Diepeveen | koopwoningen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Rotterdam - Rotterdam
Actueel aanbod

€ 320.000,- tot € 725.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
54 - 160m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

PIONIEREN TUSSEN VOLKSWIJK EN MAKERS DISTRICT
Welkom op Diepeveen! Dit terrein in Rotterdam-West wordt ontwikkeld tot een levendig stukje stad. Met vijf nieuwe woongebouwen aan het park en het iconische Diepeveenpand als bedrijvige werkplaats. De eerste bewoner is De Huidenclub, een club van creatieve changemakers die samen met buurtgenoten een inclusieve mini-maatschappij vormen.

VAN COMPACTE STUDIO TOT ROYALE STADSWONING
Op Diepeveen komen vijf gloednieuwe woningblokken, direct aan het park. Ze verschillen in hoogte en baksteen, maar vormen samen een duidelijk ensemble. De 187 koop- en huurwoningen zullen een mix aan bewoners trekken. De kleine appartementen (54-68 m²) zijn ideaal voor eenpersoonshuishoudens. De middelgrote (78-91 m²) tot grote appartementen (97-111 m²) bieden volop ruimte voor jonge of juist oudere koppels. Voor gezinnen zijn er de stadswoningen, met oppervlaktes tot maar liefst 145-160 m², met het Dakpark letterlijk voor de deur. Niet alleen in het park, ook in de binnentuinen en op de pleinen is het heerlijk toeven. Dankzij inpandige parkeervoorziening, blijven auto’s uit het zicht.

DIEPEVEEN IN VERKOOP
De belangstelling in Diepeveen blijkt groot. Sinds november 2021 is het mogelijk om in te schrijven om een woning op Diepeveen te kopen. Er kan nog ingeschreven worden als reservekandidaat of op een beschikbare woning.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Diepeveen | koopwoningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 320.000,- tot € 725.000,-
Type woningen
Appartement, Herenhuis, Hoekwoning

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Huisarts, Kinderdagopvang, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden