SAWA

Rotterdam - Rotterdam
Actueel aanbod

€ 372.000,- tot € 1.350.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
51 - 166m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

Op de Lloydpier aan de Nieuwe Maas (eigen grond), een iconisch houten woongebouw van 50 meter hoog neerzetten. In Rotterdam doen we het gewoon. Maak kennis met SAWA.

SAWA is het eerste houten woongebouw van ruim 50 meter hoog in Rotterdam. Én het gezondste! Bouwen met hout is beter voor het milieu en zorgt voor een fijne woonsfeer. Net als de weelderige beplanting op de terrassen, het dek en rond het gebouw. Goed voor jou én de biodiversiteit in de stad. In SAWA komen 39 koopwoningen, 50 middenhuurwoningen, 20 vrijesectorhuurwoningen, een horecagelegenheid en een maatschappelijke voorziening. De woningen zijn modern, ruim en hebben allemaal een heerlijke buitenruimte. Vanaf SAWA heb je een geweldig uitzicht: op de reuring van de stad en de dynamiek van de Nieuwe Maas.

Meer informatie

Kenmerken

Project
SAWA
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 372.000,- tot € 1.350.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden