Het ZuideR Carré

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Rotterdam - Rotterdam
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

72 APPARTEMENTEN

50 - 145 M2 WOONOPPERVLAK

MONUMENTAAL EN STOER.
GEWOON ÉCHT ROTTERDAMS
Vreewijk leeft! Dit stukje onvervalst Rotterdam trekt steeds meer nieuwe bewoners en is een monument op zich. In het hart van deze verborgen parel op Zuid neemt het voormalige Zuiderziekenhuis een in het oog springende plek in. Hier te kunnen wonen is een droom van velen. Binnenkort wordt het werkelijkheid.

In het imposante Carrégebouw worden 72 appartementen gerealiseerd. Van lekker compact tot heerlijk ruim, zoals de tweelaagse woningen op de begane grond/souterrain die perfect zijn voor gezinnen. De appartementen in Het ZuideR Carré zijn ideaal voor iedereen die van het stadse leven houdt! Welk appartement je straks ook kiest, ze zijn allemaal monumentaal, robuust en stoer. Het ZuideR Carré is gewoon écht Rotterdams.

Meer informatie kunt u vinden op projectwebsite: www.hetzuidercarre.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het ZuideR Carré
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
12 van 72 beschikbaar
Type woningen
Appartement, Geschakeld

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden