Heysekade

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Rotterdam - Rotterdam
Actueel aanbod

€ 455.000,- tot € 455.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
133 - 133m2
Kaveloppervlak
119 - 119m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

ROBUUSTE NIEUWBOUWWONINGEN
HEYSEKADE - NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR
Wonen op Heijplaat is wonen op een bijzonder plekje in Rotterdam. Heijplaat kent een rijke en robuuste historie. Op deze locatie bouwt Ten Brinke INSPIRE Vastgoedontwikkeling 8 nieuwe nul-op-de-meter woningen. Er worden zes drielaagse eengezinswoningen met ruime tuin en twee appartementen ontwikkeld. De woningen zijn georiënteerd op de Heysekade en hebben een voortuintje aan de straat.

Op 6 mei zijn de woningen in verkoop gegaan. Er zijn al een aantal woningen verkocht, maar nog enkele eengezinswoningen met tuin te koop. De appartementen zijn helaas allemaal uitverkocht. Kijk voor meer informatie en welke woningen nog beschikbaar zijn op de Projectsite: www.heysekade.nl.

HEYSEKADE MAAKT WOONDROMEN WAAR
LOCATIE
Heijplaat bevindt zich net voorbij de Waalhaven in het midden van het havengebied van Rotterdam en is opgericht als tuindorp met woningen voor arbeiders van de toenmalige Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM). Het oorspronkelijke tuindorp werd ontworpen door Architectenbureau H.A.J. en Jan Baanders. In het begin van de jaren twintig van vorige eeuw was het tuindorp af. Vanaf het begin was het een hechte gemeenschap met eigen scholen, winkels, feestzaal en kerken.

Tussen 2017 en 2023 worden in meerdere fasen nieuwbouwwoningen gerealiseerd op Heijplaat. Samen vormen zij 'Het Nieuwe Dorp'. Anno 2022 krijgt het nieuwe dorp al écht vorm! Vanuit het project ‘Het verborgen geheim’ zijn al meerdere fasen opgeleverd. Vanaf 2018 hebben al vele bewoners intrek genomen in hun nieuwe woning. Het typische havenkarakter van de Heysekade zie je terug in de openheid van de omgeving, de grote maat, architectuur en robuustheid. De wijk is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen, heel veel ruimte voor kinderen om te spelen en natuurlijk voldoende parkeergelegenheid. Een heuse parel op Heijplaat! Waar je van harte welkom bent om dit zelf te ervaren!

Wonen op de Heysekade betekent wonen in een dorpse setting, waar je tegelijkertijd bent voorzien van alle gemakken die de stad te bieden heeft.
Voor meer informatie zie Projectsite: www.heysekade.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Heysekade
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 6 beschikbaar
Prijs
€ 455.000,- tot € 455.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden