energie vergelijken

Het Zuider - Paviljoen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Rotterdam - Rotterdam
Actueel aanbod

€ 397.500,- tot € 625.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
95 - 170m2
Kaveloppervlak
67 - 186m2

Over dit project

Het ZuideR bestaat uit twee deelprojecten. In het hoofdgebouw, het Carré, verrijzen ca. 74 Loft-appartementen en in de twee paviljoens worden 30 grondgebonden Paviljoenwoningen gerealiseerd.

De Paviljoenwoningen
Achter het hoofdgebouw van het voormalige Zuiderziekenhuis bevinden zich twee historische paviljoens. Hier worden in totaal circa 30 grondgebonden stadswoningen ontwikkeld, rondom een beschutte, groene binnentuin. De woningen variëren in woonoppervlakte en hebben twee of drie verdiepingen.

De eerste 15 woningen (fase 1) in Het ZuideR Paviljoens zijn verkocht. Wil jij ook modern en monumentaal wonen in het historische Zuiderziekenhuis? De tweede 15 woningen (fase 2) zijn nu in verkoop en er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Meld je aan op de website www.hetzuiderpaviljoens.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Zuider - Paviljoen
Koopwoningen
30
Prijs
€ 397.500,- tot € 625.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Overig, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden