Het Zuider

Rotterdam - Rotterdam
Toekomstig aanbod

€ 325.000,- tot € 599.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
95 - 170m2
Kaveloppervlak
67 - 186m2

Over dit project

Het ZuideR bestaat uit twee deelprojecten. In het hoofdgebouw, het Carré, verrijzen ca. 80 Loft-appartementen en in de twee paviljoens worden 30 grondgebonden Paviljoenwoningen gerealiseerd.

Het gaat in deze eerste fase om twee- en drielaagse woningen in vijf typen, met woonoppervlaktes van circa 95 tot ongeveer 170 vierkante meter. De paviljoenwoningen komen aan een centraal gelegen parkje. De historische architectuur geeft de huizen een bijzondere uitstraling: statig, prestigieus en monumentaal. Tegelijkertijd worden de Paviljoens zo gerestaureerd en vernieuwd dat je wooncomfort vergelijkbaar is met het comfort van een nieuwbouwhuis. De 15 paviljoenwoningen gaan dit voorjaar in verkoop. Later volgt fase 2, met nog eens 15 paviljoenwoningen.

Op termijn ook 80 unieke loftappartementen in Het ZuideR
Behalve (in totaal) 30 grondgebonden paviljoenwoningen krijgt Het ZuideR ook 80 unieke loftappartementen. Die komen op termijn in het Carré. In het Poortgebouw, ook al zo'n blikvanger, komen kleine kantoorruimtes en een school: het Zuider Gymnasium.

Team Het ZuideR zal ook aanwezig zijn op de woonbeurs Rotterdam.
De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 21 en zondag 22 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Zuider
Prijs
€ 325.000,- tot € 599.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden