding. Belangrijk is dat je er goed in kunt bewegen, en dat het ervoor zorgt dat je lichaam niet te warm of te koud wordt. Daarnaast zijn handschoenen en veiligheidsschoenen die je voeten bescherming bieden echt een must. Goede veiligheidsschoenen zijn comfortabel door de ademende materialen. Bovendien bieden ze je voeten bescherming door de stevige zool en stalen neus. Bij Strauss vind je een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige veiligheidsschoenen . Voor zowel dames als heren en in diverse veiligheidsklassen, bieden ze veiligheidsschoenen die niet alleen beschermen maar er ook nog eens trendy uitzien.

Wat wil je gaan verbouwen of renoveren?

Ga je een woning verbouwen of renoveren, dan moet je vaak keuzes maken. Wat is bijvoorbeeld je budget? Hoeveel tijd heb je voor de uit te voeren werkzaamheden? En wat zijn je wensen of eisen? Je hoeft je in ieder geval niet te laten tegenhouden door de vraag: wat kan je allemaal renoveren? Het antwoord hierop is namelijk dat eigenlijk alles in theorie wel mogelijk is. Denk aan een traprenovatie , het leggen van nieuwe vloeren, meer woonruimte creëren met een aanbouw of uitbouw of het plaatsen van een nieuwe badkamer of keuken.

Zoals gezegd bepalen onder meer je budget en je wensen en eisen wat je uiteindelijk gaat aanpakken. Hoewel woongenot uiteraard belangrijk is, kan het goed zijn om ook het rendement in de gaten te houden. Maatregelen waarmee je je woning verduurzaamt (denk aan isolatie van vloeren, het dak en gevels en het plaatsen van minimaal HR++-glas) verdienen zich vaak al binnen een paar jaar terug. Je verlaagt je energielasten, en vermeerdert de waarde van je woning.

Verbouwen of renoveren: aan de slag

Heb je eenmaal vastgesteld wat je wil gaan verbouwen of renoveren, hoe je dit gaat financieren en heb je eventueel benodigde vergunningen geregeld? Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Maar hoe begin je aan een verbouwing of renovatie? En welke volgorde moet je aanhouden bij een verbouwing of renovatie? Het is in ieder geval raadzaam van buiten naar binnen te werken. En van boven naar beneden. Dit laatste geldt zowel voor de hele woning (van zolder naar kelder), als per kamer (van het plafond via de muren naar de vloer). De eerste stap is het uitvoeren van hak-, breek- en sloopwerk, gevolgd door het kopen van materialen, het aanleggen van leidingen, aanleggen of plaatsen van bijvoorbeeld sanitair, betegelen of verven en tenslotte de afwerking.

Er wordt verwacht dat er dit jaar ongeveer maar 60.000 nieuwbouwwoningen bij zullen komen. En dat terwijl de overheid als doel heeft gesteld minimaal 100.000 woningen per jaar te realiseren. Omdat de krapte op de woningmarkt alleen maar zal oplopen, zullen meer en meer mensen aangewezen zijn op verbouwen.

 

Een kantoorverhuizing in Rotterdam regel je zo! Lokaal nieuws maandag 31 juli 2023

Een kantoorverhuizing in Rotterdam regel je zo!

Een kantoorverhuizing kan een spannende stap zijn voor een bedrijf, maar het kan ook een uitdaging zijn. Het verplaatsen van je hele kantoor naar een nieuwe locatie in Rotterdam vergt veel planning en organisatie. Maar maak je geen zorgen, met de juiste voorbereiding en aanpak kun je ervoor zorgen dat de verhuizing soepel verloopt en je weer snel aan de slag kunt op je nieuwe locatie.

Begin op tijd met de planning

Het plannen van een kantoorverhuizing vergt tijd en aandacht voor detail. Begin daarom ruim van tevoren met de planning, bij voorkeur enkele maanden voor de verhuisdatum. Maak een gedetailleerd verhuisplan waarin alle stappen en deadlines zijn opgenomen. Zorg ervoor dat je alle medewerkers op de hoogte stelt van het verhuisplan en hun taken en verantwoordelijkheden duidelijk communiceert.

Stel een verhuiscoördinator aan

Het aanstellen van een verhuiscoördinator binnen je bedrijf kan de organisatie aanzienlijk vereenvoudigen. Deze persoon kan verantwoordelijk zijn voor het coördineren van alle aspecten van de verhuizing, zoals het huren van verhuisbedrijven, het regelen van de benodigde vergunningen, het plannen van de verhuisdatum en het communiceren met alle betrokken partijen.

Maak een inventaris van je kantoorspullen

Voordat je begint met inpakken, is het belangrijk om een inventaris te maken van alle kantoorspullen die moeten worden verhuisd. Dit helpt je om het overzicht te behouden en niets over het hoofd te zien. Label alle dozen en meubels duidelijk om het uitpakken op de nieuwe locatie gemakkelijker te maken.

Schakel professionele verhuisbedrijven in

Het inschakelen van professionele verhuisbedrijven in Rotterdam kan je veel tijd en moeite besparen. Kies voor een verhuisbedrijf met ervaring in zakelijke verhuizingen en goede beoordelingen. Vraag offertes aan en vergelijk prijzen en diensten voordat je een keuze maakt. Een goed verhuisbedrijf zal je helpen met het inpakken, verplaatsen en uitpakken van je kantoorspullen, zodat je je kunt concentreren op de rest. Wanneer je een kleien of grote verbouwing van plan bent, regel dan een container, bijvoorbeeld bij MKB-afval , en een aannemer. Eventueel ook met de juiste vergunning erbij.

Regel de benodigde vergunningen

Afhankelijk van de omvang van je kantoorverhuizing, kunnen er mogelijk vergunningen nodig zijn om de verhuizing soepel te laten verlopen. Controleer de regelgeving in Rotterdam met betrekking tot het verplaatsen van bedrijven en zorg ervoor dat je alle benodigde vergunningen tijdig aanvraagt. Denk aan vrachtwagens op straat of een rolcontainer in Rotterdam . Elke gemeente heeft hier andere regels voor, en natuurlijk scheelt het ook in welke wijk je zit.

Communiceer met je klanten en leveranciers

Tijdens de verhuizing is het belangrijk om open en transparant te communiceren met je klanten en leveranciers. Stel hen tijdig op de hoogte van de verhuisdatum en eventuele tijdelijke wijzigingen in je dienstverlening. Zorg ervoor dat ze weten hoe ze je kunnen bereiken tijdens de verhuisperiode en geef duidelijke instructies voor eventuele wijzigingen in de levering van producten of diensten.

Richt je nieuwe kantoor efficiënt in

Als alles eenmaal is verhuisd naar je nieuwe kantoor in Rotterdam, is het tijd om het efficiënt in te richten. Denk goed na over de indeling van je kantoorruimte en zorg ervoor dat deze aansluit bij de behoeften van je bedrijf en medewerkers. Dit betekent dat je een prettige werkomgeving creëert die de productiviteit en het welzijn bevordert van de medewerkers.

Een kantoorverhuizing regelen vergt tijd, planning en organisatie. Begin op tijd, wees efficiënt, transparant, en overzichtelijk. Met deze waardevolle tips kun je je kantoorverhuizing in Rotterdam succesvol laten verlopen en je bedrijf snel weer operationeel hebben op je nieuwe locatie. Veel succes met je kantoorverhuizing!

 

Geef je oude trap een nieuw leven met een traprenovatie Lokaal nieuws zondag 30 juli 2023

Geef je oude trap een nieuw leven met een traprenovatie

Als je het gevoel hebt dat je oude versleten trap een make-over nodig heeft, maar je niet weet waar je moet beginnen, of wat je eraan kunt doen, dan is dit artikel waarschijnlijk goed voor jou om te lezen! Een traprenovatie kan namelijk een geweldige manier zijn om karakter en stijl aan je huis toe te voegen. Of je nu wil gaan voor een complete renovatie of alleen je bestaande trap cosmetisch wilt opknappen, hieronder lees je handige tips en belangrijke zaken die je moet overwegen voordat je aan een traprenovatie begint. Geef je oude trap een nieuw leven met een trap renovatie!

Het plannen van de renovatie

De eerste stap is, net zoals bij alle andere renovaties, natuurlijk de planning. Je zult eerst willen bepalen voor welke look je gaat en wat er precies aan de trap vervangen moet worden. Er moeten ook metingen worden gedaan, zodat wanneer het tijd is om materialen te kopen, ze perfect zullen passen. Bedenk altijd eerst hoeveel tijd en geld je bereid bent in het project te steken. Dit zal je helpen bij je ontwerpkeuzes en bepalen welke materialen het beste kiezen voor je budget. Zeker als je de renovatie gaat uitvoeren in een nieuw huis. Want bij verhuizen komen altijd veel kosten kijken.

De stijl en het materiaal kiezen

Vervolgens ga je natuurlijk de stijl bepalen. Hoe wil je dat jouw trap eruit komt te zien? Ga na welke stijl trap er past binnen jouw woonstijl en interieur. Zo kan het bij een moderne inrichting mooi zijn om de trap strak wit te maken en bij een industriële inrichting kan het weer mooi zijn om te kiezen voor een betonlook. Dat geeft een stoer effect en blend mooi in met de rest van je huis. Uiteraard is een klassieke houtstijl ook altijd een optie!

Als je eenmaal een idee hebt van de uitstraling waar je voor wilt gaan, is het tijd om materialen uit te kiezen. Laminaat of PVC zijn populaire opties en verkrijgbaar in verschillende dessins. Dus of je nu een betonlook wilt creëren of juist echt hout wilt nabootsen, het kan allemaal! Onthoud wel dat materialen van hogere kwaliteit misschien meer kosten. Maar daarentegen gaat dit materiaal dan ook weer langer mee en vereist het minder onderhoud. Dat betekent dat je op de lange termijn dus geld zult besparen omdat het niet zo vaak vervangen hoeven te worden.

De finishing touch

Tot slot kun je gaan bepalen hoe je wilt dat de trap wordt afgewerkt. Zo kun je overwegen om de stootborden wit te maken en je traptreden in een hout dessin te houden. Zo lijkt het alsof de treden zweven en zorgt het voor een ruimtelijker zicht. Maar ook leuke luxe toevoegingen, zoals LED verlichting in de treden, zijn mogelijk. Je kunt deze verlichting dan met een afstandsbediening reguleren voor een uniek effect.

Kortom, met een traprenovatie kun je jouw trap er weer als nieuw uit laten zien. Succes!

Houten vloer kopen en laten leggen? Let op deze punten Lokaal nieuws maandag 03 juli 2023

Houten vloer kopen en laten leggen? Let op deze punten

Bij het kopen en laten leggen van een houten vloer zijn er verschillende belangrijke punten om op te letten. Ten eerste is het belangrijk om een goede, duurzame houtsoort te kiezen die past bij je smaak en budget. Let op de afwerkingsopties (kleurkeuzes), de kwaliteit van het hout, en controleer op keurmerken zoals FSC en PEFC. Het is ook raadzaam om een professionele vloerinstallateur in te schakelen om een correcte installatie en duurzaam resultaat te waarborgen. Belangrijke aspecten bij het kiezen van een installateur zijn ervaring, referenties, verzekering, kosten en communicatievaardigheden.

Geldbesparende meesterzetten voor je verzekeringen: Slimme tips om je portemonnee te sparen! Lokaal nieuws donderdag 22 juni 2023

Geldbesparende meesterzetten voor je verzekeringen: Slimme tips om je portemonnee te sparen!

Profiteer van de digitale revolutie: Bespaar geld met online vergelijkingen

Het internet heeft ons leven revolutionair veranderd. Het heeft niet alleen onze manier van communiceren en informatie vergaren veranderd, maar ook de manier waarop we geld kunnen besparen. Een slimme zet om je verzekeringen te optimaliseren en geld in je portemonnee te houden, is door online vergelijkingssites te gebruiken. Deze sites bieden je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk verzekeringen te vergelijken, zonder dat je je luie stoel hoeft te verlaten. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding en een beetje tijd. Dus waar wacht je nog op?

Een van de meest voorkomende verzekeringen waarop je flink kunt besparen, is je autoverzekering. Met een simpele zoekopdracht op een vergelijkingssite kun je verschillende autoverzekeringen vergelijken en hun tarieven. Let wel op dat je appels met appels vergelijkt en niet appels met peren. Controleer of de dekkingen en voorwaarden vergelijkbaar zijn, zodat je een eerlijke vergelijking kunt maken. Met slechts een paar klikken kun je een aanzienlijk bedrag besparen op je autoverzekering, wat direct impact heeft op je financiële situatie.

Scherp je onderhandelingsvaardigheden aan: Doe niet klakkeloos mee

Het kan verleidelijk zijn om gewoon mee te gaan met het aanbod van je huidige verzekeringsmaatschappij. Je hebt tenslotte al een relatie met hen en het kost minder moeite om gewoon te blijven waar je bent. Maar wist je dat je vaak kunt onderhandelen over je premies en voorwaarden? Je hoeft niet zomaar te accepteren wat je wordt voorgeschoteld. Neem de tijd om je verzekeringsmaatschappij te bellen en te bespreken of er ruimte is voor een betere deal. Ze willen tenslotte graag klanten behouden, dus ze zijn misschien bereid om wat toegevingen te doen. Wees niet bang om te vragen!

Bundel je krachten: Combineer verzekeringen voor extra voordeel

Een andere slimme manier om geld te besparen op verzekeringen is door je polissen te bundelen. Veel verzekeringsmaatschappijen bieden kortingen aan als je meerdere verzekeringen bij hen afsluit. Dus waarom zou je je autoverzekering, huisverzekering en andere verzekeringen niet bij dezelfde maatschappij onderbrengen? Niet alleen bespaar je geld, maar het kan ook handig zijn om al je verzekeringen onder één dak te hebben. Het maakt het beheer en de communicatie een stuk eenvoudiger. Neem contact op met je verzekeringsmaatschappij en vraag naar de mogelijkheden om je polissen te bundelen. Wie weet hoeveel je kunt besparen!

Houd je dekking kritisch onder de loep: Betaal niet voor wat je niet nodig hebt

Veel mensen betalen maandelijks premies voor dekkingen die ze eigenlijk niet nodig hebben. Neem de tijd om je polissen kritisch te bekijken en te evalueren welke dekkingen essentieel zijn en welke overbodig. Bijvoorbeeld, als je een oude auto hebt die niet veel waard is, heb je misschien geen uitgebreide dekking nodig. Het verlagen van je dekking kan leiden tot aanzienlijke besparingen op je premies. Wees niet bang om je verzekeringsmaatschappij hierover te benaderen en te bespreken of er ruimte is voor aanpassingen. Het kan je verrassen hoeveel je kunt besparen door alleen te betalen voor wat je echt nodig hebt.

Verhoog je eigen risico: Wees bereid om een beetje risico te nemen

Het verhogen van je eigen risico kan een andere manier zijn om geld te besparen op je verzekeringen. Door een hoger eigen risico te kiezen, verlaag je je maandelijkse premies. Natuurlijk betekent dit dat je een beetje meer uit eigen zak moet betalen als je een claim indient, maar als je een financiële buffer hebt opgebouwd, kan het verhogen van je eigen risico een verstandige zet zijn. Analyseer je financiële situatie en overweeg of je bereid bent om een beetje risico te nemen voor lagere premies. Het kan de moeite waard zijn!

Geld besparen op verzekeringen is geen rocket science. Met een beetje tijd, moeite en slimme keuzes kun je aanzienlijke besparingen realiseren. Maak gebruik van online vergelijkingssites zoals Pricewise om de beste deals te vinden, onderhandel met je verzekeringsmaatschappij, bundel je verzekeringen voor extra voordeel, bekijk je dekkingen kritisch en overweeg het verhogen van je eigen risico. Met deze tips kun je jouw portemonnee in topconditie houden terwijl je toch de nodige bescherming behoudt. Dus ga ervoor en laat die besparingen maar rollen!

Evenementen

26 nov
Verhuisplanning
Noordsingel 250

Meer weten

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden