Rotterdam - Tree House - Koopappartementen

Rotterdam - Centrum
Toekomstig aanbod

vanaf € 325.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 220m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Tree House:
Tree House is het nieuwe mixed-use gebouw waar wonen, werken en verblijven samen komen. Wie woont in Tree House voelt de dynamiek van de plek. Wonen direct naast het Centraal Station van wereldstad Rotterdam betekent verbonden zijn met de rest van de wereld. De unieke appartementen hebben allemaal een panoramisch uitzicht over de indrukwekkende Rotterdamse skyline en met 299 waarvan 127 koopappartementen is binnenstedelijk wonen voor iedereen mogelijk. Meer informatie vind je op www.treehouserotterdam.nl

Aanbod:
Tree House heeft 127 koopappartementen vanaf de 25e verdieping. Al deze twee-, drie of vier-kamerappartementen zijn hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een goede buitenruimte en beginnen al bij circa 50 m² woonoppervlakte. Hier kom je tot rust in je eigen appartement, dat een panoramisch uitzicht biedt over de stad.

Wie écht zijn verbeelding wil laten spreken, gaat voor één van de specials op de bovenste verdiepingen met adembenemende vergezichten en zonovergoten buitenruimte. Deze unieke penthouse appartementen hebben stuk voor stuk een unieke indeling, hoogwaardige afwerking, riant dakterras en een oppervlakte die oploopt tot liefst 220 m² woonplezier.

Ontwerp:
Tree House, ontworpen door de internationale architect PLP Architecture, is zo ontworpen dat het bijdraagt aan het ecosysteem van de stad. De 130 meter hoge mixed-use toren met 37 verdiepingen heeft een sterke vormentaal met verticale lijnen die de dynamiek van de plek weerspiegelen in de gevel. De trapsgewijze opbouw en de speelse top zijn vanaf grote afstand herkenbaar. Tree House is opgebouwd met een transparante gevel met geïntegreerde zonnepanelen, duurzame en circulaire materialen en maakt gebruik van vloerverwarming – en koeling. De verblijfsgebieden, terrassen en buitenruimtes creëren een aantrekkelijke leefomgeving. Aangevuld met het gebruik van groen draagt het bij aan de biodiversiteit in de stad.

Locatie:
Tree House zal direct naast het centraal station van Rotterdam, op het Delftseplein gerealiseerd worden, een uitermate centrale locatie met voorzieningen als winkels, horeca en veel bedrijvigheid. De bereikbaarheid van de locatie met het Openbaar Vervoer (OV) is door de centrale ligging naast het centraal station uitstekend. Wonen op deze toplocatie in het kloppend hart van wereldstad Rotterdam, verbonden met andere wereldsteden zoals Londen, Brussel, Parijs, Eindhoven en Amsterdam.

Voorzieningen:
In Tree House komen ook kantoren en voorzieningen. Op de begane grond komt horeca waar bewoners en andere gebruikers gebruik van kunnen maken. Het parkeren zal voor het gehele project duurzaam en structureel opgelost worden middels 24/7 parkeerabonnementen in bestaande parkeervoorzieningen binnen een straal van 500 meter van het project. Voor bewoners is er een gemeenschappelijke fietsenstalling in het gebouw.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rotterdam - Tree House - Koopappartementen
Prijs vanaf
€ 325.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden