Actueel

Nieuws

Nieuwe keuken kiezen voor in je nieuwbouwwoning Lokaal nieuws maandag 15 januari 2024

Nieuwe keuken kiezen voor in je nieuwbouwwoning

Een prachtige nieuwbouwwoning kopen is een heerlijke nieuwe start. Je kunt alles van a tot z zelf uitzoeken en helemaal naar jouw smaak inrichten en afwerken. Een nieuwe keuken uitkiezen met de beste inductie kookplaat en in de perfecte kleur, is natuurlijk een grote uitgave. Je wilt dus geen verkeerde keuze maken of hierbij iets vergeten. Hoe kies je een nieuwe keuken voor je nieuwbouwwoning?

Keuken bij een nieuwbouw project

Als je een woning koopt dat onderdeel is van een nieuwbouwproject, ben je meestal niet volledig vrij om je eigen keuken te kiezen. Je kunt vaak uit verschillende ontwerpen kiezen die je binnen die marges zelf kunt aanpassen. Dit komt doordat er met het nieuwbouwproject een samenwerkingscontract is tussen de aannemer en een vaste keukenleverancier.  Mocht je toch een geheel eigen keuken willen kiezen bij een andere keukenleverancier, is de kans aanwezig dat je hier een bedrag voor moet betalen om het contract af te kopen. Maar maak je geen zorgen! De keuze in de nieuwbouwkeukens die aangeboden worden is vaak erg ruim en het aanbod is zo samengesteld dat het perfect bij de woning past en toch naar je eigen smaak te maken is!

Je apparatuur is de basis

De apparatuur in de keuken vormt de basis van de keuze. Er zijn nogal veel keuzes te vinden in alle verschillende apparatuur. Allereerst moet je natuurlijk beslissen welke apparatuur je precies nodig hebt en wat je kwijt kunt. Als je een kleine keuken hebt, is er misschien geen ruimte voor een losse oven en magnetron. Je kunt dan beter kiezen voor een combi-oven.  Verder mag een kookplaat niet ontbreken. Kun je een inductie kookplaat inbouw 90 cm kwijt of moet je kiezen voor een kleiner exemplaar? Ook een koelkast is natuurlijk erg belangrijk in de keuken. Hierna moet je kijken voor welke andere apparatuur er nog meer plek is. Een mooie inbouw oven, magnetron en een vaatwasser kunnen ook in veel keukens niet meer ontbreken.

3D model laten maken

Als je een keuken gekozen hebt en helemaal hebt samengesteld, raden we je altijd aan om een 3d model te laten maken bij de keukenwinkel. Zo kun je direct zien hoe het eruit komt te zien. Zo zal het je ook direct opvallen of er dingen zijn die je niet zo mooi vind en kun je dit nog aanpassen voordat de keuken geplaatst wordt.

Onderzoek naar houten vloer voorkeuren in Nederland (2019-2023) Lokaal nieuws donderdag 21 december 2023

Onderzoek naar houten vloer voorkeuren in Nederland (2019-2023)

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met klanten, is een duidelijke voorkeur voor lichte houtkleuren naar voren gekomen. Eiken vloeren, vooral in wit, naturel en licht eiken, zijn bijzonder populair. Deze trend is consistent in bijna alle provincies en over de jaren heen, met enkele regionale nuances:

Enkele onderzoeksresultaten:

• Ruim 70% van de showroombezoekers hebben een voorkeur voor de afwerking van houten vloeren in lichte kleuren.

• Het klassieke houten vloeren patroon (60.6%) is veruit het meest populaire legpatroon in Nederland, gevolgd door de visgraat vloer (31.6%).

• Hoewel lichte kleuren het meest populair zijn bij het klassieke houten vloeren patroon en de visgraat vloer, worden het Hongaarse punt en Versailles patroon daarnaast ook regelmatig in bruine, grijze of zwarte kleuren gelegd.

Bekijk alle resultaten op het blog van Uipkes.
https://www.uipkesvloeren.nl/blogs/nieuws-blog/onderzoek-houten-vloer-voorkeuren-2019-2023

Bouwstofzuiger aanschaffen? Kies een van deze modellen! Lokaal nieuws donderdag 09 november 2023

Bouwstofzuiger aanschaffen? Kies een van deze modellen!

Je hebt rommel en dan heb je rommel met een hoofdletter R. Voor het laatste kun je het beste een bouwstofzuiger aanschaffen . Deze heavy-duty stofzuigers zuigen water, zaagsel, spijkers en schroeven even krachtig op. Als je aan het klussen bent, kun je hier dus goed gebruik van maken. Dit is ook het geval als je professionals op bezoek hebt om bijvoorbeeld je badkamer of keuken in je nieuwbouwhuis in Rotterdam.

DeWalt DCV581H

Als je op zoek bent naar iets dat kleiner en draagbaarder is, dan raden we de DeWalt DCV581H aan. Dit is een veel kleinere stofzuiger dan veel andere modellen (het heeft niet eens wielen), en het komt niet overeen met hun capaciteiten op grotere oppervlakken. Maar het is een echte kanjer met kleine rommeltjes in de garage, in huis of in de kelder. Omdat er ook een snoerloze optie is en deze stofzuiger zo licht is, zul je hem zonder problemen gebruiken in een kruipruimte, een krappe zolder of een bijgebouw dat een beetje moet worden opgeruimd, zoals een schuurtje.

Ridgid NXT HD1200

Deze nat-/droogzuiger heeft een grote capaciteit en een krachtige motor voor het opzuigen van vuil. En met zijn vier zwenkwielen, goed gepositioneerde handgreep en beheersbaar gewicht is dit model niet zo moeilijk door een kelder te slepen of een trap op te klauteren. De Ridgid NXT HD1200 wordt geleverd met twee staafverlengingen en drie mondstukken (een voor algemeen gebruik, een andere voor nat morsen en een kleine voor detailwerk). Ze kunnen allemaal op de stofzuiger worden opgeborgen en uit de weg worden geruimd - een slimmer ontwerp dan dat van de accessoires van veel concurrenten.

Greenworks 40V

Een andere draadloze optie die we leuk vinden, is de Greenworks 40V 3-Gallon Wet / Dry Cordless Vac. Vergeleken met de DeWalt-vacuüm heeft de Greenworks-vacuüm een ​​grotere capaciteit en ook nog eens een sterkere zuigkracht. Maar het ontbreekt aan een optie met snoer, dus de looptijd van 15 minuten is alles wat je hebt voordat je weer oplaadt. Omdat dit een kleinere stofzuiger is en echt ontworpen voor kleine rommel, vonden we de 15 minuten voldoende tijd voor elke rommel waarmee we te maken hadden. De Greenworks-bouwstofzuiger wordt geleverd met twee mondstukken - een voor algemeen gebruik en een spleetgereedschap.

Ridgid NXT HD1400

Als je onze keuze niet kunt vinden of als je gewoon een krachtigere optie wilt, houden we ook van de Ridgid 14-Gallon NXT Wet/Dry Vac HD1400. Dit vacuüm heeft meer capaciteit en een krachtigere motor dan de HD1200, maar de identieke slang zou hetzelfde vuil moeten opzuigen. De HD1400 is niet de beste keuze omdat hij relatief zwaar is, maar hij is dus ook een beetje omvangrijker, vooral op trappen (en onthoud, dat is het gewicht van de stofzuiger als hij leeg is, exclusief al het vuil dat je zuigt erin). De HD1400 is daarnaast helaas ook duurder.

 

Tips voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst in Rotterdam Lokaal nieuws vrijdag 03 november 2023

Tips voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst in Rotterdam

Ben je ondernemer? Of je nu veel vanuit huis werkt of een eigen bedrijfspand hebt, om het succes van je onderneming te vergroten is het slim om zo nu en dan zakelijke bijeenkomsten te organiseren. Rotterdam is hier een geweldige plek voor om verschillende redenen. De grote stad is uitstekend bereikbaar en biedt tal van mogelijkheden voor zaalverhuur . De beste tips voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst in Rotterdam? Wij sommen het hieronder voor je op!

Kies een geschikte locatie

De locatie van je zakelijke bijeenkomst is één van de belangrijkste dingen om over na te denken. De locatie speelt namelijk een grote rol in hoe de bijeenkomst verloopt. In Rotterdam zijn tal van verschillende locaties om uit te kiezen. Om de perfecte plek te kiezen voor de bijeenkomst, is het goed om je wensen op een rijtje te zetten.

Of je de bijeenkomst nu wilt organiseren in een historisch pand of in een moderne ruimte, je hebt volop mogelijkheden. Zorg dat het een inspirerende omgeving is. Als je op zoek bent naar een passende locatie, dan is deze zaalverhuur Rotterdam een aanrader.

Houd rekening met bereikbaarheid

Bij het kiezen van de locatie voor je bijeenkomst, is het slim om rekening te houden met de bereikbaarheid hiervan. Kies voor een plek die goed bereikbaar is. Hoe beter de bereikbaarheid, hoe makkelijker het voor je zakelijke relaties is om hier naartoe te reizen. Rotterdam is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, maar de ene locatie is beter bereikbaar dan de andere. Houd hier rekening mee en kies voor een gunstige plek.

Controleer de beschikbare faciliteiten

Een andere goede tip voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst, is het controleren van de beschikbare faciliteiten van de gekozen locatie. Je moet tenslotte zien te voorkomen dat het evenement straks niet soepel verloopt. De faciliteiten spelen een belangrijke rol in het succes van de bijeenkomst. Denk bij essentiële faciliteiten aan bijvoorbeeld geluidsinstallaties, schermen, projectoren, een stabiele internetverbinding en whiteboards. Kijk ook of er op de gekozen locatie catering wordt aangeboden.

Begin op tijd met plannen

Wat slim is om te doen om er een succes van te maken, is op tijd beginnen met het plannen en voorbereiden van het zakelijke evenement. Hoe eerder je hiermee aan de slag gaat, hoe meer je het overzicht houdt. Bereid je de bijeenkomst tot in detail goed voor, dan is de kans groot dat het op de betreffende dag allemaal goed gaat.

Deze tips helpen je erbij om een succesvolle zakelijke bijeenkomst in Rotterdam te organiseren. Zorg dat alles tot in detail goed geregeld is om er een groot succes van te maken!

 

Geld lenen in Rotterdam Lokaal nieuws woensdag 18 oktober 2023

Geld lenen in Rotterdam

Rotterdammers die een lening afsluiten, lenen een hoger bedrag dan vorig jaar. Recent onderzoek van de financiële vergelijkingssite Geld.nl laat zien dat het gemiddelde leenbedrag met 14,4% is toegenomen. Van €13.067 in de tweede helft van 2022 naar €14.995 in het eerste halfjaar van 2023.

Inflatie zorgt voor hoger leenbedrag in Rotterdam

Inwoners van Rotterdam lenen gemiddeld bijna hetzelfde bedrag als het gemiddelde in heel Nederland. In heel Nederland was het gemiddelde leenbedrag 14.619 euro. Ook de gemiddelde Nederlander leende daarmee een stuk meer dan een half jaar eerder. “Dat Nederlanders meer zijn gaan lenen, komt door de inflatie”, zegt Amanda Bulthuis, financieel expert van Geld.nl. “Hierdoor zijn auto’s duurder geworden, maar ook het verbouwen van je woning kost meer geld. Als je geld leent voor deze doelen, heb je dus meer geld nodig dan vorig jaar.”

Leningen in Rotterdam vooral voor auto

De vergelijkingssite keek ook voor welke doelen inwoners van Rotterdam geld lenen. Het voornaamste doel waar de inwoners een geld voor lenen, is voor een autolening. Volgens de data van Geld.nl blijkt dat het percentage autoleningen met 12% is gestegen, van 24% naar 36%. Na de auto is het verbouwen van een woning het meest opgegeven leendoel in Rotterdam, bijna 12% van alle aanvragen was voor een verbouwing. Daarna komen nog oversluiten van bestaande leningen en een lening aanvragen voor inboedel als nummer 3 en 4 in het lijstje met populairste leendoelen in Rotterdam.

Tip! Wil jij slim en goedkoop lenen? Kredietverstrekkers hebben allemaal verschillende rentes. Door eerst verschillende leningen te vergelijken, maak je een voordelige en bewuste keuze. Op de vergelijkingssite Geld.nl vergelijk je het grootste aanbod leningen in Nederland. Zo ben je verzekerd van de beste en voordeligste lening voor jouw situatie.

Ga jij je nieuwbouwwoning inrichten? Begin met een interieuradvies! Lokaal nieuws vrijdag 06 oktober 2023

Ga jij je nieuwbouwwoning inrichten? Begin met een interieuradvies!

Hoera! Het is tijd om je nieuwbouwhuis naar jouw wensen in te richten. Van vloeren tot raamdecoratie en gordijnen . Dat kan nogal overweldigend zijn, met zoveel keuze. Gelukkig hebben wij een simpele en leuke oplossing! Kom naar Aanhuis.nl Rotterdam 'Alexandrium' voor persoonlijk interieuradvies en laat ons team je helpen. We staan voor je klaar om je te voorzien van professioneel advies en inspiratie, zodat jouw droominterieur werkelijkheid wordt.

Wat is een interieuradvies?

Het kan best lastig zijn om je voor te stellen hoe je een leeg, kaal huis kunt inrichten, maar geen zorgen, wij hebben de perfecte aanpak. We toveren professionele 3D-ontwerpen tevoorschijn, waarmee jij je toekomstige interieur tot leven ziet komen.

Wat je ook in gedachten hebt, laat ons je fascineren met onze kennis en interieurproducten! Een interieuradvies zal jouw creativiteit zeker een flinke boost geven. Laat je verrassen door de magische combinaties van raamdecoratie en gordijnen voor een knusse sfeer of stoere stalen deuren voor een industriële kick!"

CTA: Boek jouw interieuradvies bij Aanhuis.nl

Ontdek de interieurproducten die bij jou passen

Bij Aanhuis.nl vind je een uitgebreid assortiment aan prachtige vloeren, die de basis vormen van elke kamer. Daarnaast hebben we stijlvolle gordijnen die een vleugje elegantie toevoegen aan je ramen. Ons aanbod omvat ook een diverse selectie sfeervolle raamdecoratie en moderne stalen deuren . Voor wie op zoek is naar een vleugje luxe, hebben wij Smart home producten die zowel functionaliteit als stijl toevoegen aan jouw huis.

Maar dat is nog niet alles! Wij hebben ook kasten op maat die bij jouw opbergbehoeften passen en unieke trappen die op jouw woonstijl aansluiten. Of je nu een minimalistische woonstijl wenst, een voorliefde hebt voor een landelijke charme of je wilt wagen aan een moderne en strakke uitstraling, wij hebben de ideale interieurproducten om aan jouw wensen te voldoen.

Alles onder één dak

Het verwezenlijken van jouw droominterieur is nu makkelijker dan ooit! Bij Aanhuis.nl hebben we alle interieurproducten en services onder één dak waardoor het nog leuker wordt. Nadat we je deskundig interieuradvies hebben gegeven, zorgen wij voor het volledige inmeten en monteren van de interieurproducten die je hebt gekozen. Zo kun jij zonder zorgen genieten van jouw prachtig nieuwe interieur.

Kortom, een interieuradvies bij ons is niet alleen de eerste stap, maar ook de meest belangrijke stap op weg naar het vinden van de interieurproducten die jouw huis een echt thuis maken. Wij hebben er nu al zin in om jouw droominterieur te realiseren, volledig afgestemd op jouw unieke persoonlijke smaak en stijl. Op die manier kun je elke dag opnieuw genieten van jouw heerlijke, stijlvolle thuis.

Dus waar wacht je nog op? Laat je adviseren en inspireren! Boek vandaag nog jouw interieuradvies bij Aanhuis.nl Rotterdam 'Alexandrium', Watermanweg 209, in Rotterdam.

 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden